Impian indung, buah kasieunan

ngimpina di indung

Impian anu paling parah pikeun indung nyaéta ningali orokna cilaka. Pikeun terang yén anjeun henteu kedah janten ahli dina lapangan. Nanging, sababaraha indung, dina waktos setrés, atanapi takwa anu disababkeun ku kaayaan traumatis, saleresna ngalamun.

Aranjeunna biasana impian anu teras-terasan, biasana pisan nyata sareng matak pikasediheun. Rupa-rupa impian anu anjeun pikaresepeun hudang sareng anjeun lumpat ningali barudak anjeun pikeun mastikeun yén sadayana aya alusna. Ngan ukur ningali aranjeunna bobo bakal ngayakinkeun anjeun sareng ku tuah, anjeun tiasa bobo deui.

Naha kuring ngagaduhan rupa-rupa mimpi buruk?

Jawaban na atra, sabab anjeun kasieunan. Nalika batur setrés sareng setrés, aranjeunna condong ngalamun ngeunaan naon anu paling marabahaya aranjeunna sareng naon anu aranjeunna paling sieun. Upami sieun éta nyaéta barudak anjeun bakal dirugikeun, jelas yén anjeun bakal ngimpikeun éta. Anjeun tiasa ngimpikeun yén aranjeunna diudag, diculik, dirugikeun sacara fisik. Naon waé anu anjeun pikahoyong yén aranjeunna bakal dilakukeun ka aranjeunna, éta bakal janten naon anu anjeun paling tingali dina impian ieu. Henteu paduli kumaha pulas sareng aneh na, anjeun bakal ningali éta ku kanyataan yén anjeun bakal mikir yén éta leres-leres kajadian.

Upami anjeun ogé salah sahiji jinis indung pejuang super, anu parantos ngungkulan kaayaan anu ekstrim, jelas yén anjeun bakal ningali murangkalih anjeun hirup dina kaayaan éta. Kusabab éta anu janten indung anu parantos sangsara dugi ka waktos éta paling takwa. Teu aya anu langkung nyerieun pikeun indung anu rusak di jero, tibatan ningali orokna, putus dina cara anu sami.

Naha aya cara pikeun ngendalikeun aranjeunna?

Aya anu disebut ngalamun lumayan, anu sanés langkung atanapi henteu kirang, tibatan terang yén anjeun ngalamun. Upami ngimpina sapertos kitu, anjeun tiasa ngendalikeun naon anu lumangsung dina impian anjeun sareng janten juara. Dina hal janten ngimpina pinuh ku réalisme, aya sakedik anu anjeun tiasa lakukeun, sajauh impian éta sorangan.

ngimpina aneh

Upami anjeun nyobian nyegah aranjeunna kajantenan, cobi tong teuing setrés diri anjeun. Ngimpina di sawawa lumangsung kusabab sababaraha faktor, sapertos kieu:

  • Alesan fisik, sapertos nyeri atanapi muriang.
  • Ubar anyar atanapi pikeun ubar.
  • Tingali pilem horor anu ngareuwaskeun anjeun.
  • Bobo teuing saatos tuang atanapi tuang teuing.
  • Setrés kusabab damel atanapi kaayaan pribadi.
  • Kaayaan traumatis.
  • Ditarikna tina pangobatan atanapi ubar naon waé.

Dina kasus ngimpina ngimpina, tiasa waé urang nyanghareupan sababaraha jinis gangguan bobo, sapertos teror wengi atanapi narcolepsy. Éta ogé tiasa janten gangguan pernapasan (bobo), atanapi tiasa janten gangguan karesahan atanapi déprési, kalebet Post Traumatic Stress Syndrome. Kanggo anu terakhir, sok disarankeun angkat ka spesialis, éta bakal janten anu pangsaéna pikeun anjeun mamatahan ka kami pangobatan anu merenah.

Alesan ageung sanésna urang gaduh ngimpina

Aya ahli anu mastikeun yén alesan awak urang ngahasilkeun ngimpina ngulang kusabab kabutuhan nungkulan takwa anu paling parah. Kalayan kecap séjén, ngimpina ieu mangrupikeun mékanisme pertahanan otak urang sorangan pikeun ngungkulan kasieunana nyalira.

sieun ku poek

Upami urang nampi téori ieu salaku leres, henteu heran yén kaseueuran impian jalma dina mangsa budak sareng nonoman. Éta mangrupikeun tahapan kaayaan anu paling sesah sareng pangpangna parobihan anu kedah diatasi. Henteu héran yén aranjeunna sieun ampir sadayana. Aya seueur halangan pikeun ngungkulan, momen anu sesah pisan dina kahirupan, anu tiasa nyababkeun seueur setrés. Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, salah sahiji faktor anu paling relevan nalika ngeunaan mimpi ngalamun.

Teu tiasa disangkal awak manusa matak pikaresepeun, anu sok ngareuwaskeun urang dina unggal diajar, sabab élmu maju. Otak, anu hébat kanyahoan, ngagaduhan fungsi anu urang bahkan teu tiasa ngabayangkeun sareng sigana salah sahijina nyaéta ngingetan urang yén takwa anu paling parah urang ngan ukur aya dina pikiran urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.