Ana M Longo

Kuring lahir di Bonn (Jérman) taun 1984 sareng abdi putri ti Galicia sareng kolot imigran. Barudak parantos kantos janten sareng janten rujukan dina kahirupan kuring; Nyatana, kuring diajar Sarjana Pedagogi sabab kuring terang, ti saprak alit, padamelan kuring kedah aya hubunganana sareng aranjeunna, sareng kuring kantos janten pangasuh budak sareng guru swasta dina sababaraha waktos. Abdi resep naon anu kuring lakukeun, sareng kuring miharep éta kagambar dina tulisan kuring.