Tony Torres

Kolot mangrupikeun dunya anu pikagumbiraeun, pinuh ku tangtangan anu tiasa neken kadang-kadang. Kabogoh ka murangkalih teu aya watesna, tapi éta henteu salawasna cekap pikeun méréskeun masalah sadidinten. Kapendak dina kulit kuring sorangan ngarah kuring nalungtik langkung seueur ngeunaan keibuan sareng parenting anu hormat. Bagikeun diajar kuring, ditambihkeun kana karep kuring pikeun nyerat, parantos janten cara hirup kuring. Kuring Toñy sareng kuring ngiringan anjeun dina dunya anu pikaresepeun anu disebut indung. .