Mel elices

Karep kuring pikeun pendidikan ngarah kuring diajar Atikan Budak Awal heula sareng teras karir Pedagogy. Sareng panasaran kuring (kana wates anu teu disangka-sangka), ngarah kuring nalungtik jejer anu aya hubunganana sareng pendidikan émosional, disiplin positip sareng parenting anu hormat.

Mel Elices parantos nyerat 54 tulisan ti Séptémber 2016