Ngaran mojang aslina

ngaran budak awéwé

Upami anjeun ngarepkeun mojang dina kakandungan anjeun sareng anjeun gaduh mamang ngeunaan nami naon kanggo masihan ka anjeun, anjeun tuah! Kami bade masihan anjeun sababaraha ideu supados langkung gampang pikeun anjeun milih nami ... atanapi sahenteuna upami henteu gampang pikeun anjeun terang langkung seueur pilihan! Nami putri anjeun bakal nandaan dirina salami hirup sahingga anjeun kedah ngalakukeun hal éta kalayan ati-ati. Pikirkeun ati-ati ngeunaan nami anu anjeun pikahoyong pikeun orok awéwé anjeun ogé, upami hartos anu aya sareng nami anu anjeun pikahoyong ...

Ngaranna kedah janten sét musikalitas nalika ngucapkeunana, ngeunaan hartosna sareng di luhur sadayana, anu anjeun resep susunanana. Entong sono kana sababaraha ideu anu kami bawa, tuliskeun nami-nami anu paling dipikaresep ku anjeun sahingga anjeun tiasa milih antara sadayana engké!

Ngaran mojang asli sareng teu umum

Gadis bagja ngagaduhan nami anu saé

Ngaran aslina sareng mahiwal anu idéal pikeun kolot anu hoyong nami putrina gampang diinget sareng teu umum dimana aranjeunna cicing. Ku cara ieu, nalika mojang ka sakola, anjeunna bakal jadi hiji-hijina di sakabeh sakola anu ngagaduhan nami anu geulis! Naha anjeun hoyong milih hiji tina daptar ieu? Lajengkeun!

  • Anisa. Imut, nami pondok ieu hartosna 'awéwé alus'. Asalna tina basa Arab sareng kamungkinan anjeun henteu terang saha waé anu ngagaduhan nami ieu.
  • Ayana. Ayana mangrupikeun nami asal Afrika anu ngagaduhan hartos idéal pikeun kolot anu resep alam: 'kembang geulis'. Putri anjeun bakal janten kembang permata anjeun!
  • Briana. Briana ngagaduhan asal Celtic sareng upami anjeun hoyong putri anjeun kuat sareng watekna, nami ieu bakal cocog sareng anjeunna sampurna kusabab hartosna: 'jalma anu kuat'.
  • Déwa Déwa mangrupikeun nami anu asalna tina Hindu sareng ngarujuk kana ketuhanan. Sanaos éta henteu ngagaduhan hartos anu khusus, anu jelas nyaéta putri anjeun, ngan ku ningali anjeunna, anjeun bakal terang yén pandanganna ngagaduhan bagian ilahi.
  • Eda. Ngaran pondok sareng geulis ieu asalna tina basa Inggris sareng hartosna: 'bagja'. Naon hartosna tiasa langkung saé ieu?

Ngaran mojang aslina tur geulis

Sakumaha anu parantos urang sebatkeun di luhur, nami anu asli anu idéal pikeun henteu ngulang ngaran, tapi salian ti éta, éta geulis sareng ngagaduhan musikalitas anu hadé nalika ngucapkeun éta langkung saé tibatan anu hadé. Salajengna urang bade masihan anjeun sababaraha ideu nami aslina sareng éndah.

  • Helina. Ngaran anu saé ieu asalna ti Rusia sareng ngagaduhan hartos anu anjeun pikahoyong: 'Cahaya Matahari'. Putri anjeun bakal nyebat sinar panonpoé sinar panonpoé dina sababaraha dinten nalika anjeun raos paling 'kulawu'.
  • Inari. Inari mangrupikeun nami asal Finlandia sareng salaku nami Finlandia, hartosna: 'danau'. Putri anjeun bakal tenang cai danau!
  • Irma. Irma mangrupikeun nami asal Jérman anu hartosna: 'awéwé mulia' ... Ngaran anu mirip sareng Inma (Immaculate), tapi éta henteu aya hubunganana sareng éta!
  • Vega. Mangrupikeun nami asal Arab anu hartosna 'konstelasi'. Ngaran anu geulis, asli sareng lumayan romantis.
  • Enora. Enora mangrupikeun nami asal Celtic anu ngagaduhan hartos anu teu tiasa dipopohokeun: 'ngahargaan'. Salaku tambahan, musikalitas na idéal nalika nami diucapkeun.

Ngaran budak awéwé asli sareng kenari

Budak awéwé leutik ngumbah leungeun

Upami anjeun kantos nguping nami budak awéwé asal Canaria, anjeun bakal sadar kumaha geulisna sareng kumaha sora na. Ngaran-ngaran ieu asli sareng biasana ogé ngandung hartos anu berharga. Upami anjeun resep nami Canaria, tong sono ideu nami ieu pikeun putri anjeun:

  • Naira. Naira ngagaduhan hartos anu anjeun pikahoyong pikeun putri anjeun: 'guanche prajurit' sareng éta ogé hartosna 'éndah'. Ngaran ieu asalna tina Inca sareng ogé ngandung hartos anu moal ngantepkeun anjeun acuh: 'anu ku panon gedé'. Ngagabungkeun sadayana: 'Prajurit bermata ageung'.
  • Fayna. Fayna mangrupikeun nami budak awéwé anu asalna ti Guinche sareng nuduhkeun putri kuno Lanzarote. Anjeun bakal resep hartos tina nami ieu: 'antara cahaya sareng seuneu'.
  • Yurena. Ngaran Canaria ieu kagolong kana déwi palem anu cenah ngagaduhan kakuatan mistis, anjeunna dipercaya janten dukun anu kuat pisan! Hartina aranjeunna masihan nami ieu nyaéta: 'putri setan'.
  • Maday. Ngaran ieu ogé asal Canaria ngagaduhan hartos anu anjeun pikahoyong ... 'cinta jero'. Sareng éta orok didamel kalayan cinta murni!
  • Sapopoe. Idaira mangrupikeun nami putri Guanche, janten upami anjeun resep sejarah Kapuloan Canary, anjeun bakal resep nami ieu! Ngaranna asalna ti Pulo La Palma.

Ngaran Asli Yunani

Nami Yunani ngagaduhan musikalitas khusus sareng ogé éndah pikeun asal sareng hartos na. Upami anjeun resep Yunani, Yunani atanapi mikir yén nami ieu paling éndah, tong sono ideu ieu pikeun namina putri anjeun!

  • Chloe. Ngaran ieu ngagaduhan seueur variasi sahingga anjeun tiasa milih anu anjeun paling resep: Khloe, Kloe, Clo, Cloe, Cloey, Khloey. Mangrupikeun nami musik pisan anu cukup modis di budak awéwé akhir-akhir ieu. Hartosna nyaéta: 'kembangan' atanapi 'mekar'.
  • Amairani. Ngaran ieu, sanajan éta asalna ti Yunani, tiasa gaduh sababaraha asal usul sanajan dianggap leres-leres Yunani. Artina 'abadi'.
  • Héléna. Ngaran ieu parantos dianggo sacara historis sareng hartosna na nyaéta: 'obor' kusabab éta caang sareng hérang ... tapi asalna tina 'ngaduruk'. Métaforis ogé ngandung hartos 'wanoja paling geulis di jagad raya' anu diturunkeun tina carita Trojan Paris sareng Helen, dimana Helen ngagaduhan kaéndahan anu teu tiasa dibandingkeun. Ragam Helena nyaéta: Elena, lka, Ilonka, Iluska, Ilona, ​​Elenira, Hellen, Elen.
  • Sandy. Sandy asalna tina Alejandra sareng hartosna 'jalma anu nolak musuhna'.
  • Elaine. Ngaran ieu mangrupikeun varian Helena sareng hartosna: 'bercahaya', 'indah sapertos subuh'.

Asli sareng Spanyol

Indung ngajar putrina nyeuseuh leungeun

Nami Spanyol ogé tiasa asli pisan sareng ku sabab kitu éta mangrupakeun ide anu saé pikeun nganggo sababaraha nami ti nagara ieu pikeun milih anu paling dipikaresep ku anjeun. Nami Spanyol henteu tradisional sareng bahkan anu kami carioskeun asalna ti Spanyol sareng anjeun bahkan henteu terang aranjeunna ... Tong hilap ideu ieu pikeun nempatkeun putri anjeun.

  • Aura. Aura mangrupikeun nami asal Spanyol anu hartosna 'emas'.
  • Aitana. Aitana asalna ti Spanyol sabab anjeunna asalna ti gunung anu aya diantara Alcoi sareng Callosa d'En Sarrià.
  • Deina. Deina, nami asal Spanyol hartosna "festival kaagamaan" sareng éta mangrupikeun nami budak awéwé anu anjeun pasti bakal resep, ulah galau sareng Dénia!
  • Iridia. Ngaran asal Spanyol ieu hartosna 'warni' atanapi 'pinuh warna'.
  • Nidia. Nidia mangrupikeun nami budak awéwé anu asalna ti Spanyol anu ogé ngagaduhan asal Yunani anu hartosna 'éta tiasa lucu'. Éta ngagaduhan sababaraha jinis: Nibia sareng Nydia, Nidya, Nydya.

Asli dina basa Inggris

Aya seueur jalma anu resep nami-nami asal Inggris sareng upami ieu kajantenan ka anjeun, maka tong sono ideu ieu pikeun milih ide anu anjeun paling resep pikeun putri anjeun, anjeun pasti bakal resep ka aranjeunna!

  • Lizbeth. Lizbeth mangrupikeun ragam basa Inggris tina Ibrani Elizabeth, anu hartosna "disucikeun pikeun Gusti." Éta ngagaduhan sababaraha jinis anu anjeun ogé resep: Lisbeth, Lisbet, Lizbet.
  • Brittany. Ngaran budak awéwé ieu asalna tina basa Inggris hartosna ti bumi Bretons. Éta mangrupikeun varian lengkep nami Britt. Urang ogé tiasa mendakan anjeunna salaku Britney. Varian sanés anu anjeun pikahoyong nyaéta: Inggris, Britanie, Brittani, Inggris.
  • Elea. Elea mangrupikeun nami alit pikeun Eleanor sareng hartosna: 'caang'.
  • Marilyn. Ngaran diwangun ku Mary sareng Lynn. Bagéan Lynn hartosna 'curug' di Welsh sanaos ogé dianggap singkatan tina basa Spanyol pikeun 'Linda'. Anjeun ogé tiasa mendakan nami ieu dieja salaku: Marilynn atanapi Marilin.
  • Pasihkeun. Darla mangrupikeun nami asal Inggris anu mangrupikeun varian Darlene hartosna "dear".
Naha anjeun hoyong langkung seueur ideu ngaran mojang aslina? Dina tautan anu kami tinggalkeun anjeun bakal mendakan seueur deui:

Ieu sababaraha pamendak deui nami aslina pikeun budak awéwé:

  • Adara: Parawan
  • Samira: Perusahaan anu saé
  • Scheherazade: Nami putri Persia
  • ISIS: Nami dewi mesir
  • Silvana: Nami dewi mesir
  • Ainara: Ngelek
  • Leyre: Laura di Basque
  • Nyaah: Kahoyong
  • Vania: Kurnia Gusti anu maha welas
  • Pasihkeun: Dipikacinta
  • Margaret: Mutiara
  • Sakura: Ngaran Jepang
  • Zaira: Putri
  • Zaida: Déwasa
  • maharani: Putri India
  • Amina: Tenang, Satia
  • Anisa: Ramah sareng saé
  • Alaia: Maha Agung
  • sakira: Ngahaturkeun
  • Megan: Mutiara
  • Gala: Partéy
  • Odette: Kabeungharan
  • Isabella: Jangji gusti
  • Irina: Damai
Naha anjeun hoyong ningali deui ngaran budak awéwé? Dina tautan anu kami tinggalkeun anjeun bakal mendakan seueur ideu pikeun namina putri anjeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lupita Roxy Ramirez Alvarado cenahna

    Abdi hoyong nambihan opat nami majemuk pikeun mojang nomer 1 Jennifer Macarena, nomer 2 Juliana Valentina, nomer 3 Regina Sofía, nomer 4 sareng Renata Victoria

  2.   Karen cenahna

    Aranjeunna geulis pisan kuring resep pisan ka aranjeunna sareng kuring kaget pisan sabab kuring henteu kantos nguping ti aranjeunna sacara serius kuring resep aranjeunna nuhun kana bantosan.

  3.   Maria Jose cenahna

    Kuring namina Azahara, putri abdi. Tapi upami anjeun hoyong nami anu langkung anéh, conto. Artemis, Kasiopea ogé asik