Maria Jose Almiron

Nami abdi María José, kuring cicing di Argéntina, sareng kuring ngagaduhan gelar dina Komunikasi tapi anu pangpayunna indung tina dua murangkalih anu ngajantenkeun hirup abdi langkung warna-warni. Kuring resep pisan barudak sareng éta sababna kuring ogé guru janten janten barudak ieu gampang sareng pikaresepeun pikeun kuring. Abdi resep ngirimkeun, ngajar, diajar sareng ngupingkeun. Utamana lamun ngeunaan barudak. Tangtosna, ogé nyerat sapertos kieu nyaéta di dieu kuring nambihan pulpén kanggo saha waé anu hoyong maca kuring.