Ngartikeun naon hartosna janten kolot anu saé

Teu aya kolot anu sampurna, urang sadayana terang éta! Tapi mangrupakeun ide anu saé pikeun ngartikeun naon anu hartosna janten kolot anu saé. Unggal murangkalih ngagaduhan kabutuhan nyalira tapi murangkalih peryogi dasar anu sami sareng éta anu anjeun kedah pokus di luhur sadayana.

Aranjeunna kedah ngaraos dipikacinta. Barudak anjeun kedah ngaraos dipikacinta sareng terang yén teu aya nanaon di dunya anu bakal ngajantenkeun anjeun kirang bogoh ka aranjeunna.

  • Nengetan aranjeunna. Éta henteu hartosna anjeun kedah ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong, tapi ngan ukur ningali kana panonna sareng pastikeun kabutuhanana kajantenan, bahkan, atanapi khususna, upami éta hartosna ngajar aranjeunna pikeun ngalakukeunana nyalira.
  • Janten katebak. Barudak kedah terang yén nalika aranjeunna nangis, aranjeunna bakal terhibur. Aranjeunna kedah terang yén nalika aranjeunna naroskeun, sorana bakal kadéngé (sanaos aranjeunna kedah ngantosan dugi ka pas). Nalika éta henteu tiasa diprediksi, ngobrolkeun engké sareng jelaskeun sababna.
  • Milarian waktos kanggo interaksi dihaja. Maca buku kanggo aranjeunna. Lalakon babarengan. Masak cookies. Henteu kedah lami - murangkalih gaduh waktos terbatas, ngan ukur ngajadikeun waktos rutinitas rutin. Waktos ngahaja, bahkan 15 menit, mangrupikeun emas hubungan pikeun kulawarga.

Ngurangan setrés ningkatkeun kamampuan pikeun ngabentuk hubungan, Janten lirén nyobian ngabantosan budak anjeun hasil nyaéta ngabantosan anjeunna pikeun hasil. Sanaos headline anyar-anyar ieu sareng ragragna ti aranjeunna, masarakat henteu nolak (pikeun ayeuna sahenteuna) jalma anu milih henteu ngiringan modél kolot anu langkung luhur, diteken tekanan, sanaos putus tina cara aranjeunna mekar. Ngora. uteuk. Urang kedah janten kolot anu kuat- Hal pangsaéna anu tiasa urang lakukeun pikeun diri urang sorangan sareng pikeun barudak urang nyaéta nyoko kana pamikiran anu énggal: hubungan sareng murangkalih anu mimiti.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.