Kumaha cara ngabongkar irung orok

Orok ku irung boneka

Kumaha bisa dekong irung tina orok? Kahiji kalina kuring nganggo aspirator irung pikeun murangkalih éta henteu ngabantosan kuring, anu kadua sanés, ogé anu katilu ... Éta anu kedah dilakukeun pikeun kahiji kalina, kuring mikir yén bohlam karét anu khas sareng orok irung anu decongested henteu Éta gunana, tapi masalahna henteu pir, éta kuring anu henteu ngagunakeun éta leres na, sakali kuring diajar, kuring bisa ningali éta ku panon béda.

Sababaraha orok sering ngagaduhan irung boneka, ka batur ngan ukur kajadian sakali-sakali. Jalan anu mana waé, éta bangor pisan pikeun orok sabab nyegah aranjeunna tina napas kalayan saé bahkan tiasa nyababkeun masalah anu sanés. Salaku conto, upami orok anu irung berair henteu didekokeun, aranjeunna tiasa ngelek teuing hawa nalika tuang sabab bakal nyobian ngambekan ngaliwatan sungutna, anu tiasa nyababkeun colic engké. Kituna, urang bade nunjukkeun kumaha ngungkab irung sareng sababaraha cara supados anjeun tiasa nganggo anu paling cocog pikeun anjeun.

Kumaha cara ngabongkar irung orok ku permén karét

Dinten ieu kuring hoyong ngajarkeun anjeun diajar kumaha ngagunakeun aspirator nasal pikeun ngabantosan orok anjeun ngambekan langkung saé. Ayeuna kuring tiasa nyebatkeun yén éta langkung saderhana tibatan anu dibayangkeun, anjeun ngan ukur butuh bohlam karét elastis, larutan asin (anu anjeun tiasa nyiapkeun di bumi atanapi mésér di apoték) sareng jaringan.

  1. Iklaskeun orok anjeun dina tonggongna. Kami badé nganggo larutan uyah, kalayan hiji atanapi dua tetes dina unggal sisi urang bakal cekap. Upami anjeun resep, anjeun tiasa nyiapkeun di bumi ku ngan saukur nyampur sagelas cai haneut sareng séndok uyah.
  2. Urang bakal ngantep larutan uyah polah sababaraha detikKadang-kadang nalika orok dilebetkeun, reungit kaluar nyalira, upami ieu sanés, urang bakal nganggo aspirator irung.
  3. Pikeun nganggo pir anjeun kedah pencét éta ogé, teras lebetkeun kana irung orok teras dihirupkeun. Entong sieun dilebetkeun, éta moal ngarugikeun orok kusabab liang irung na jero sareng, upami anjeun henteu lebetkeunana ogé, anjeun moal nguseup nanaon.
  4. Kosongkeun pir ku mencét deui sareng nganggo jaringan. Pikeun meresihanna ogé, anggo cai sabun teras lebokkeun janten garing.

Kuring kedah ngingetkeun yén nalika irung orok diberesihan éta sanés tugas anu gampang sareng anjeunna biasana ngalaman waktos anu sesah, janten anjeun tiasa ngarep-ngarep nangis sareng ambek pisan.

Kedah anjeun decongest anjeunna unggal dinten?

Ubar pikeun ngabongkar orok

Henteu kakantun, bahkan sanés kuring nuju sembelit. Disarankeun anjeun ngan ukur ngaleungitkeun irung upami diperyogikeun pisan, nyaéta anjeun tiasa ningali cileuh héjo ti luar. Tapi upami anjeun henteu ningali kokotét héjo, langkung saé anjeun ngan ukur nambihan sababaraha tetes leyuran uyah pikeun ngalemeskeun péot anu tiasa langkung sesah (dua atanapi tilu kali sapoé) sahingga tiasa ngusir jarot nyalira nalika wahangan.

Upami anjeun teu maliré ieu, sareng upami tipuna henteu katingali, anjeun nyobian nguseup keusik supados aranjeunna kaluar sareng aranjeunna dina tikoro atanapi jauh teuing tina liang irung, salian ti nganyenyeri orok anjeun sareng éta pisan aspirasi ieu ngaganggu, tapi Anjeun tiasa nyababkeun otitis upami mukus nyangkut dina kanal ceuli.

Tip anu sanés pikeun ngabongkar irung orok

Kumaha cara ngabongkar irung orok

Aya tip anu sanés anu ogé saé pisan pikeun nyéépkeun irung orok nalika anjeunna ngagaduhan bau anu ngaganggu sareng henteu diperyogikeun yén éta kedah diarepkeun, nyiptakeun kamungkinan ngarareunah ka anu alit. Naha anjeun hoyong sababaraha ideu supados orok anjeun henteu sangsara pisan tina pangaruh négatip tina snot?

Anggo pelembab

Uap mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngabersihan irung anu isina. Uap panas kedah pernah diterapkeun langsung kana raray sabab tiasa nyababkeun kaduruk serius pisan. Tibatan, eusi uap anu dihasilkeun dina hawa kedah ditingkatkeun khususna upami anjeun cicing di lingkungan anu garing.

Pelembab listrik mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngajaga lingkungan anu lembab sahingga mémbran mukosa langkung gampang diusir. Alatna ngarobah cai panas kana uap cai anu ngagolak anu tetep dina hawa. Idéal pikeun nempatkeunana dina juru rohangan sareng tiasa ngabébaskeun hawa pikeun waktos anu lami.

Nyemprot irung asin

Aya semprotan uyah anu tiasa épéktip pisan pikeun orok. Éta henteu diubaran sareng tiasa dianggo pikeun hidrasi saluran irung anu tiasa garing di iklim anu langkung garing. Tapi sateuacan nganggo jinis semprot ieu kanggo orok, anjeun kedah parios sareng dokter pediatrik upami disarankeun pikeun orok anjeun. Sanaos sampurna aman dianggo, aya sababaraha semprotan anu tiasa ngandung bahan-bahan anu henteu cocog pikeun orok, éta sababna perluna konsultasi éta. Alternatipna nyaéta ngagunakeun solusi leyuran asin.

Cegah AC sareng pamanas

Orok nganggo snot

Leres pisan sesah pikeun nyingkahan lengkep lingkungan garing, utamina upami anjeun ngagaduhan bumi di iklim anu tangtu, tapi anjeun tiasa ngalakukeun upaya henteu garing artifisial hawa. AC nyaéta anu nyababkeun kaseueuran kamar garing, tapi panggunaan kipas listrik ogé tiasa janten masalah, utamina upami hawa langsung tiup kana raina.. Upami anjeun teu ngagaduhan pilihan tapi nganggo alat ieu di bumi anjeun, maka anjeun kedah pastikeun yén anjeun ogé ngagaduhan alat pelembab listrik dina rohangan anu sami pikeun ningkatkeun kalembaban dina hawa.

Ieu sababaraha tips salian ti step by step supados anjeun tiasa ngabantosan orok anjeun pikeun ngagaduhan irung anu jelas sareng snot na henteu ngaganggu anjeunna nalika ngambekan. Aranjeunna, sakumaha leutikna, henteu terang kumaha niupan irung sareng nalika aranjeunna ngelek lendir aranjeunna tiasa ngaraos teu nyaman dina beuteung sareng bahkan nyeri. Langkung saé ngabantosan aranjeunna pikeun ngusir aranjeunna sacara alami atanapi sahenteuna, éta snot henteu janten sesah teuing. Anjeun terang kumaha cara ngabongkar irung kalayan ubar sanés anu anjeun pikir mangrupakeun ide anu saé pikeun ngabantosan orok ku irung boneka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ivan lucero cenahna

    Naha susu ibu pikeun nyéépkeun irung orok mah épéktip?

  2.   Tatiana cenahna

    Halo, budak awéwé kuring ngagaduhan masalah irung, éta pisan isina, éta sora pisan, anjeunna ceurik, anjeunna ngadesek irung, kuring parantos angkat ka sababaraha dokter murangkalih, mimiti anjeunna nyaritakeun kuring anu tiis, anjeunna masihan kuring pangobatan, anu kadua, manehna neobulisasi anu diresepkeun, henteu aya anu mangaruhan anjeunna, ayeuna kuring sareng dokter pediatrik anu sanés. Anjeunna nyarios ka kuring yén éta tiasa alergi, bahkan sareng susu kuring, kami parantos nyobian sababaraha cara sareng teu nanaon, punten, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun , Hapunten pisan ningali budak awéwé kuring, anjeunna yuswa 8 bulan.

    1.    Luis cenahna

      Halo Tatiana, dina kasus orok anjeun, langkung saé upami anjeun nyandak anjeunna ka ENT pikeun mariksa anjeunna sareng ngaluarkeun sinusitis

    2.    Angeles cenahna

      Halo, orok abdi ngagaduhan irung anu konyol pisan, anjeunna yuswa 15 dinten, naha épéktip nganggo larutan Asin sareng bohlam karét sabab éta mimiti pisan?

  3.   nilda cenahna

    Larutan uyah ditunda dina Perita? Terus lebetkeun kana irung orok ... titik anu sanés anak kuring ngan ukur sesah di énjing-énjing ... naha anjeunna alérgi?

    1.    maria jose roldan cenahna

      Halo, idéalna nyaéta nempatkeun sababaraha tetes sérum dina irung orok teras nguseup kalayan ati-ati sareng deet (henteu nganggo pisan kakuatan) reungit. salam!