Ngajarkeun nilai artos sareng ngahémat

barudak nyimpen

Artos mangrupikeun sumber utama masarakat pikeun ngaksés sadaya jinis jasa sareng produk, janten penting pisan éta jalma leutik diajar naon artos artos sareng nilaina. Salaku tambahan pikeun promosikeun nilai-nilai sanés sapertos nyimpen sareng nanem modal di payun. Ngagaduhan dana anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngungkulan kaayaan anu bakal datang bakal ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan alternatip pikeun masalah sareng kamampuan ngaréaksikeun.

Tingali ka hareup, barudak anjeun bakal kedah stabilitas

Nalika aranjeunna ngora, aranjeunna sadayana gumantung kana indung sareng bapak, aranjeunna anu nyandak kaputusan ngeunaan naon anu didahar, kumaha pakéan atanapi naon anu diajar. Aranjeunna ogé mastikeun yén aranjeunna kéngingkeun sadayana anu diperyogikeun pikeun dinten ka dinten. Mikir akun pikeun budak leutik tiasa janten inisiatif anu pikaresepeun anu henteu ngan ukur ngabantosan budak leutik di pikahareupeun tapi ogé mangrupakeun pilihan pikeun ngahémat sateuacanna sateuacan angkat ka sakola.

artos sareng murangkalih

Mangpaat gaduh akun tabungan murangkalih

Buka hiji rekening tabungan anak bantosan kanggo angkat laun nyimpen jumlah anu tangtu per bulan sahingga balik deui ka sakola langkung gampil. Éta ogé tiasa janten pilihan jangka panjang pikeun nyiptakeun dana upami aranjeunna mutuskeun kuliah.

Balik sakola téh usaha luar biasa pikeun loba kolot, kumargi aranjeunna meryogikeun biaya anu penting dina waktos anu pondok. Biaya na tiasa dibasajankeun 200 dugi ka 500 euro. Anggap usaha ékonomi anu hébat pikeun kulawarga. Kusabab kitu, penting pisan éta barudak sareng nonoman ngartos usaha anu dilakukeun ku kolot. Ngagaduhan rekening tabungan murangkalih hartosna komitmen pikeun ngahémat jumlah anu tangtu unggal bulan, nganggap lega pisan upami anjeun balik sakola.

piggy bank

Gaduh akun kanggo budak leutik mangrupikeun cara ngajarkeun nilai ngahémat sareng nunjukkeun yén sadayana ngalibatkeun perolehan sakola atanapi naon waé anu diperyogikeun. Didik ngarah terang nilai artos.

Biasana jenis akun ieu gaduh kaunggulan anu hadé pikeun jalma déwasa kumargi, henteu sapertos akun anu sanés, éta ngagaduhan kaayaan anu saé sapertos: promosi, hadiah komo henteuna komisi atanapi kapentingan. Kukituna, kameunangan anu paling luhur dicandak tina jenis akun sareng ngamungkinkeun hemat nyata nu euweuh tetep, tambihan kontinyu. Salaku tambahan, artos anu disumbangkeun bakal sayogi kalayan gampang, teu aya panghasilan minimum ogé teu aya minimal biaya, anu ngajantenkeun rekening tabungan murangkalih mangrupikeun investasi anu saé pikeun jangka pondok sareng jangka panjang. Kana waktosna, akun anak bakal janten akun nonoman. Sanaos anjeun moal ngagaduhan kartu dugi ka yuswa 18 taun, sababaraha bank ngijinkeun panggunaan hiji, salami tutor na ngatur gerakanana.

Ngajarkeun nilai duit Mangrupikeun léngkah anu penting pisan pikeun murangkalih janten sadar kana usaha anu diperyogikeun pikeun ngahontal éta sareng kumaha pentingna éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.