Maria Jose Roldan

Indung, pedagog terapi, psychopedagog sareng sumanget ngeunaan nyerat sareng komunikasi. Barudak kuring ngajar kuring janten jalma anu langkung saé sareng ningali dunya ku cara anu béda, hatur nuhun ka aranjeunna kuring masih diajar terus ... Indung ngarobih kahirupan kuring, panginten langkung capé tapi sok langkung bahagia.