Montse Armengol

Ibu reueus ku budak lalaki dina nonomanna. Cinta sareng kahirupan sareng alam. Pecinta literatur, fotografi sareng jogét ti saprak budak. Ngajar diri ku alam sareng ku jumlah proyék anu teu aya wates wangenan anu kuring angon gugah. Khusus kana psikologi murangkalih, profési kuring mah karep. Kuring sok kagum ku panasaran barudak pikeun mendakan sareng poténsi kréatipna.