Nati garcia

Abdi bidan, indung sareng kuring parantos lami nyerat blog. Kuring resep pisan kana sagala hal anu aya hubunganana sareng kaibuan, didikan sareng tumuh pribadi awéwé. Ngan ku urang terang pisan urang tiasa mutuskeun naon anu pangsaéna pikeun urang sareng kulawarga.