Nini-nini ngora ayeuna

nini-nini ngora

Ayeuna aya seueur jalma anu kolot ngora sareng anu ayeuna parantos janten nini-nini bari ogé ngora. Aya jalma anu janten nini-nini antara umur 40 sareng 50. Bahkan aya anu tiasa janten nini-nini yuswa 30 taun ... kumaha ieu tiasa? Naha anjeun tiasa janten nini-nini ngora pisan? Nini-nini ngora ieu nyanghareupan tantangan anu hébat nalika aranjeunna janten nini-nini di hiji umur dini éta tiasa ngaleuwihan sadayana anu diarepkeun dina satengah kadua kahirupan. Éta ogé tiasa ningkatkeun kabingahan sareng ironisna ngajaga nini-nini ngora.

Janten nini-nini ngora

Tiasa janten nini-nini dina yuswa ngora pisan ku nikah ka batur anu langkung kolot anu ngagaduhan murangkalih ti perkawinan sateuacanna. Sacara téknis, anu kéngingkeun incu ku cara ieu nyaéta kolot, tapi pikeun seueur, bédana nyaéta akademik. Aranjeunna dianggap nini-nini.

Cara paling nini-nini ngora didamel, Nanging, nyaéta nalika kolot ngagaduhan murangkalih dina umur ngora sareng ayeuna barudakna ngalakukeun hal anu sami. Tangtosna, ieu jarang kajadian, kusabab umur rata-rata ngalahirkeun nyaéta 26 taun. Sanaos kitu, kakandungan rumaja terus lumangsung, ngagambarkeun sakitar 1 ti 7 kalahiran munggaran.

nini ngora sareng dua incu

Sakali-kali, nini-nini ngora ka hareup langkung paduli kana kaayaan kolot ngora tibatan kaayaan dirina sorangan. Statistik ngeunaan kakandungan nonoman anu dahsyat. Tingkat kematian orok jauh langkung luhur tibatan rata-rata nalika indungna mangrupikeun rumaja. Seueur indung sareng bapak rumaja teu tamat SMA sareng kurang kamungkinan janten suksés engké dina kahirupan.

Kolot rumaja tiasa ngagaduhan kahirupan anu kirang pikaresepeun sareng éta sababna nini-nini ngora ngarasa prihatin pisan ngeunaan murangkalih sareng incu na. Kadang-kadang nalika nini-nini hoyong anu pangsaéna pikeun murangkalih sareng incu, aranjeunna panginten hoyong nawiskeun teuing bantosan sareng ngadorong wates.

Nyatana, sadaya kulawarga kedah milarian jalan masing-masing. Naon anu dianggo pikeun hiji kulawarga henteu kedah dianggo pikeun anu sanés. Unggal kulawarga mangrupikeun dunya sareng perlu pikeun milarian anu paling cocog pikeun anu sanés sanés pikeun anu sanés. Komunikasi anu jelas anu ngabantosan, netepkeun wates, sareng percaya diri silih percaya salaku konci pikeun nyayogikeun lingkungan bumi anu saé.

Peran nini-nini ngora

Upami prihatin ka kolot ngora henteu kawalahan aranjeunna, kaseueuran nini anu bakal datang sesah ningali diri salaku nini-nini. Kadang-kadang sambungan ieu disababkeun ku Répréséntasi nini-nini dina média salaku rambut kulawu sareng jalma sepuh pisan atanapi, langkung parah, jalma anu panginten ngagaduhan masalah nyanyikeun Kadang-kadang urang émut ka nini-nini nyalira, anu urang tiasa émut, leres atanapi teu leres, salaku sepuh sareng jalma anu teu waras. Kadang réaksina langkung visceral tibatan intelektual: "Abdi ngora teuing janten akina!"

Aya nini-nini ngora anu resep milih nami modéren pikeun incu na pikeun nelepon aranjeunna sahingga nyingkahan kecap 'akina' anu ngingetkeun pisan ngeunaan hiji jalma anu langkung kolot sareng rambut kulawu sareng dina sababaraha waktos, sakit. Sanaos sakapeung, nalika aranjeunna parantos janten nini-nini, aranjeunna henteu paduli teuing naon anu disebut incu, sabab anu dipikacinta nyaéta incu anu nyebutna, naon waé.

Masalah anu misah nyaéta janten nini-nini dina umur ngora tiasa nempatkeun anjeun kaluar ti babaturan sareng babaturan anjeun. Éta tiasa sesah nolak kaluar sareng réréncangan, sanaos kabagjaan miara incu. Malah babaturan anu pangsaéna tiasa bosen ngadangukeun ngeunaan incu nalika aranjeunna henteu gaduh anak sorangan. Janten nini-nini sok meryogikeun pangaluyuan, tapi éta mangrupikeun pangaturan anu langkung gampang tibatan anu panginten. Sareng kabagjaan pendak sareng incu condong ngajantenkeun sagala émosi sanésna luntur ka tukang.

nini ngora sareng incu awewe na

Janten bapa sareng akina

Nini-nini ngora sering gaduh murangkalih masih di bumi. Aranjeunna bahkan tiasa gaduh murangkalih alit di bumi anu nyéépkeun waktos sakedik sareng incu. Nalika kulawarga langkung ageung, teu biasa pikeun barudak anu langkung ageung ngagaduhan murangkalih nalika indungna masih ngagaduhan murangkalih. Dinten ayeuna kirang umum pikeun kajadian ieu, tapi dina sababaraha bagian éta masih kajantenan sareng teu dianggap anéh.

Anu ngarugikeun janten kolot sareng nini sakaligus nyaéta setrés sareng kacapean, ogé kurangna waktos. Éta tiasa hésé pikeun leres-leres mikaresep incu nalika anjeun ngagaduhan murangkalih anu masih kedah seueur perhatian. Dina sisi anu positip, bibi / paman sareng kaponakan awewe / kaponakan awewe bakal ngagaduhan babaturan sakamar umurna sorangan. Aranjeunna bahkan tiasa ngabagi atanapi dagang baju, cocooan, atanapi barang-barang sanés.

Tekanan propésional

Jinis konflik anu béda tiasa timbul nalika nini-nini anyar masih aya di tengah karir profesionalna. Sababaraha kali éta nalika tuntutan karir langkung ageung, kumargi dina yuswa anu tangtu jalma ngagaduhan titik luhur dina kahirupan propésional. Jam anu lami sareng setrés padamelan gancang-gancang tiasa mangaruhan kamampuan pikeun janten nini-nini anu saé. Teu aya waktos bakti ka incu kusabab damel nyerep.

Embah kedah nyéépkeun waktos pikeun ngariung sareng incu gancang-gancang, sanaos hartosna cuti sababaraha dinten. Teu aya gaganti waktos anu dihabiskan sareng incu, utamina nalika incu anom. Kontak sering mangrupikeun salah sahiji faktor caket nini-nini. Nini-nini anu cicing di tempat anu jauh kedah nganjang ka aranjeunna nalika tiasa atanapi nelepon video.

akina sareng putuna

Kaunggulan janten nini-nini ngora

Sedengkeun nini-nini ngora nyanghareupan sababaraha halangan, nonomanna ogé masihan kaunggulan anu teu bisa dipungkir. Aranjeunna tiasa langkung aktip sareng putu sareng mikaresep deui. Anjeun bakal ningali aranjeunna tumuh sareng anjeun bakal tiasa nyambung sareng aranjeunna salami waktos.

Kaseueuran nini ngora resep énergi, kakuatan, sareng stamina anu nini-nini anu langkung sepuh ngan ukur tiasa sirik. Aranjeunna memotivasi nini-nini supados tetep gerak, diajar sareng maén ... Ieu lumaku pikeun nini-nini sagala umur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.