Alicia tomero

Kami Alicia, resep pisan ka indung kuring sareng masak. Abdi resep ngadangukeun murangkalih sareng mikaresep sagala kamekaranana, sabab éta panasaran ngeunaan aranjeunna parantos masihan kuring mampuh nyerat sakur naséhat anu tiasa dipasihkeun salaku indung.