Ngaran mojang pondok

babeh geulis ku kembang

Milih nami mangrupikeun tindakan kaasih pikeun orok anjeun. Nyatana, éta mangrupikeun salah sahiji tindakan cinta munggaran anu anjeun pasihkeun ka orok anjeun komo tanpa lahir. Upami anjeun ngarepkeun mojang, éta sigana henteu parantos ngamimitian milarian nami pikeun nempatkeun dirina. Ngaran anjeun bakal salamina ngabédakeun anjeun ti budak awéwé anu sanés sareng ogé, aya anu panginten éta tiasa mangaruhan kapribadian anjeun. Ngaran mojang pondok tiasa janten pilihan anu hadé.

Janten anu penting, penting pisan pikeun milarian nami anu sampurna pikeun putri anjeun. Upami anjeun milari nami anu sampurna pikeun putri anjeun, anjeun hoyong éta pondok sareng anjeun henteu leres terang mana anu kedah dipilih, teraskeun maca. Salajengna urang bade ningalikeun anjeun sababaraha pilihan nami gadis pondok, Sareng meureun anjeun bakal mendakan nami anu sampurna pikeun orok anjeun di jalan!

Ngaran mojang pondok sareng manis

  • Ana. Ngaran anu saé ieu asalna tina basa Ibrani Hana sareng hartosna "alim", "welas asih", "awéwé geulis". Éta mangrupikeun nami pondok, populér anu henteu pernah leupas tina gaya.
  • Amis. Dulce ogé tiasa dianggo salaku nami sareng hartosna naon anu dikedalkeun ku nami nyalira. Éta mangrupikeun nami anu saé pikeun mojang geulis.
  • Noelia. Ngaran anu asalna tina Natal, sareng hartosna "istirahat". Éta mangrupikeun nami anu pondok sareng lumayan biasa, tapi sapertos Ana, éta moal kaleungitan gaya!

orok awéwé kalayan ngaran awéwé geulis pondok sareng Teddy

Ngaran mojang pondok Spanyol

  • Panonpoé Tilelep. Asalna ti Latin, Alba mangrupikeun nami anu saé pikeun budak awéwé anu saé. Hartosna ngajantenkeun saha waé kolot anu murag sabab hartosna "subuh" atanapi "subuh".
  • Mary. María mangrupikeun nami asal Latin anu seueur dianggo di Spanyol sareng ogé kawéntar pisan. Éta asalna tina nami Ibrani "Miriam" sareng hartosna "anu dipilih" atanapi "tercinta".
  • Lola Lola mangrupikeun nami alit tina "Mª Dolores" atanapi "Dolores" tapi dianggo salaku nami unik. Ngaran ieu ngarujuk kana nyeri anu diraih ku Parawan Maryam nalika Yesus, putrana, disalib. Hartina nyaéta "jalma anu sangsara."

Ngaran budak awéwé pondok tur kuat

  • Paula. Paula mangrupikeun nami anu seueur kakuatan nalika diucapkeun sareng sanaos hartosna "pangleutikna" dina kanyataan, éta mangrupikeun nami pikeun awéwé hébat.
  • Lucy. Éta mangrupikeun nami asal Latin, anu salain pondokna geulis sareng ogé ngandung hartos pikeun masihan seueur kakuatan: "Anjeunna anu mawa cahaya." Mangrupikeun rujukan pikeun murangkalih anu dilahirkeun nalika beurang ... dina cahya subuh.
  • Julia. Julia, ngan ukur ngaraos raoseun pisan. Asalna Latin sareng janten nami feminin maskulin "Julio", éta hartosna "dikhususkeun pikeun Jupiter". Julia bakal ngagaduhan kakuatan batin anu hébat!

potrét orok alit

Ngaran mojang pondok Alkitab

  • Elise. Mangrupikeun nami asal injil anu pondok, éndah sareng hartosna "kurnia ti Gusti". Upami anjeun nganggap yén putri anjeun anu aya di jalan mangrupikeun kado ti Gusti pikeun anjeun, maka nami ieu tanpa diragukeun nyaéta anu sampurna pikeun anjeunna!
  • Arlet. Ngaran ieu beuki modis sabab geulis pisan sareng hartosna "Altar Allah". Éta nami simbolis Yerusalem numutkeun Alkitab. Éta nami anu saé pikeun putri anjeun di jalan, sareng anjeunna bakal ngagaduhan seueur kapribadian!
  • Raissa. Nami Injil ieu jarang tapi leres-leres mimiti resep pisan kanggo sepuh. Éta asalna tina basa Ibrani sareng Yiddish sareng hartosna "acuk." Tina turunan Yunani na hartosna "riang" atanapi "dipikacinta." Salah sahiji hartos na idéal pikeun nempatkeun mojang geulis.

Ngaran mojang pondok Arab

  • fara. Mangrupikeun nami asal Arab anu hartosna "bagja". Éta nami pondok sareng éndah idéal pikeun awéwé.
  • Afra. Afra mangrupikeun nami asal Arab anu kolot resep resep pisan kusabab musikalitasna nalika ngucapkeunana. Éta hartosna "kijang ngora, warna bumi."
  • Layla. Ngaran Arab pondok ieu geulis pisan sareng hartosna "awéwé lahir peuting". Anjeun ngan ukur tiasa mutuskeun nami ieu nalika anjeun terang waktos siang atanapi wengi yén éta lahir! Kusabab upami lahir siang, langkung saé milih nami anu sanés!

Ngaran mojang pondok Italia

  • Bianca Mangrupikeun nami anu kuat sareng pondok nyaéta Italia. Éta ngandung hartos yén anjeun panginten resep pisan: "Bodas."
  • Donia. Ngaran Italia anu pondok sareng éndah ieu dipilih ku seueur kolot pikeun hartos na: "budak awéwé palinter, calakan kalayan kado pikeun nyenangkeun batur".
  • Éligia. Éta mangrupikeun nami pondok Italia anu hartosna "anu dipilih." Éta nami anu saé pikeun nunjukkeun putri anjeun yén anjeunna bakal janten anu pangpayunna dina kahirupan anjeun.

Basque ngaran mojang pondok

  • Uria. Ngaran budak awéwé Basque pondok ieu puitis sareng kolot condong resep pisan kusabab konotasi mistisna. Hartosna: "PANGERAN mangrupikeun cahaya kuring."
  • Naia atanapi Nahia. Éta mangrupikeun nami awéwé Basque pondok anu ngagaduhan tarjamahan harfiah: "kahayang". Upami putri anjeun anu di jalan dipikahoyong pisan, nami ieu cocog pikeun anjeun!
  • Zuri. Ngaran mojang Basque Perancis anu pondok ieu hartosna "bodas" dina Basque, tapi upami anjeun museur kana asal Perancis na hartosna "pikaresepeun". Kalayan mana tina dua hartos anjeun cicing pikeun budak leutik anjeun?

Catalan ngaran budak awéwé pondok

  • Laya. Ngaran mojang Catalan pondok nyaéta Catalan diminutive tina Eulalia, nami asal Yunani anu hartosna "nyarios kalayan alus".
  • Neus. Ngaran pondok Catalan pikeun mojang hartosna "salju".
  • Agnes. Ngaran Catalan pikeun mojang anu ogé dianggo dina basa Catalan sareng nami anu sami "Inés" sareng hartosna "kasta".

Aneh ngaran mojang pondok

  • Maca. Ngaran budak awéwé pondok ieu jarang, asalna tina basa Ibrani sareng hartosna "capé" atanapi "melankolik." Mangrupikeun nami anu jarang dianggo di Spanyol, sanaos dianggo langkung di Perancis.
  • Opal. Ngaran awéwé langka asal Hindun sareng hartosna "batu mulia". Éta mangrupikeun nami anu pondok, pondok anu tiasa nangtoskeun persis kumaha kaayaan putri anjeun ayeuna sareng pikahareupeun, éndah!
  • cilaka. Ngaran mojang ieu pondok sareng jarang, asal Navajo sareng hartosna nyaéta: "manuk biru". Upami anjeun resep manuk sareng warna biru, nami ieu tiasa janten idéal pikeun budak leutik anjeun.

babeh geulis dina fotografi

Ngaran mojang pondok Yunani

  • Hebe. Ngaran asalna Yunani ieu hartosna "nonoman". Ngaran idéal pikeun budak awéwé anu bakal salawasna ngagaduhan jiwa ngora!
  • Sandy. Sandy asalna tina Alejandra sareng hartosna "jalma anu nolak musuhna." Ngaran ieu saé pikeun mojang anu gaduh kapribadian anu terang kumaha nyarios henteu sareng henteu dipangaruhan ku saha waé.
  • Chloe. Ngaran awéwé Yunani pondok ieu ngagaduhan seueur jinisna: Khloe, Kloe, Cloe, Cloey, Khloey. Éta mangrupikeun nami kalayan seueur musikalitas nalika ngucapkeunana sareng hartosna: "kembangan".

Ngaran mojang pondok Celtic

  • Elvia. Ngaran pondok mojang asal Celtic. Éta hartosna "ti puncak gunung." Varianana nyaéta "Elba".
  • Caeli. Ngaran mojang Celtic pondok ieu turunan Kayley. Éta hartosna "sempit sareng ipis."
  • Muriel. Ngaran mojang Celtic pondok ieu hartosna "laut anu ngagurilap."

Ngaran mojang pondok kalayan kapribadian

  • Clarice. Ngaran pondok ieu ngagaduhan seueur kapribadian sabab hartosna "perasaan bersih sareng murni." Varian tina nami ieu nyaéta "Clara". Teu aya anu langkung kuat dina kapribadian tibatan ngagaduhan perasaan anu bersih!
  • Regina. Éta mangrupikeun nami pondok tina basa Latin anu hartosna "ratu". Anu pangpentingna sareng kapribadian anu hébat!
  • Carmen. Ngaran pondok ieu nunjukkeun seueur kapribadian dina sadaya budak awéwé sareng awéwé anu ngagemna. Hartina "kebon" ... kebon anu pinuh ku intensitas émosional!

Ngaran mojang pondok dina basa Valencian

  • Nela. Ngaran ieu sering dianggo di Valencia sareng mangrupikeun kakuatan pikeun Manuela. Éta hartosna "Gusti sareng urang."
  • Zaitun. Ngaran pondok Valencian asal Latin anu hartosna "zaitun", "zaitun". Éta mangrupikeun nami kota basisir Valencian.
  • Choana. Ngaran pondok Valencian anu asalna tina varian Juana. Éta asalna tina kecap Ibrani sareng hartosna "Gusti anu welas asih."

Ngaran mojang pondok dina basa Inggris

  • Adele. Ngaran mojang Inggris pondok hartosna "manis sareng marahmay." Ngaran idéal pikeun putri anjeun!
  • Hester. Hester mangrupikeun nami awéwé Inggris pondok anu hartosna: "mojang anu pikaresepeun sareng kapribadian anu kuat tapi rada rumit". Upami anjeun hoyong putri anjeun ngagaduhan kapribadian anu hébat, nami ieu kanggo dirina!
  • Elizabeth. Ngaran Inggris anu pondok pikeun awéwé nyaéta varian tina nami "Elisa" sareng saé pisan dianggo pikeun putri anjeun. Éta hartosna "kurnia déwa."

Ngaran mojang pondok sareng imut

  • Vera. Ngaran pondok mojang geulis pisan anu hartosna "leres". Éta mangrupikeun nami idéal pikeun mojang anu gaduh kapribadian sareng seueur kakuatan di jero.
  • Aya. Ada mangrupikeun nami anu pondok sareng geulis pikeun budak awéwé kusabab sora anu saéna, éta ogé ngandung hartos anu saé pisan: "anggun", "geulis pisan".
  • Lara. Lara mangrupikeun nami pondok anu asalna tina basa Rusia sareng mangrupikeun nami alit tina Larisa. Éta hartosna "kakuatan pelindung bumi."
Naha anjeun parantos hoyong mendakan ngaran budak awéwé deui? Dina tautan anu kami nembe tinggalkeun anjeun bakal mendakan ratusan ideu pikeun namina putri anjeun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   susana datar cenahna

    Buenas tardes. Abdi hoyong netelakeun yén Choana dina basa Valencian henteu aya, kusabab éta ch henteu dianggo. Dina hal nami ieu, Joana ditulis. Sing salamet