Kumaha cara ngagunakeun pompa payudara

Susu payudara mangrupikeun kadaharan anu pangsaéna pikeun orok salami genep bulan kahiji dina kahirupan. Éta sababna nalika aya sababaraha jinis masalah dina nyusuan disarankeun pikeun nganyatakeun susu. Kumaha cara ngagunakeun pompa payudara Éta mangrupikeun patarosan anu unggal indung anyar naroskeun ka dirina sorangan di awal sareng nalika anjeunna henteu terang naon jinis pompa payudara kanggo mésér. Aya seueur alesan kunaon indung tiasa nganggo pompa payudara. Tina kasus orok prématur anu henteu tiasa nyusu sacara mandiri ka anu mana indungna kedah gancang damel deui. Atanapi upami anjeun hoyong ngatur kahirupan anu langkung raoseun, ku susu payudara sok sayogi upami diperyogikeun.

Naon sababna, terang kumaha ngagunakeun pompa payudara éta mangrupikeun hal anu penting pikeun unggal indung anu anyar.

Jenis pompa payudara

Teu aya téknik tunggal pikeun nganyatakeun susu ibu sareng pompa payudara sabab aya sauntuyan produk dina pasaran anu bakal nawiskeun kualitas anu béda. Urang tiasa ngabagi pompa payudara kana dua kelompok ageung: manual sareng listrik.

nu pompa payudara manual aranjeunna langkung mirah sareng tiasa janten pilihan nalika ngeunaan panggunaan anu teu intensif teuing. Éta idéal pikeun dianggo nalika anjeun henteu tiasa nguping kusabab tekanan dilakukeun ku panangan, teu aya motor anu tiasa ngaganggu. Pompa payudara jenis ieu meryogikeun sababaraha katerampilan sabab anjeun kedah ngompa ku dua panangan sareng masihan tekanan, janten tiasa rada nyapekeun, utamina dina wengi atanapi upami indungna henteu seueur produksi susu.

Teras aya anu pompa payudara listrik, Anu idéal pikeun ngompa susu unggal dinten. Éta pisan épéktip sareng seueur dianggo ku ibu-ibu anu kedah deui damel tapi hoyong manjangan nyusu. Éta ngamungkinkeun ékstraksi anu gancang sareng épéktip, tiasa milih pikeun modél saderhana atanapi dua kali éta, anu ngamungkinkeun susu diekstraksi tina kadua buah dada dina waktos anu sami.

Beda sareng pompa payudara manual, modél listrik ngahasilkeun sababaraha noise sareng jauh langkung awis. Di sisi anu sanésna, perlu milih ukuran cangkir ogé pikeun nyingkahan cilaka sareng ékstraksi ogé leres.

Kumaha cara ngagunakeun pompa payudara

Mimitina sigana rada sesah tapi nganggo pompa payudara saderhana, ngan ukur butuh latihan sakedik heula. Upami éta pompa payudara manual, anjeun kedah nempatkeun pompa payudara dina posisi anu leres teras pompa ku panangan supados alatna mimiti nguseup. Sacara umum, pompa payudara ieu dibéré botol atanapi botol dimana susu anu dikedalkeun. Teras anjeun kedah nutup botol saé pisan pikeun nyimpen susu dina kulkas langsung.

Pikeun pompa payudara listrik, penting pikeun milarian tempat anu saé sateuacan ngamimitian pompa. nyatakeun susu indung. Teras disarankeun pikeun masagi dada pikeun ngalemeskeun daérah sareng masagi ti luar ka arah puting supados saluran ogé lemes. Ogé, tetep émut yén upami corong pompa payudara baseuh, éta bakal langkung gampil pikeun dituturkeun kana dada, janten kami nyarankeun pelembutan heula.

Tulisan anu aya hubunganana:
Bubur ku susu indung

Sakali ayana, waktuna pikeun ngahurungkeun pompa dina kecepatan anu saé. Dina awalna anjeun tiasa milih kagancangan ngompa anu langkung kuat kumargi aya jumlah langkung seueur susu anu akumulasi, teras kalem nalika payudara mimiti kosong. Tanda anu saé yén waktosna pikeun ngalambatkeun nyaéta nalika dada anjeun karasa ngabareuhan sareng sakedik tingling muncul. Nalika susu na lirén kaluar, robih dada.

Émut pikeun salawasna ngumbah leungeun anjeun kalayan saé sateuacan ngamimitian ngagunakeun pompa payudara sareng bersihkeun sadaya perkakas sareng komponenana kalayan saé pisan dina tungtung na baktéri henteu akumulasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.