Macarena

14 satengah taun ka pengker kuring pendak sareng guru hébat kuring, dua taun ka pengker jalma anu hirup dugi ka namina (Sofia) sumping ka dunya; Aranjeunna henteu siga barudak impian kuring sabab aranjeunna langkung saé ... kuring hoyong pisan nyarioskeun hal-hal ngeunaan naon anu kuring pelajari ... sareng pikeun anjeun carioskeun.