Ngaran budak awéwé

Popok pakai vs popok kaén

Upami anjeun reuneuh atanapi gaduh sakedik kénca pikeun orok anjeun lebet ka dunya, panginten anjeun gaduh sababaraha dina sirah Ngaran awéwé nempatkeunana ... Atanapi naha anjeun henteu acan gaduh nami sabab anjeun henteu terang naon anu kedah dipokuskeun atanapi didasarkeun pikeun milih nami anu sampurna. Dina tulisan ieu kami hoyong nyaritakeun ngeunaan sababaraha nami pikeun budak awéwé. Janten, upami anjeun ragu ngeunaan nami naon anu tiasa anjeun pilih pikeun putri anjeun, ti saprak ayeuna anjeun bakal langkung gampang sareng upami anjeun badé ngagaduhan anak, tong sono kana pilihan ngaran barudak.

Naha nami indung anjeun pilihan anu saé? Atanapi langkung saé nami anjeun nyalira? Mungkin anjeun langkung resep nami tokoh ti séri anu anjeun resep? Naha anjeun salah sahiji jalma anu mikir yén anu pangsaéna nyaéta nami klasik atanapi nami langka? Entong sono sababaraha pamendak nami pikeun budak awéwé. Engke Tina bacaan ieu, anjeun panginten gaduh nami anu langkung jelas pikeun putri anjeun, atanapi sabalikna kusabab anjeun resep sababaraha diantarana!

Ngaran mojang aslina

Aya seueur kolot anu hoyong putrina gaduh nami aslina, yén nalika nyandak budak leutik ka sakola teu aya 3 budak awéwé anu sami namina, yén budak awéwéna ngagaduhan nami aslina sareng anjeunna ogé raoseun unik sareng tiasa ngawangun anjeunna idéntitas. Sababaraha ngaran aslina ieu tiasa:

  • Aya. Asal Ibrani. Hartina "geulis", "geulis"
  • Anya. Éta nami Ana dina basa Rusia
  • Belise. Asal Ibrani. Éta hartosna "anu paling langsing"
  • Bern Ngaran asal Jérman. Éta tiasa ditarjamahkeun salaku "anu paling gagabah"
  • Chesna. Ngaran Slavia, hartosna "perdamaian".
  • Chloe. Asal Yunani. Éta hartosna "jukut héjo"
Anjeun resep aranjeunna? Di dieu anjeun gaduh langkung ngaran mojang aslina

Ngaran mojang geulis

Ngaran anu saé tiasa mangrupikeun nami klasik, nami anu sering dipikaresep atanapi nami anu kantos anjeun kantos déngékeun sareng pikir anjeun moal kabeuratan ngulang unggal dinten pikeun nyauran putri anjeun ku namina. Ieu sababaraha ngaran mojang geulis anu henteu pernah kaluar tina gaya:

  • Amanda. Latin. "Saha anu pantes dipikanyaah."
  • Anais. Ibrani. "Awéwé murni"
  • Carmen.  Dina basa Latin hartosna "Musik" atanapi "Puisi", sareng dina basa Ibrani, hartosna "Taman Allah."
  • aroah. s
  • Daniela. Asal Ibrani. Éta hartosna "Gusti hakim kuring."
  • Cleo. Asal Yunani, hartosna "awéwé kasohor"
  • Mary. Asal Ibrani (Myriam). Hartosna nyaéta "Pinunjul atanapi Maha Suci".
Naha anjeun hoyong ningali deui ngaran mojang geulis? Anjeun bakal mendakan aranjeunna dina tautan anu nembe kami tinggalkeun.

Orok teu aya rebutan

Ngaran mojang Spanyol

Sajauh ieu kami parantos nyarioskeun sababaraha nami anu panginten sababaraha anjeun parantos terang, sareng panginten anu sanésna henteu seueur. Janten kumaha, anjeun panginten parantos resep atanapi henteu ... Aya jalma anu resep nami Spanyol sabab pikeun urang Spanyol, éta langkung klasik tibatan anu modéren anu langkung modéren anu aya ayeuna. Maka, penting pikeun anjeun émut yén ayeuna, masih aya nami Spanyol anu masih kakuping di budak awéwé alit. Entong sono sababaraha conto, pikeun ningali upami anjeun resep kana salah sahiji atanapi mutuskeun pikiran anjeun langkung saé ...

  • Jimena. Hartosna anu literal nyaéta "anu ngadangukeun."
  • Ana. Éta hartosna "anu nguntungkeun", anu bageur, anu ngalakukeun anu saé, anu ngalaksanakeun anu leres kalayan niat anu saé.
  • Luna. Beuki populér pikeun kaendahan nami. Éta hartosna "satelit alami Bumi anu ngurilingan na"
  • Vega. Éta hartosna "penyuluhan lahan subur"
  • Leyre. Ngaran anu ngahargaan parawan Our Lady of Leyre
  • Amaya. Amaia mangrupikeun nami kota Cantabrian anu aya di luhur benteng (Peña Amaya)
Dupi anjeun hoyong langkung ngaran mojang spanyol? Dina tautan anu kami tinggalkeun anjeun bakal mendakan seueur conto deui.

Ubar pikeun ngabongkar orok

Ngaran mojang anéh

Sapertos nami aslina, seueur kolot ogé mikir yén hal anu paling saé pikeun putri awéwé nyaéta yén aranjeunna ngagaduhan nami anu anéh, ku cara éta aranjeunna moal ditingali sareng ogé, bakal hésé pisan aranjeunna pikeun pendak sareng jalma sanés anu ngagaduhan nami anu sami . Dupi anjeun kersa masihan putri anjeun nami anu anéh? Entong kantun sababaraha conto janten anjeun tiasa mutuskeun sakedik langkung saé.

  • Eider. Asalna Basque. Nujul kana manuk.
  • Zenda. Asal-usul Persia. Ngobrol ngeunaan awéwé suci.
  • Mélania. Asal Yunani. Éta hartosna "sakumaha amis sapertos madu"
  • Calliope. Asal Yunani. Éta hartosna "saha anu gaduh sora anu saé"
  • Samay. Asal Quechua. Éta hartosna "anu ngirimkeun katengtreman sareng katenangan"
  • Briseis. Asal Yunani. Éta asalna tina carita mitos. Briseida mangrupikeun awéwé ngora anu luar biasa.
  • Nefereth. Asal Mesir. Éta hartosna "kaéndahan", "kaindahan"
Upami anjeun hoyong langkung conto tina ngaran mojang anéh, dina tautan anu saencanna anjeun bakal ngagaduhan seueur ide sareng artina.

Ngaran mojang trendi

Seueur sepuh anu resep ngagaduhan nami modis pikeun putri-putri na, jenis anu lami-lami sareng nalika anjeun nguping, anjeun resep. Maka tong hilap sababaraha ngaran mojang anu ayeuna nuju modél kumargi aranjeunna parantos trend - sareng teraskeun - sapanjang taun ieu.

  • Paula. Éta asalna tina paulus: "leutik, lemah"
  • Lucy. Éta asalna tina lux, lucis: «cahaya»
  • Martina. Asalna tina mars: «disucikeun pikeun Mars, dewa perang»
  • Claudia. Asal Latin anu nunjukkeun kabuktosan kulawarga Claudia anu legendaris sareng bergengsi di Roma kuno.
  • Henteu. Asal Ibrani kalayan hartos anu aya hubunganana sareng perdamaian, istirahat atanapi katenangan.
  • Ema. Asal Jérman anu hartosna 'jalma anu kuat'.
Naha aranjeunna sigana kirang pikeun anjeun? Di dieu anjeun gaduh langkung ngaran mojang trendi kalayan hartosna sahingga anjeun tiasa milih anu anjeun paling resep pikeun putri anjeun

Basque ngaran budak awéwé

Sanaos anjeun sanés asalna ti Basque, sigana anjeun parantos sadar kaindahan nami-nami mojang dina basa ieu. Éta nami kalayan kakuatan sareng éta naha aranjeunna resep resep ku sadayana. Ogé, upami anjeun henteu cicing di beulah kalér Spanyol, sigana anjeun moal mendakan nami-nami ieu sacara rutin. Upami anjeun resep nami budak awéwé Basque, tong luput sababaraha conto di handap ieu sahingga anjeun tiasa milih anu paling anjeun resep:

  • Urretxa. Antropontron awéwé. Éta asalna tina panyelukan kuno Marian.
  • Naroa. Éta hartosna "Limpah", "kalem, kalem"
  • Naira. Éta hartosna «Nájera»
  • Iratxe. Ti Basque irtze, «pakis»
  • Tatih. Basque bentuk Regina. Éta asalna tina regina: «ratu»
  • Goizargi. Basque bentuk Aurora
  • Javiera. Asalna ti etxe-berri: «imah anyar»
  • Sampah. Éta hartosna "Bersih", "murni"
nu Basque ngaran budak awéwé aranjeunna langkung resep ku seueur sepuh. Dina tautan anu kami tinggalkeun anjeun bakal mendakan langkung seueur ide sareng hartosna upami anjeun sanés Basque.

Orok tuang buah

Ngaran mojang kenari

Ngaran kanaria ogé populér pisan sabab aranjeunna geulis, elegan sareng ogé ngirimkeun seueur kakuatan. Kuring ngantepkeun anjeun sababaraha conto sahingga anjeun tiasa kéngingkeun kumaha éndahna ... sareng meureun anjeun resep sababaraha diantarana.

  • Naira. Asalna Inca sareng hartosna "jalma anu bageur"
  • Airam. Éta hartosna "kabébasan, éta mangrupikeun nami anu asalna ti Pulo La Palma.
  • Idaria. Idaira mangrupikeun nami putri Guanche
  • Yurema. Ngaran milik déwi palem anu disebatkeun kakuatan mistis, anjeunna sapertos dukun anu kuat pisan. Éta hartosna "putri setan"
  • Meureun. Éta hartosna "lahir di bulan Méi." Éta ogé pondok pikeun Margarita sareng María.
Naha anjeun resep nami Canaria sareng anjeun hoyong langkung? Di dieu anjeun gaduh seueur deui ngaran mojang kenari janten anjeun tiasa milih anu anjeun paling resep.

Ngaran mojang injil

Upami anjeun jalma religius sigana anjeun resep ngaran Injil pikeun mojangDina hal ieu, tong sono nami-nami ieu janten anjeun tiasa milih antara sababaraha diantarana:

  • Abigail. Asal Ibrani. Éta hartosna "Kabagjaan Rama." Dina Alkitab, anjeunna salah saurang istri Raja Daud.
  • Belen. Éta hartosna "Imah Roti." Nami kota tempat lahirna Yesus Kristus.
  • Diana. Asal Latin. Éta hartosna "Pinuh ku cahaya ilahi."
  • Esther. Asal Ibrani. Éta hartosna "Bentang".
  • Ruth. Asal Ibrani. Éta hartosna "Anu satia satia."
  • Samara. Éta hartosna "Anu dijagaan ku Gusti."
Jinis ngaran ieu dicirikeun ku istiméwa pisan sareng ngagaduhan sora anu amis umumna. Naha anjeun hoyong ningali deui ngaran mojang injil? Anjeun bakal mendakan aranjeunna dina tautan anu nembe kami tinggalkeun.

Ngaran budak awéwé panglobana dipaké

ngaran keur orok

  • María: María mangrupikeun nami klasik anu parantos aya dina mode sareng ayeuna mulih deui ku kakuatan anu hadé pikeun budak awéwé. Asalna tina basa Ibrani 'maryam' sareng ngagaduhan hartos agama sabab hartosna: 'anu dipilih' atanapi 'anu dipikacinta ku Gusti'.
  • Daniela: Sapertos sareng versi jalu na 'Daniel', Daniela mangrupikeun nami anu merdu pisan anu ogé terkenal di panjuru dunya. Daniela asalna ti basa Ibrani sareng hartosna 'manehna saha Gusti anu nangtoskeun na' atanapi 'Kaadilan Gusti'.
  • Paula: Paula ogé nami budak awéwé anu kawéntar, éta asalna tina basa Latin 'Paulus' sareng nami varian nami sanés anu ogé geulis tapi kirang umum: Paola. Paula hartosna 'si leutik', 'pangleutikna', 'anu ukuranana leutik'.
  • Julia: Julia mangrupikeun nami kalayan kakuatan anu asalna dina basa Latin, 'lulus', 'lulia', nami anu diidentifikasi anggota kulawarga Roman Julia. Ngaran ieu hartosna pisan 'disucikeun pikeun Jupiter' sareng Jupiter sok aya hubunganana sareng kaagungan sareng kakuatan.
  • Claudia: Claudia mangrupikeun nami mojang anu geulis pisan anu hartosna ngajantenkeun jalma mutuskeun henteu namina putrina sareng milih anu sanés. Claudia asalna ti basa Latin sareng hartosna 'claudinus', anu hartosna 'jelema anu pincang' atawa 'jelema anu leumpang kalayan kasusah'.
  • Chloe atanapi chloe: Seueur jalma resep ka Chloe –atawa Chloe- anu ogé mangrupikeun nami anu modis sareng anu aranjeunna resep pisan. Chloe asalna tina basa Yunani sareng hartosna 'pucuk hejo' pakait sareng déwi tatanén, janten ogé ngirimkeun stabilitas émosional, perjuangan sareng wirausaha.
Naha anjeun hoyong terang naon ngaran mojang panglobana dipaké? Dina tautan anu parantos kami pasihkeun ka anjeun, anjeun bakal mendakan nami-nami anu pangpakéna dianggo ku kolot pikeun putrina.

Ngaran mojang pondok

Ngaran pondok mawa seueur kapribadian pikeun budak awéwé. Aya jalma anu nyumput nami na sabab teu resep nalika aranjeunna janten déwasa, tapi ku nami ieu ieu moal kajadian ka putri anjeun. Nami mangrupikeun kado munggaran anu dipasihkeun ku kolot ka budakna sareng ku nami-nami ieu anjeun moal salah pisan.

  • Ada. Nami Ada nyaéta basa Ibrani sareng hartosna "kaéndahan" atanapi "hiasan." Éta pikaresepeun khusus pikeun anu janten sepuh anu hoyong nami pondok pisan pikeun putrina.
  • April Ngaran mojang Latin ieu turunan aperire. Hartosna aya hubunganana sareng freshness, vigor, nonoman ... Cocog pikeun ngaran pondok sareng hartos hébat.
  • Agnes. Agnes atanapi Agnés mangrupikeun nami budak awéwé anu asalna tina basa Yunani. Hartosna nyaéta Maksadna nyaéta "murni", "murni". Ngaran pondok sareng murni.
  • Altea. Altea mangrupikeun nami budak awéwé anu asalna ti Yunani, anu asalna tina althaia sareng hartosna "séhat", nami idéal pikeun kolot anu terang yén hirup séhat penting pisan.
  • Ana. Budak awéwé asalna tina basa Ibrani sareng anu hartosna "alim", "welas asih" atanapi "diberkahan ku Gusti". Éta mangrupikeun nami pondok sareng lumayan tradisional, tapi henteu pernah kaluar tina gaya.
  • Doli. Naha anjeun resep manuk? Ngaran mojang Navajo anu hartosna "manuk biru."
  • Elsa. Elsa mangrupikeun nami mojang awéwé Ibrani. Hartosna nyaéta "Gusti parantos sumpah", "Gusti téh kaayaanana". Ngaran anu idéal pikeun jalma anu percanten.
Naha anjeun resep nami kalayan sababaraha hurup? Tong hariwang, didieu kami nawiskeun anjeun 45 ideu ngaran mojang pondok kalayan hartosna sahingga anjeun langkung seueur milih. Anjeun kedah pencét kana tautan anu urang nempatkeun anjeun.

Ngaran mojang Amérika

Budak awéwé anu anyar lahir teu aya namina

Upami aya anu urang resep, éta ningali naon anu dilakukeun ku urang Amérika pikeun ngalakukeun éta ogé ... Kalayan nami mojang moal kirang, ku sabab éta, nami-nami mojang Amérika janten beuki kuat di nagara urang. Ieu sababaraha diantarana janten anjeun tiasa mutuskeun mana anu paling anjeun resep pikeun putri anjeun.

  • Kiara. Sigana varian tina nami Itali Chiara, anu dina gilirannana asalna tina basa Latin. Mangrupikeun nami anu pinuh ku kakuatan sareng kaendahan, hartosna: "jelas", "caang", "kasohor".
  • Evolet. Evolet mangrupikeun nami protagonis pilem 10000 SM sareng numutkeun pilem éta hartosna "bintang paling caang".
  • Julissa. Julissa mangrupikeun nami modéren Amérika anu lahir tina kombinasi Julie sareng Alissa. Hartosna: "Lalaki ngora buuk lemes."
  • Sherlyn. Hartosna Sherlyn nyaéta: "awéwé cemerlang", "awéwé anu jelas" atanapi "awéwé anu dilahirkeun janten cemerlang".
  • Yarely. Yarely, atanapi sakumaha urang ogé tiasa mendakan Yareli, hartosna "Gusti mangrupikeun cahaya kuring."
  • Amara. Éta mangrupikeun nami anu diturunkeun tina kecap Latin "Mauritius", hartosna na nyaéta: "Éta asalna ti Mauritania" "Awéwé anu kulitna coklat".
  • Ema. Ngaran budak awéwé ti basa Jérman. Éta mangrupikeun nami anu amis pisan tapi hartosna "kakuatan".
nu ngaran mojang amerika anu trendi. Naha anjeun hoyong mendakan deui ideu? Dina tautan anu parantos kami pasang, anjeun bakal mendakan seueur pilihan kanggo nyauran putri anjeun.

Ngaran mojang biasa

Ngaran ilahar saé pikeun sadayana pikeun émut nami anjeun. Jalma-jalma anu biasa teuing biasana gampang dipopohokeun, tapi lamun jarang, salian ti aslina, aranjeunna resep pisan. Hoyong sababaraha conto ngaran mojang teu biasa?

  • Coralia. Coralia: upami anjeun resep dunya laut, nami Coralia hartosna "éta asalna tina karang". Justru di Spanyol nami awéwé Coral langkung umum sedengkeun di Amérika Serikat éta Coralia, ngarujuk ka mahluk laut ieu.
  • Belisa. Sanaos anjeun henteu nganggap jangkungna putri anjeun, hartosna na: "Anu jangkung."
  • Benilda. Naha anjeun hoyong putri anjeun janten bajoang dina kahirupan? Maka anjeun bakal resep nami asal Jérman ieu kusabab hartosna: "awéwé gelut".
  • Daila. Sadaya putri geulis, tapi upami anjeun hoyong namina dikedalkeun ogé, nami asal Lativia hartosna: "Éndah sapertos kembang".
nu ngaran mojang teu biasa Éta idéal upami anjeun milari nami anu teu biasa, janten anjeun bakal ngajantenkeun nami putri anjeun anu unik sareng benten sareng anu biasa. Upami anjeun bosen kana nami-nami anu khas, dina tautan anu kami tinggalkeun di luhur garis ieu anjeun bakal mendakan deui seueur ideu.

Ngaran mojang pondok sareng manis

Ngaran mojang pondok geulis, tapi upami éta ogé lucu ... maka aranjeunna langkung geulis. Dihandap ieu anjeun bakal mendakan sababaraha conto ngaran budak awéwé pondok sareng lucu anu anjeun pikahoyong ...

  • Fara. Fara mangrupikeun nami anu asalna asalna tina basa Yunani tapi ogé tina basa Arab. Dina hal asal Yunani na éta hartosna "mercusuar", tapi upami urang merhatoskeun asal kadua na hartosna na "bagja". Anu tina dua hartos anu anjeun pikaresep?
  • Flora. Nami asal Latin sareng anu hartosna nyaéta, "kembang". Putri anjeun bakal janten kembang permata anjeun!
  • Permata. Gema mangrupikeun nami anu cukup umum di Spanyol anu ngagaduhan asal Latin sareng hartosna "batu mulia".
  • Hebe. Nami tina basa Yunani sareng hartosna "nonoman".
  • Helga. Helga mangrupikeun nami kanggo mojang anu asalna ti Jerman sareng anu asalna tina heil, heilig. Éta hartosna "sawarga", "suci". Éta mangrupikeun nami anu umurna rébuan taun tapi henteu pernah kaluar tina gaya!
  • Agnes. Ngaran tradisional mojang anu asalna Yunani anu hartosna "polos", "murni", "murni".
  • Iva. Ngaran mojang anu ngagaduhan asal Jérman anu hartosna "kameunangan". Hiji mojang anu namina Iva bakal di takdir pikeun kameunangan anu hébat!
Milarian ideu anu langkung seueur? Entong sono daptar ieu ku 45 ideu tina ngaran mojang pondok manis kalayan hartos na.

Ngaran budak awéwé modéren

Gadis bagja ngagaduhan nami anu saé

Ngaran modéren sok janten pilihan anu saé, sanaos aya sepuh anu henteu nganggona bisi teu gaya ... Tapi nyatana, upami anjeun terang kumaha milih anu hadé pikeun milih nami, éta moal pernah kaluar tina gaya. sareng bakal janten bagian putri anjeun, Éta bakal sapertos sarung tangan!

  • Jane Jane mangrupikeun nami budak awéwé anu asalna tina basa Ibrani anu hartosna "anu pinuh ku rahmat" sareng éta tarjamahan Inggris tina Juana Spanyol.
  • Lara. Lara mangrupikeun nami asal Latin anu asalna tina lar. Artina nyaéta "déwa pelindung bumi."
  • Maral. Maral mangrupikeun nami asal India sareng hartosna: "fawn".
  • Danira. Ngaran ieu idéal pikeun budak awéwé anu pastikeun janten budak awéwé pinter hébat. Ngaran ieu mangrupikeun varian Daira, "diinformasikeun, kalayan élmu."
  • Si bibi. Latia mangrupikeun varian tina nami Letitia anu hartosna "kabagjaan". Mangrupikeun nami anu ngan nalika ngucapkeun prosés karaharjaan émosional berkat hartos na.
Upami anjeun hoyong nonjol sareng sababaraha ngaran mojang modéren deui, dina tautan anu kami tinggalkeun anjeun bakal mendakan deui seueur ideu.

Ngaran mojang Itali

Italia mangrupikeun bahasa anu biasana resep saha waé, sanés ngan ukur anu tiasa nyarios tapi ogé anu ngupingkeunana (naha aranjeunna ngartos atanapi henteu!). Ngaran Italia pikeun mojang bakal ngagaduhan karisma khusus. Naha anjeun hoyong conto? Entong kaleungitan jéntré sareng nyerat nami-nami anu anjeun paling resep.

  • Francesca. Dina basa Spanyol éta henteu umum sabab 'Francisca' atanapi 'Paquita' mangrupikeun nami anu parantos rada lami, tapi di Italia biasa pisan sareng hartosna "anu parantos dibébaskeun.
  • Gabriella. Éta hartosna "bakti ka Gusti" sareng nalika diucapkeun éta ngagaduhan musikalitas anu hébat.
  • Marena. Éta hartosna "laut" ... Upami anjeun resep laut, nami ieu pikeun putri anjeun!
  • Zinerva. Hartosna "adil" sareng "rambut enteng" sareng di sagigireun mahiwal éta asli pisan.
  • Nicoletta. Éta hartosna "jalma anu meunang", idéal pikeun budak awéwé pikahareupeun kalayan kakuatan!
  • Orazia. Éta hartosna 'penjaga waktos' sareng anjeun panginten henteu kantos nguping nami anu saé ieu sateuacanna.
  • Lia. Éta hartosna "anu mawa berita anu hadé," sareng naon berita anu langkung saé tibatan putri anjeun datang ka dunya?
Upami anjeun hoyong mendakan langkung seueur nami Italia anu khas, didieu anjeun gaduh seueur deui ngaran mojang Itali

Ngaran mojang Arab

Ngaran Arab pikeun budak awéwé ngagaduhan musikalitas khusus nalika ngucapkeunana, sareng hartos na sok geulis pisan. Salajengna urang badé masihan anjeun sababaraha conto nami ieu anu pastina bakal narik anjeun.

  • Afra. Afra mangrupikeun nami orok duanana asal Ibrani sareng Arab sareng hartosna "kijang ngora, warna bumi."
  • Deka. Hartosna: "saé". Éta mangrupikeun nami pondok tapi ku seueur kakuatan.
  • Hasna. Ngaran ieu pondok tapi ngandung hartos anu hadé pikeun budak awéwé: "kuat".
  • Kamila. Ngaran ieu langkung umum di masarakat tapi anjeun bakal resep hartos na: "Sampurna"
  • Layla: Ngaran anu saé ieu ngagaduhan hartos anu kedah diémutan: "Awéwé dilahirkeun peuting." Upami putri anjeun lahir peuting, ieu nami na!
  • Querina. Ngaran musik ieu pisan ngagaduhan hartos anu penting di masarakat urang: "loma".
  • Raizel: Upami anjeun pencinta kembang, Raizel mangrupikeun nami aslina anu anjeun pikahoyong: "Rosa".
  • Romina: Ngaran ieu ilahar sababaraha dasawarsa ka pengker sareng ayeuna éta bakal datang deui ku kakuatan, hartosna na: "Ditutupan ku kamulyaan."
  • Selma: Éta nami éndah anu ngagaduhan hartos anu jero pisan: "Anjeunna anu ngagaduhan katengtreman."
Naha anjeun resep aranjeunna? Di dieu anjeun gaduh langkung ngaran mojang arab

Naha anjeun parantos terang nami naon anu bakal anjeun pasihkeun orok berharga anjeun nalika datang ka dunya? Entong nyandak kaputusan anjeun enteng! Éta bakal janten nami anu bakal ngiringan salami hirup.

Sareng anjeun, naon anu anjeun badé nyauran putri anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.