Yasmina Martinez

Indung dina prakték, YouTuber sakapeung sareng Téknik Laboratorium Superior. Kuring minuhan impian kuring janten indung ngora, unggal dinten mangrupikeun petualangan énggal, sareng kuring henteu ngarobih waé! Abdi hoyong diinpormasi ngeunaan sadaya masalah ayeuna ngeunaan didik barudak alit urang sareng ngabagi naon anu kuring pelajari sareng anjeun sadayana. Kuring yakin pisan yén barudak ayeuna tiasa ngarobih masa depan Bumi urang.