Jasmin bunzendahl

Kami indung dua murangkalih anu ku kuring diajar sareng tumuh unggal dinten. Salian ti janten indung, anu mangrupikeun "gelar" anu kuring paling reueus, kuring gaduh Sarjana Biologi, Téhnik Gizi sareng Diététik sareng Doula. Abdi resep diajar sareng nalungtik sagala rupa anu aya hubunganana sareng kaibuan sareng parenting. Ayeuna kuring ngahijikeun padamelan kuring di apoték sareng kursus sareng bengkel anu kuring ajar dina sababaraha topik anu aya hubunganana sareng kaibuan.