Mari carmen

Halo! Abdi resep nyerat sareng kuring sumanget, ku padamelan sareng latihan, kreativitas sareng ngajar, dua aspek dimana ibu-ibu diajar ngadamel jam tangan sahingga janten ahli anu leres pikeun murangkalihna.