Valeria sabater

Abdi psikolog sareng panulis, karep kuring nyerat sareng murangkalih. Kuring ngabantosan aranjeunna pikeun ningkatkeun kamampuan dasarna, pikeun ngahijikeun kana dunya anu rumit ieu supados aranjeunna diajar bagja sareng mandiri. Gawe sareng aranjeunna mangrupakeun petualangan anu saé anu henteu pernah bérés.