Ngumbara di luar negeri hamil

ngumbara di luar negeri hamil Sababaraha dinten ka pengker kuring ngawartosan ngeunaan 'Hal-hal anu kudu diémutan upami anjeun indit-inditan sareng hamil', Sareng ayeuna ku usum panas sareng libur caket, wajar yén seueur jalma mikirkeun dimana aranjeunna tiasa angkat sareng ngararasakeun sababaraha dinten istirahat. Tapi, kadang liburan ngalibetkeun ngumbara di luar negeri, sareng dina hal ieu awéwé hamil kedah tumut kana sababaraha hal.

Upami anjeun hoyong iinditan ka luar negeri nalika hamil aya sababaraha hal anu anjeun kedah tetep diémutan. Nanging, Aya seueur rencana perjalanan anu tiasa disaluyukeun pikeun mastikeun kasihatan sareng kasalametan nalika nuju hamil. Upami anjeun henteu terang naon anu kedah diémutan, maka baca deui sabab aya sababaraha faktor konci anu anjeun kedah émut upami anjeun badé angkat ka luar negeri.

Ngobrol sareng dokter anjeun

Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun upami anjeun badé angkat ka luar negeri nyaéta ngobrol sareng dokter pikeun milarian terang upami anjeun peryogi perawatan prenatal atanapi vaksin tambahan. Seueur nagara peryogi vaksinasi sareng pancegahan anu tangtu sareng anjeun panginten henteu sadar ieu sareng dokter anjeun kedah ngawartosan anjeun. Dina sababaraha kasus, anjeun bahkan mungkin kedah milari tujuan anu sanés.

Upami aya cara anu anjeun tiasa ngumbara sareng anjeun tiasa aman sareng séhat sadaya waktos, maka dokter anjeun moal janten halangan pikeun anjeun. Tapi nalika anjeun ngobrol sareng anjeunna, anjeun kedah leres-leres jujur ​​sareng spésifik ngeunaan tanggal sareng tempat dimana anjeun ngarencanakeun badé angkat.

Bandara sareng palabuhan

Sering dina raraga ngatur perjalanan anjeun kedah nyandak pesawat atanapi kapal sareng upami anjeun hamil anjeun peryogi waktos tambahan atanapi bahkan bantosan pikeun dugi ka jok anjeun atanapi tempat anjeun anu iinditan. Dina kasus bandara, biasana henteu perlu anjeun kudu mikirkeun naon-naon tambahan pikeun tiasa ngumbara, Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngobrol sareng perwakilan maskapai sareng upami anjeun peryogi bantosan kanggo milampah atanapi pikeun aspék naon waé, nalika anjeun sumping aranjeunna bakal nyayogikeun bantosan anu anjeun peryogikeun.

ngumbara di luar negeri hamil

Dina hal palabuhan atanapi kapal pesiar, aranjeunna ngagaduhan prioritas pikeun ibu hamil, janten anjeun kedah komunikasi kaayaan anjeun sateuacan ngumbara. Upami anjeun ngarambat salaku pasangan, anjeun kedah siap-siap upami anjeun samentawis dipisahkeun dina kasus latihan, upami anjeun angkat sareng murangkalih, murangkalih bakal cicing di sisi anjeun.

Émut yén upami anjeun hoyong nyandak pompa payudara sareng anjeun, anjeun kedah ngaleupaskeun tina koper pikeun pangendalian kaamanan. Biasana sadaya bandara sareng palabuan di Éropa Kulon sareng Amérika Kalér nawiskeun rohangan anu cekap pikeun awéwé pikeun nyusuan budakna, ngarobih popok atanapi pikeun kaperluan sanés anu aya hubunganana sareng kakandungan sareng ngasuh budak. Perlu ogé anjeun ngawartosan ka diri ngeunaan kaayaan sareng prioritas nagara dimana anjeun badé ngumbara sareng ibu hamil.

Iinditan nganggo pesawat nalika kakandungan

Upami anjeun ngumbara ka luar negeri nganggo pesawat, perjalanan sigana bakal paling seueur sababaraha jam. Perjalanan udara tiasa ngabahayakeun pikeun sababaraha jalma anu ngagaduhan masalah tekanan darah, masalah jantung atanapi kaayaan sanés, naha kronis atanapi samentawis. Maka, bakal janten dokter anjeun anu masihan anjeun jalan payun pikeun tiasa ngumbara nganggo pesawat atanapi henteu. Sanaos hal anu normal nyaéta seuseueurna ibu hamil tiasa iinditan dina trimester mimiti kakandungan tanpa masalah, éta aya dina bagian tukang kakandungan nalika tiasa langkung rumit pikeun perjalanan nganggo pesawat.

ngumbara di luar negeri hamil

Upami anjeun ngarencanakeun ngarambat nganggo pesawat dina tahap engké tina kakandungan, penting pikeun nimbangkeun cadangan korsi anu ngamungkinkeun anjeun gaduh ruang sareng kanyamanan anu cekapd. Kayaning naek kapal prioritas, anjeun ogé tiasa kéngingkeun pesawat sateuacan panumpang anu sanés, Anjeun ngan ukur badé naros ka pramugari upami tiasa, anjeun bakal nyimpen antrian nyalira, anu tiasa ngaraos parah.

Émut yén awéwé hamil langkung ti tilu bulan kedahna nyingkahan cadangan korsi di barisan kaluar kusabab jalma anu linggih dina korsi ieu tunduk kana upaya fisik anu ageung dina kaayaan darurat, sabab aranjeunna kedah ngabantosan panto-panto kanggo jalan kaluar darurat nalika évakuasi.

Iinditan nganggo kapal luar negeri hamil

Perjalanan kapal di luar negeri ogé biasana rada lami, sareng éta sababna nalika perjalanan laut kakandungan tiasa nampilkeun sababaraha kasusah anu anjeun kedah terang. Dina sababaraha kaayaan khusus perusahaan pelayaran tiasa ngahalangan anjeun tina mesen sareng aranjeunna upami anjeun henteu tunduk kana kaayaan anu tangtu sapertos vaksinasi. atanapi kakandungan anjeun picilakaeun atanapi anjeun ngagaduhan masalah kaséhatan.

Sanaos anjeun parantos aya di kapal, anjeun ogé kedah tetep émut. Nalika kakandungan, anjeun tiasa langkung mabok laut tibatan diperyogikeun, sanaos henteu kantos mabok laut. Pikeun ngirangan kamungkinan ngalaman kasusah kusabab mabuk laut, langkung saé pisan pikeun nyayogikeun kabin anu aya anu caketna ka tengah kapal. Ieu tempat anu paling stabil dina sadaya parahu. Sanaos kaseueuran kapal pesiar biasana nyayogikeun suplai pangobatan pikeun panyakit gerak, anjeun kedah parios labélna sateuacan dianggo sabab tiasa bahaya pikeun kaséhatan orok anjeun.

ngumbara di luar negeri hamil

Upami anjeun ngagaduhan masalah mobilitas anu aya hubunganana sareng tahap kakandungan anu maju, anjeun tiasa nimbangkeun kamungkinan milarian pesiar anu teu aya halangan sareng tiasa diaksés ku sadayana anu ogé ngagaduhan masalah mobilitas anu sanés, naha samentawis atanapi permanén.

Dina kasus pelayaran di kapal pesiar, anjeun kedah tetep émut upami éta leres-leres cocog pikeun anjeun atanapi henteu, kumargi seuseueurna ngalibatkeun lumampah seueur, panas, ngantri ... éta mangrupikeun tantangan fisik anu anjeun panginten henteu kersa pikeun ngalakukeun dina kaayaan anjeun ayeuna. Sateuacan ngamankeun pelayaran, anjeun kedah pastikeun nyarios sareng wawakil sareng mastikeun yén wisata cocog pikeun anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.