Rencana pikeun ngalakukeun sareng barudak di cinyusu

rencana barudak spring

Spring tungtungna di dieu. Ari anu langkung lami sumping, suhu naék sareng anjeun badé langkung jauh ti bumi. Nyaeta usum sampurna pikeun nyieun rencana sareng murangkalih, pikeun ngambekan hawa seger sareng ngawangun hubungan kulawarga. Barudak resep kaluar ti imah sareng bosen hujan usum salju sareng cuaca goréng. Upami anjeun henteu ngagaduhan seueur ide, kami masihan anjeun inspirasi pikeun ieu ngarencanakeun pikeun ngalakukeun sareng barudak di cinyusu.


Kami kedah tumut kana akun nalika milih rencana spring upami barudak ngagaduhan alergi, kumargi waktos taun ieu nalika langkung seueur pucuk. Upami ieu kaayaan anak anjeun, sok bawa pangobatanana sareng anjeun. Faktor sanés nalika milih rencana nyaéta umur budak, sabab sababaraha rencana bakal langkung pikaresepeun pikeun aranjeunna. Janten ayeuna anjeun terang, pareuman hapé anjeun, pokus ka murangkalih anjeun sareng nikmati waktos kulawarga ieu. Hayu urang tingali naon rencana urang tiasa ngadamel sareng barudak di cinyusu.

Rencana pikeun ngalakukeun sareng barudak di cinyusu

  • Taman sareng kebon. Di Spanyol aya ratusan taman sareng kebon anu saé dimana barudak tiasa ningali kumaha tatangkalan sareng pepelakan mimiti kembangan. Kalayan cuaca anu saé sareng paningkatan siang siang, urang tiasa ngamanpaatkeun waktos-waktos sareng ngaraosan setting anu megah pinuh ku cahaya sareng warna.
  • Piknik luar. Naon ideu anu saé pikeun tuang sadayana kulawarga di luar rohangan. Babarengan anjeun tiasa nyiapkeun tuangeun anu megah pikeun dinikmati salaku kulawarga. Milih tempat anu aya tempat teduh, murangkalih tiasa ulin sareng sakedik upami hoyong.
  • Panonpoé jeung hawa. Sanaos teu acan waktosna angkat ka pantai, urang tiasa ngadamel jalan-jalan alit. Urang tiasa jalan-jalan sapanjang promenade, leumpang dina pasir pantai sanaos dibaju, ulin sareng keusik, gambar sareng kulawarga ... pantai sanés ngan ukur anduk sareng baju renang, anjeun ogé tiasa ngadamel rencana anu sanés salaku kulawarga. Upami teu aya pantai dimana anjeun cicing, anjeun tiasa ngadamel rencana walungan.

spring ngalakukeun sareng barudak

  • Kebon kota. Henteu kedah deui ka kota ningali sareng damel di kebon. Di kota-kota beuki seueur aya rohangan dimana aya kebon kota sareng aranjeunna ngajarkeun kumaha cara melak sareng ngurus kebon anjeun nyalira. Pilarian terang upami aya di kota anjeun, éta mangrupikeun kagiatan atikan pisan pikeun murangkalih sareng aranjeunna bakal senang.
  • Milih tangkal. Émutan anu saé pikeun ngabagi momen sareng kulawarga anjeun handapeun tangkal. Maca carita ngeunaan dunya hebat pikeun murangkalih anjeun, dimana aranjeunna maénkeun na mendakan dunya. Dimana aranjeunna naroskeun ka anjeun ngeunaan kumaha jalan hirup. Tangkal éta moal janten deui tangkal naon waéÉta bakal janten tangkal anjeun sareng éta bakal ngagambarkeun kenangan kulawarga anjeun.
  • Diajar naék sapédah. Saha anu teu émut kumaha anjeunna diajar naék sapédah? Urang sadayana parantos wanoh kana pikiran urang. Spring mangrupikeun waktos anu idéal pikeun ngajarkeun aranjeunna hal anu penting sakumaha aranjeunna hoyong naék sapédah. Poé na langkung lami sareng urang gaduh waktos langkung pikeun nyéépkeun sareng murangkalih urang.
  • Kaulinan saumur hirup. Ngajarkeun murangkalih anjeun ngeunaan kaulinan anu anjeun resep nalika budak. Ajar anjeunna maénkeun tali, karét, nyumput-nyumput, bola, kelereng, mancing ... éta kaulinan anu mangrupikeun bagian tina budak leutik anjeun sareng anjeun hoyong janten bagian tina kaulinan barudak anjeun ogé. Hiji momen kulawarga anu bakal anjeun émut salami hirup.

Émut pikeun nyandak naon anu diperyogikeun pikeun unggal kasempetan. Komo upami urang henteu bakal tilelep, urang kedah salawasna ngajaga panyalindungan matahari, boh pikeun budak boh déwasa. Bawa baju anu pas sareng baju cadang pikeun barudak anu condong baseuh sareng patri. Sareng anu utami, nikmati pangalaman ieu sareng anjeun.
Kusabab émut ... nanem modal dina émutan, waktos éta henteu deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.