Kontrol tekanan tipi sareng Internét anu tiasa disiksa ku barudak anjeun

Ayeuna Internét mangrupikeun salah sahiji média anu digunakeun ku barudak sareng nonoman salaku alat tekanan sosial. Perlu kolot pikeun waspada kana hal ieu pikeun mastikeun yén ieu henteu mangaruhan budakna tibatan perlu. Naon anu didangukeun sareng ningali barudak anjeun dina televisi tiasa mangaruhan kaputusanana.

Pikeun ngahindarkeun pangaruh tekanan sosial ieu anu tiasa négatip pisan kusabab program tipi atanapi média sosial, turutan tip ieu di handap.

Kontrol tekanan sosial ku cara

  • Batesan paparan anak anjeun kana tipi sareng Internét. Pikirkeun umur anak anjeun sareng tanggung jawab anu sanés (PR, tugas, waktos kulawarga) pikeun mutuskeun sabaraha waktos anjeun bakal kéngingkeun anak anjeun nonton TV atanapi Internét.
  • Pantau naon anu diawaskeun ku anak anjeun sareng upami aya kontén anu teu pantes atanapi tiasa janten pangaruh anu goréng pikeun anak anjeun, maka. Anjeun kedah ngeunteung sareng anjeunna supados anjeunna tiasa nunjukkeun pamikiran kritis nyalira.
  • Anjeun kedah terang kecap aksesna. Peryogi anak anjeun nyayogikeun anjeun kecap akses alat sélulérna upami éta aya dina tempatna. Ngan upami anjeun terang ngeunaan kecap konci anjeun bakal tiasa ngakses alatna (sareng anjeun bakal ngahurungkeun).
  • Lalajo TV atanapi milarian Internét sasarengan. Ieu bakal masihan anjeun kasempetan pikeun nguatkeun nilai kulawarga. Éta ogé bakal masihan anjeun kasempetan pikeun ngajar murangkalih anjeun pikeun ngartos hal anu langkung saé sareng ngagaduhan kriteria nyalira.
  • Ngajaga murangkalih anjeun tina média. Aya setelan anu tiasa anjeun anggo dina komputer atanapi televisi pikeun ngawatesan matéri anu henteu cocog pikeun murangkalih anjeun.
  • Jelaskeun naon anu diidinkeun sareng naon anu teu diijinkeun. Penting pikeun barudak anjeun jelas terang naon anu diidinan sareng naon anu henteu dina hal kontén anu tiasa aranjeunna tingali dina tipi atanapi dina Internét.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.