Isabel Gª de Quirós

Nami abdi Isabel, abdi pendidik murangkalih sareng pedagog kahareup, naha kuring resep pisan kana hal ieu. Aya sababaraha padamelan anu jembar sareng barudak anu alit sareng henteu alit di masarakat anu ngurilingan urang sareng langkung seueur sareng indung / bapakna, janten minat kuring nawiskeun bantosan kuring sareng tiasa ngabimbing dina sadaya masalah anu kalebet ieu. Pangetahuan kuring anu dipikagaduh salaku pendidik anu pang alitna sareng ayeuna kalayan sadaya propil (alit, rumaja, déwasa, manula) muka rupa-rupa pikeun tiasa ngungkulan sadayana sareng ngarepkeun hasil anu saé dina waktos anu teu jauh teuing.