Ngaran Perancis pikeun katresna

Ngaran Perancis pikeun katresna

Minat milarian nami pikeun murangkalih langkung narik perhatian kolot. Kami geus rengse pilihan tina sweetest tur paling geulis ambéh maranéhanana boga sora béda. Ngaran Perancis pikeun katresna mibanda halo roman nu pasti bakal ngajadikeun anjeun bungah ngeunaan leuwih ti hiji.

Ngaran deungeun beuki kuat lamun milih ngaran pikeun anak nu bakal datang. Urang boga ngaran mojang spanyol atawa ngaran pikeun gadis biasa saeutik, Tapi ieu asalna Perancis pasti saréat pikeun Ceuli.

Ngaran Perancis pikeun katresna

  • Amelie: asal Jermanik jeung hartina "awéwé berkorban diri" atawa "pagawé". Éta dianggo ku seueur ratu, duchesses sareng putri sareng kapribadianna nyaéta jalma anu kuat, percaya diri sareng teu sabar.
  • Alizee: asal Gallic anu attributed ka jalma haneut, tengtrem, saimbang jeung pikaresepeun. Éta hartosna yén anjeunna mangrupikeun jalma anu aya hubunganana sareng angin sareng varian na nyaéta Alizze sareng Alize.
  • Annette: eta teh varian Ana sarta asalna Perancis na. Éta hartosna "pinuh ku rahmat" sareng kapribadianna nunjukkeun yén aranjeunna awéwé anu aya hubunganana sareng dunya seni, panyipta hébat sareng kakuatan persuasi.
  • Babét: mangrupa varian Barbara sarta asalna tina basa Yunani "barbarians". Eta hartina "asing" sarta ngabogaan kapribadian fiery, emosi, pamahaman sarta kadangkala ditangtayungan.

Ngaran Perancis pikeun katresna

  • Celine: varian na tina ngaran Celia sarta asalna di dunya Arab. Hartina "cai ngocor", tapi ogé asalna tina basa Yunani anu hartina "bulan anu nembongan di langit".
  • Dennise: asal Yunani hartina "jalma anu nyucikeun Allah". Awéwé anu boga ngaran ieu riang, senang, pinuh simpati jeung protagonis ti pihak.
  • Astin: asal Latin jeung nu ogé bisa dipaké pikeun lalaki. Hartina "anu ngaronjat" atawa "anu hébat sarta dihormat". Aranjeunna jalma anu aktip pisan sareng gaduh padamelan anu saé pikeun seni.
  • Giselle: varian Gisela jeung asal Jerman. Éta hartosna "hiji anu kuat sareng gancang sapertos panah". Kapribadianna pisan pikaresepeun, kalayan tenderness hébat sareng haté, dimana énergi positip moal kakurangan.
  • Charlotte: asal Perancis anu hartina "parajurit". Anjeunna gaduh kapribadian anu kuat, gagah, sopan sareng damai.
  • Loana: Hal ieu dipercaya boga asal Hawai jeung hartina "awéwé misterius". Jalma anu boga ngaran ieu ditangtayungan jeung jalma jauh, aranjeunna jadi introverted yén maranéhna nyieun halo tina misteri.
  • Margot: varian Margarita sarta asalna dina basa Pérsia. Éta hartosna "putri cahaya" sareng aranjeunna gaduh kapribadian anu ngalamun, riang, rasional sareng manis.
  • Scarlett: Tina basa Inggris hartina "warna beureum atawa beureum." Aranjeunna gaduh kapribadian anu feminin, pikaresepeun sareng jalma anu dinamis sareng canggih.
  • Kahayangna: asal Perancis sarta hartina "anu dipikahoyong" atawa "anu dipikahoyong ku Allah". kapribadian maranéhanana ngalambangkeun jalma kuat karakter, reueus tur yakin pisan lampah maranéhanana.
  • Eloina: asal Latin sarta ngagambarkeun jalma anu calakan sarta komunikatif. Aranjeunna jalma-jalma kalayan kapribadian anu satia sareng dedikasi.

Ngaran Perancis pikeun katresna

  • lalaki: Hal ieu dipaké pisan dina basa Inggris, sanajan akar na Jérmanik jeung hartina "anu emerges tina lebu". Maranéhna téh jalma-jalma nu percaya jeung boga pangaweruh ngeunaan "kabeneran nyata", maranéhna ogé boga pangaweruh ngeunaan dunya artistik jeung puitis.
  • Korolik: varian Nicholas jeung asal Yunani. Hartina "anu bakal mingpin rahayat kana kameunangan". Aranjeunna gaduh kapribadian anu tanggung jawab sareng teratur, kalayan ideu anu jelas sareng tujuan anu pinuh ku tujuan.
  • Shamay: asal Perancis hartina "teu kanyahoan". Éta jalma anu resep misterius sareng dunya impian, janten jero pisan sareng nyiptakeun daya tarik pikeun anu terang.
  • panonpoe: asal Perancis hartina "milik panonpoé". Aranjeunna jalma anu darmabakti, pinuh ku impian sareng ilusi sareng sarat ku kakuatan anu ageung.
  • Zoe: hartina "hirup". Aranjeunna jalma kaluar jeung resep ngarasakeun leuwih maranéhanana dipikacinta, duanana babaturan jeung kulawarga. Aranjeunna resep teu leungit prinsip maranéhanana sarta salawasna otentik.

Ieu mangrupikeun sababaraha nami anu kami kumpulkeun pikeun nami awéwé anu dianggo di Perancis. Pikeun terang langkung seueur anjeun tiasa maca kami di "16 ngaran Perancis pikeun awéwé" o ngaran awéwé aslina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.