Naon anu kedah dipasak pikeun pésta murangkalih

Pesta barudak

Pésta murangkalih parantos robih pisan dina sababaraha taun ka pengker, kapungkur, ibu-ibu nempatkeun sandwich, kiripik sareng saha waé pikeun maén dina méja. Éta cara saderhana pikeun nyiapkeun camilan, hal anu penting kalayan sakedik waktos urang ayeuna. Janten dinten ieu urang bakal ningali kumaha urang tiasa ngatur dahareun pikeun pésta murangkalih.

Piring sederhana sareng alit anu rumit anu bakal nyayogikeun anjeun sakedik waktos. Anu penting nyaéta tuangeun anu anjeun tuangkeun ka barudak pikaresepeun, ku cara ieu anjeun bakal dijamin berhasil. Kadaharan anu disayogikeun dina pesta barudak, Éta kedah gampang pikeun barudak tuang. Anjeun ogé kedah ati-ati henteu nempatkeun naon-naon anu tiasa netes, ulah nambihan saos atanapi krim anu cair teuing. Ku cara kieu aranjeunna moal noda aranjeunna, atanapi moal aranjeunna kokotor imah teuing.

Kadaharan pikeun pésta murangkalih

Di pésta naon waé kedah aya dessert anu amisNaha éta jajan ulang taun atanapi ngan ukur éndah dina tuangeun khusus. Ieu resep pikeun nyiapkeun Kueh cookie, sabab éta anu dipikaresep ku seueur kulawarga. Butuh sakedik waktos kanggo nyiapkeun sareng anjeun bakal tiasa milih bahan anu pas pikeun sadaya tamu. Mungkin sababaraha diantarana gaduh sagala Intoleransi pangan atanapi alergi, ngawartosan diri ogé supados henteu nyandak résiko.

Sushi kanggo murangkalih

Sushi kalayan roti diiris kanggo murangkalih

Komo upami pesta na budak leutik, anjeun tiasa nyiapkeun katuangan ku cara anu pikaresepeun sareng trendi sapertos sushi. Pikeun ngajantenkeun sushi anu sampurna pikeun murangkalih, anjeun ngan ukur peryogi roti diiris tanpa kulit. Anggo pin rolling kanggo ngadamel keureut ipis-tipisna tanpa kedah dirobih. Keusikanna tiasa dipilih numutkeun seler barudak. Kalayan dasar potongan tiis sareng kéju, anjeun tiasa nambihan saos mayonis, saos yogurt atanapi saos tomat sakedik.

Supados aranjeunna ngagaduhan sayuran, tambahkeun apu potongan halus pikeun sababaraha diantarana, keureut ipis tomat atanapi alpuket anu nyebarkeun. Sangkan gampang pikeun barudak tuang sushi, anjeun tiasa nyelapkeun batang tusuk diteukteuk dua.

Sushi cau

Sushi cau

Nyiapkeun sababaraha crepes ipis pisan, antepkeun aranjeunna haneutkeun sakedik supados tiasa ngokolakeunana tapi henteu kedah tiis sacara lengkep. Nyebarkeun krim koko, dulce de leche atanapi mentega suuk dina crepe, mana anu anjeun pikaresep. Teras tempatkeun cau sareng tutupna sacara saksama, tempatkeun sababaraha tusuk gigi supados crepe henteu bénten. Lebetkeun kana kulkas sababaraha jam meh kompak oge. Teras potong irisan anu henteu ipis teuing, porsi unggal bagian ku tusuk gigi supados barudak tiasa gampang nyokot éta.

Bungkus hayam

Bungkus hayam

Nyiapkeun bungkus anu bénten-bénten nganggo tortilla khusus kanggo piring ieu, éta gampang dipendakan sareng lumayan murah. Keusikanna tiasa tina raos anu sanés, hal anu paling saderhana nyaéta nempatkeun dasar apu atanapi kangkung, sosis hayam, sababaraha kéju anu diiris sareng saos ringan, sapertos saos yogurt. Pasang sababaraha tusuk gigi supados henteu ngabongkar. Engké, ngadamel potongan diagonal nuju tengah bungkus sareng ngalayanan dina suhu kamar.

Ngigel sosis

Ngigel sosis

Nyiapkeun gigitan sosis ieu bakal sababaraha menit. Anggo lambar pastry puff persegi panjang, potong sababaraha bagéan. Tempatkeun sosis dina unggal bagian sareng gulungkeun pastry puff. Motong bénten-bénten, cet ku konéng endog teras tempatkeun sababaraha siki wijén di luhur. Pasang dina oven 10 atanapi 15 menit, dugi ka ningali pastry puff emas.

Sate buah

Sate buah

Cara anu pikaresepeun pikeun mastikeun yén barudak ngagaduhan buah. Pilih buah musiman, motong potongan leutik unggal buah sareng lebet lebetkeun kana tusuk sate sakantenan anjeun. Coba pilih buah-buahan éta anu henteu seueur teuing jus, sapertos samangka.

Sate permén

Sate permén

Pikeun masihan keuna amis ka pesta barudak ieu, anjeun moal tiasa sono kana sababaraha trinket. Nyiapkeun sate permén, anjeun tiasa milih anu anjeun paling resep. Anjeun malah tiasa ngadamel sababaraha diri barang-barang buatan imah pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung séhat sareng langkung raoseun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.