Naon masihan orok anu boga sagalana

Kado keur orok

Nyiptakeun kado pikeun orok tiasa sesah, khususna nalika aranjeunna gaduh sadayana. Hal kahiji anu dipikiran nalika milarian kado pikeun orok, nyaéta baju pikeun kahiji kalina, héndsét pikeun ranjang orok, barang-barang kabersihan atanapi popok. Tapi nalika barang-barang anu munggaran sareng anu diperyogikeun disayogikeun, geus waktuna pikeun mikir ngeunaan hal séjén nu bisa jadi mangpaat.

Kusabab kado kudu salawasna mibanda sababaraha pamakéan, utamana lamun datang ka hadiah pikeun babies na toddlers. Dina hal ieu, Hadé pisan mun éta salawasna kasampak saeutik salajengna dina waktu. Kusabab orok tumuwuh pisan gancang sarta unggal jadi mindeng maranéhna butuh hal anyar. Upami ku kado anjeun tiasa ngabantosan kolotna nyumponan kabutuhan éta, aranjeunna pasti bakal hatur nuhun.

Gagasan pikeun masihan orok

Upami hal-hal anu paling penting parantos katutupan, sapertos stroller, ranjang orok atanapi méja ganti, anjeun tiasa milarian kado anu ngalengkepan barang-barang éta. Ieu sababaraha ide supados milarian kado anu sampurna pikeun orok anu parantos gaduh sadayana, efektif sareng decisive.

Karung keur trolley

Orok anu nembe lahir biasana angkat dina ranjang kareta, dina posisi horizontal, salami minggu atanapi bulan mimiti kahirupan. Kareta dorong anu munggaran umurna pondok pisan, sabab pas orokna ageung sareng rada hudang, anjeunna ngan ukur hoyong linggih supados anjeunna tiasa ningali sadayana anu aya di luar. Dina waktu éta Anjeun bakal peryogi sababaraha asesoris sangkan walks Anjeun leuwih nyaman, kawas karung haneut.

kareta nu dipaké pikeun lila tur ngaliwatan sagala musim, jadi eta dijamin bakal peryogi jaket keur usum tiis. Éta pelengkap anu disimpen dina kareta dorong sareng ngamungkinkeun orok janten haneut tanpa kedah nyandak simbut atanapi pakean haneut. Lamun ogé nambahkeun hiji coaster nu disimpen dina bar, mom atanapi dad bisa ngarasakeun kopi maranéhna nalika aranjeunna leumpang hiji saeutik.

Korsi luhur portabel

Dahar di luar sareng orok langkung saé upami anjeun gaduh korsi anu luhur pikeun ngagentos anjeunna. Dina loba réstoran aranjeunna gaduh aranjeunna, tapi teu salawasna sadia atawa dina kaayaan optimal. Jang ngalampahkeun ieu, anu paling nyaman sareng praktis nyaéta gaduh korsi luhur portabel pikeun panggunaan individu. Éta pisan praktis, foldable sarta alat leutik nu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen eta dimana wae, komo salawasna ninggalkeun eta dina mobil. Pastina a kado praktis pisan.

Barang dahar

Dina sababaraha bulan, orok bakal tuang sadayana sareng kedah gaduh parabot anu cocog pikeun éta. Anjeun tiasa masihan gelas diajar, cutlery husus pikeun orok, a tableware pribadi lengkep. Pilihan dina hal ieu sajajalan sareng anjeun bakal yakin éta eta bakal kado pisan mangpaat. Kusabab orok bakal butuh rupa-rupa potongan jeung barang dahar.

Carita jeung buku barudak

Henteu lami teuing pikeun ngamimitian murangkalih kana dunya bacaan anu pikaresepeun. Maca carita ka orok anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun merangsang basa, perhatian, sareng imajinasi anjeun. Anjeun pernah boga loba teuing carita, sangkan anjeun tiasa milarian judul lifelong atawa carita husus yén orok bisa dipaké dina bak mandi. Anjeun malah bakal boga kasempetan pikeun maca carita nalika anjeun bisa méakkeun waktu jeung hiji saeutik.

Pilihan lamun datang ka masihan orok anu geus boga sagalana salawasna sajajalan, sabab pamustunganana, orok bakal salawasna butuh loba hal. Gantina mikir kado pikeun momen, pikirkeun hal-hal anu anjeun peryogikeun dina sababaraha bulan sareng anjeun bakal yakin. Salaku jalan terakhir, Anjeun salawasna bisa milih pikeun voucher kado ku kituna kolotna bisa investasi eta sakumaha pangalusna anjeun peryogi. Sareng, upami anjeun yakin pisan, hiji hal anu henteu pernah gagal nalika masihan orok nyaéta naroskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.