Gambar placeholder Maria Madroñal

Indung cahaya anu mereun, pedagog kahareup, tukang ngahias téknis, panulis abadi dina kalangkang, pengrajin, vokalis sareng komposer, magang tina sagala rupa, guru teu nanaon. Cinta sareng pendidikan, musik sareng kahirupan sacara umum. Positivist sacara ekstremis, sadayana ngagaduhan sisi anu saé sareng upami henteu, kuring bakal tanggung jawab nyiptakeunana. Gigireun budak leutik kuring, sadayana langkung saderhana.