Nini-nini di kajauhan, naha anjeun tiasa hubungan anu hadé sareng incu anjeun?

Nini sareng incu gaduh hubungan khusus sareng ieu mangrupikeun kanyataan anu hébat. Nini-nini anu cicing jauh ti incu khususna rentan nyababkeun kahariwang anéh dina barudak ngora. Janten nini-nini sareng keur di kajauhan tiasa gaduh pangaruh émosional négatip ka murangkalih sareng éta nyababkeun sababaraha panolakan ... Kusabab kitu diperyogikeun yén sanaos anjeun aya di kajauhan anjeun terus janten akina anu alus pikeun anak incu anjeun.

Hiji ideu nyaéta nganggo program Skype atanapi Fcabeook's FaceTime supados anak incu ngabijilkeun rupa sareng soantenna. Anjeun tiasa nélépon pidéo pikeun ngajantenkeun aranjeunna interaktif sabisa sahingga tiasa ngerjakeun ikatan émosional anu saé sareng incu. Ku ngalakukeun ieu, barudak moal ngaraos ditolih nalika ningali nini-nini sacara pribadi.

Maénkeun kaulinan atanapi nyanyi lagu mangrupikeun salah sahiji cara pikeun narik budak leutik resep nelepon video sareng nini-nini. Masih, teu aya jaminan yén anjeun moal ngangsonan (samentawis) lawon panolakan nalika anjeun tampil sacara langsung. Sababaraha orok sareng balita lieur nalika batur anu aranjeunna pendakan ngalangkungan pidéo obrolan muncul dina kahirupan nyata. Pikeun sadayana kantun jarak jauh ieu, kunjungan sering atanapi kunjungan diperpanjang bakal ngabantosan anjeun tibatan anu sanés.

Tiasa waé ogé orok atanapi murangkalih ngagaduhan watek anu kuat sareng nalika ningali nini-nini saatos waktos aranjeunna tiasa ngaraos hariwang. Ieu henteu hartosna yén barudak bakal salawasna sieun atanapi hariwang nalika ningali nini-nini, tapi upami nini-nini janten aub dina kahirupanna sakedik-sakedik sakedik sina rumaos langkung aman sareng tiasa ngendalikeun kahariwang.

Anu penting damel unggal dinten supados anak incu anjeun tiasa gaduh hubungan sareng anjeun, sanaos anjeun jauh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.