Ale Jiménez

Nami abdi Ale sareng abdi Pendidik PAUD. Abdi henteu acan indung, sanaos kapayunna kuring hoyong janten indung ti saprak kuring bogoh ka murangkalih. Kuring ogé resep pisan kana dunya masak, karajinan sareng ngagambar, éta sabab kuring yakin yén kuring tiasa ngabantosan anjeun pisan ku pendidikan barudak anjeun.