Martha Crespo

Halo! Kami sosiologis sareng sumanget ngeunaan murangkalih. Kuring ngadamel pidéo ngeunaan cocooan anu paling dipikaresep ku barudak leutik di bumi. Salaku tambahan pikeun ngahibur pikeun aranjeunna, aranjeunna bakal tiasa kéngingkeun ilmu anu bakal ngabantosan aranjeunna dina prosés pendidikan sareng sosialisasi, diajar hubungan sareng kulawarga sareng lingkunganana dina cara anu séhat sareng bahagia.