Kumaha ngajaga anak anjeun tina kacilakaan rumah tangga

Ngagaduhan murangkalih anjeun di bumi sanés sinonim sareng kaamanan, sareng urang sadayana terang kacilakaan bumi kalayan akibat anu penting. Salah sahiji cara ngajaga barudak anjeun di bumi nyaéta moal kaleungitan panon aranjeunna, sareng masih, teu aya anu diasuransikeun. Kalayan budak leutik, sareng saha anu ngorondang anjeun kedah gaduh Ati-ati naon anu anjeun nempatkeun dina sungut anjeun, cocooan anu leutik teuing, tihang anu murag teu dihaja atanapi bahkan pakan ucing atanapi sampah.

Nalika aranjeunna sakitar sataun atanapi dua aranjeunna ngembangkeun cukup katangkasan pikeun angkat ti hiji tempat ka tempat anu sanés, naék ngalangkungan laci, ékspérimén angkat-turun tangga atanapi nempatkeun sirah anjeun dina batang. Mudah-mudahan sadayana kacilakaan ieu tetep dina émut kulawarga anjeun salaku anekdot saderhana, tapi salaku pancegahan kami masihan anjeun tip kiat anu saderhana sareng sehat pikeun ngajaga barudak anjeun di bumi.

Perlindungan ngalawan racun imah

Di bumi urang gaduh jumlah beberesih sareng barang-barang anu sanésna anu nyerep pisan, bahaya pisan. Éta racun. Kusabab kelirna atanapi kusabab pikir aranjeunna ramuan sihir, barudak ngagaduhan karep khusus pikeun aranjeunna. Penting pikeun anjeun pikeun ngajaga ngajaga éta rak luhur, sareng upami anjeun tiasa nganggo kancing anu langkung saé.

Éta langkung saé dijaga botol deterjen kosong, aerosol atanapi produk anu ngabahayakeun naon waé sareng cabut éta dina waktos nyandak kana wadah. Entong tetep digulingkeun handapeun tilelep atanapi dina tempat sampah. Neundeun kantong sampah atanapi plastik anu urang anggo deui ogé kedah dilakukeun di tempat anu aman. Sareng waspada! Kalayan kapsul detérjen, barudak ngora katarik pisan ku warna anu caang.

Recuerda que sababaraha pepelakan anu saé pisan tiasa ngabahayakeun upami diseupan. Anjeun tiasa parios ieu artikel ngeunaan éta sareng terang naon éta. Jalma anu ngagaduhan sato anu aheng sapertos tarantula, oray, bangkong sareng anu sanésna sadar kana bahaya na, sareng ngajantenkeun aranjeunna diasingkeun ti kulawarga anu sanésna.

Ngajaga barudak tina alkohol sareng zat-zat sanés

Seueur jalma jaga botol alkohol tanpa ngemutan yén alkohol mangrupikeun zat bahaya pikeun murangkalih. Ogé pikeun jalma déwasa, tapi ieu tanggung jawab. Tetep inuman alkohol kaluar tina jangkauan barudak. Éta panginten aranjeunna tiasa nginum éta ogé, tapi gumantung kana sabaraha aranjeunna nginum éta tiasa bahaya dina getih. Dina kasus anu paling parah, koma etil anu ditangkep napas tiasa kajantenan.

Produk sanés anu ogé ngandung alkohol nyaéta colognes, parfum, kosmétik sareng produk perawatan pribadi anu sanés. Bahkan ekstrak freshener hawa didamel tina alkohol.

Éta akal pikeun ngahémat Pangobatan sareng suplemén anu aman. Coba lakukeun, ogé dina kotak anu sami atanapi wadah pangobatan. Taroskeun ka pangunjung tetep pangobatan anu aranjeunna bawa ka imah kalayan saé, sareng henteu ngantep barudak ngotéktak dina dompét Eyang atanapi Embah.

Tip umum di kamar

Kamar barudak

Kami ayeuna masihan anjeun serangkaian kiat pikeun ngajagaan budak anjeun di kamar anu béda-béda, pastina anjeun parantos ngalaksanakeun langkung ti hiji.

  • Simpen barang alit atanapi cocooan anu tiasa ngekek budak.
  • Dipiceun hiasan naon waé anu tiasa peupeus teras rusak ku popotonganana.
  • Entong pernahkeun wadah cai atanapi minyak dina jangkauan orok anjeun. Pastikeun pikeun nutup tutup wc. Konci sayogi pikeun jamban. Dapur sareng kamar mandi mangrupikeun tempat anu paling bahaya.
  • Éta ngabuktikeun yén jati sareng rak anjeun moal kadaluarsa upami murangkalih narik atanapi ngadorong éta. Salaku ukuran kaamanan anjeun tiasa ngaco kana témbok.
  • Pasang gerbang kaamanan dina tangga sareng pelindung dina outlet.

Sareng nyanghareupan sagala pancegahan ieu, teraskeun jaga putra atanapi putri anjeun dina pandangan. Teu aya anu leupas tina kacilakaan, anjeun ogé moal janten indung anu goréng pikeun éta, sabab anu penting bertindak gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.