Kakandungan dina karantina

Karantina nimbulkeun seueur mamang pikeun sababaraha awéwé

Karantina nimbulkeun seueur mamang pikeun sababaraha awéwé

Aya awéwé anu saatos ngalahirkeun dudung gancang sareng mutuskeun nyobian hubungan séks sareng ningali éta henteu nganyenyeri teuing atanapi panginten henteu saloba anu disangka. Aranjeunna dimimitian ku hubungan seksual sareng ningali yén titikna henteu sangsara sareng yén aranjeunna henteu ngaraos bahaya mutuskeun pikeun neraskeun kahirupan séks anu biasa nalika dikarantina.

Seueur awéwé aranjeunna kaliru mikir yén nalika karantina anjeun henteu ovulate Kusabab saatos spotting sareng dugi ka waktuna turun deui (utamina nalika nyusuan) sababaraha bulan tiasa kalangkung, tapi nyatana anjeun ovulate. Awéwé anu hubungan séks nalika karantina tiasa hamil, tapi naha ieu séhat? Naha éta ngabahayakeun kasihatan indung anu nembé ngalahirkeun orok sareng teu acan cageur?

Naha saé pikeun ngahargaan karantina?

Naha saé pikeun ngahargaan karantina?

Opat puluh waktos kanggo dihormat yén awéwé éta balik deui kana kaayaan normalna duanana sacara psikis sareng fisik. Henteu pisan disarankeun pikeun awéwé pikeun ngalakukeun hubungan séks dugi 40 dinten saatos ngalahirkeun, langkung-langkung henteu disarankeun hamil, hal anu tiasa dipikaresep pisan.

Mangsa karantina organ awéwé masih balik ka posisi aslina Sareng ogé, upami anjeun hubungan séks anjeun tiasa nyababkeun cimata, hal anu bakal mawa anjeun masalah anu langkung ageung upami anjeun henteu ngahindaran atanapi prihatin. Upami anjeun hoyong janten indung deui, kuring mamatahan anjeun sahenteuna ngantosan dugi anjeun cageur sareng upami anjeun hoyong mikaresep séks anjeun tiasa ngalakukeun éta tanpa penetrasi sareng upami anjeun raoseun gaduhna, lakukeun nganggo kondom. Tapi naon anu leres ngeunaan ovulasi nalika karantina?

Karantina atanapi puerperium

Karantina ogé dikenal salaku puerperium, nyaéta mangrupikeun waktos dimana plasenta dikintunkeun saatos saatos dugi ka 40 dinten. Dina waktos ieu rahim mulih ka kaayaan normal na, organ balik ka tempatna sareng saeutik demi saeutik awéwé balik deui kana beurat normalna (kecuali upami aranjeunna parantos kéngingkeun seueur nalika kakandungan, dina hal ieu diperyogikeun sakedik deui pikeun mulang sateuacan kakandungan beurat).

Ovulasi dina karantina

Salila karantina anjeun ogé ovulate

Salila karantina anjeun ogé ovulate

Aya jalma anu aranjeunna pikir yén nalika karantina teu mungkin pikeun ovulate sareng kirang upami orok nyusu, tapi nyatana éta ovulasi dipikaresep pisan kajadian janten kakandungan ogé mungkin. Nyusuan sanés mangrupikeun metode kontrasépsi alami sareng ku alesan ieu anjeun tiasa hamil sampurna.
Leres yén ovulasi tiasa turun nalika dikarantina ku sékrési hormon anu kalibet dina laktasi: prolaktin. Nalika ngarangsang susu kanggo orok, sénsitip pikeun ngarangsang ovarium dipeungpeuk, tapi di seueur awéwé hal anu sami tiasa kajantenan.

Aya awéwé anu henteu ngagaduhan masa na dugi ka akhir nyusuan sareng anu sanés anu, di sisi anu sanésna, waktosna diturunkeun sakedap saatos akhir karantina.

Kakandungan karantina?

hamil antosan

Sakumaha anu parantos kuring béjakeun ka anjeun di luhur, enya aya kamungkinan ngahontal kakandungan dina karantina.

Ovulasi di awéwé tiasa lumangsung saatos sasih kahiji pangiriman (nganggo atanapi henteu nganggo nyusu). Tapi rata-rata biasana antara dua sareng dua satengah bulan. Éta ogé leres anjeun tiasa ngagaduhan haid nalika période kahiji saatos ngalahirkeun tapi henteu nganggo ovulasi, janten anjeun henteu tiasa hamil, tapi teu aya jalan pikeun terang. Upami anjeun henteu kersa sangsara kakandungan dina karantina, perhatoskeun sadayana anu parantos kami béjakeun ka anjeun.

Upami nyusu khusus didamel, naha aya kirang ovulasi?

Upami anjeun nambihan tuangeun orok ku susu formula, sigana anjeun bakal ovulate langkung lami tibatan upami tuangeun orok anjeun sacara khusus nyusu. Awéwé anu nyusuan orokna ngan ukur bakal kurang kamungkinan ngagaduhan waktos salami genep bulan kahiji tibatan anu nambihan susu formula atanapi anu sacara khusus tuang orok ku susu formula.

Naha damang hubungan seksual sareng hamil nalika dikarantina?

Salila karantina, teu disarankeun pisan pikeun ngalakukeun hubungan séks upami anjeun masih ngalaman jahitan anu nyeri atanapi henteu disageurkeun sabab anjeun tiasa nyarek sorangan. Kitu ogé, hamil janten tiasa ngarugikeun kasihatan anjeun upami anjeun parantos ngalaman sesar, upami awak anjeun henteu ngagaduhan masalah. kakandungan anu saé tiasa dilaksanakeun dugi ka istilah.

Seueur awéwé anu aktip sacara séksual dina waktos ayeuna, kusabab penyembuhan dini, hamil sabab henteu nyandak pancegahan.

Tapi tetep, anjeun kedah tetep émut yén sababaraha kali hubungan séks henteu mangrupikeun pilihan anu saé kusabab parobihan émosional anu anjeun alami nalika ngasuh orok anjeun sareng dugi ka raoseun sacara émosional langkung saé ngajauhan hubungan séks. Ieu pisan, sabab salian ti tiasa ngaraos parah dina émosional, upami anjeun nambihan nyeri kana hubungan anjeun atanapi kamungkinan aya cimata, anjeun bakal ngaraos parah.

Penting pikeun teraskeun deui kagiatan séksual nalika duanana bapak sareng indungna rumaos siap ngalaksanakeunana, salami éta awéwé parantos ngeureunkeun leungitna getih postpartum.

Upami sateuacan akhir karantina anjeun henteu ngaraos ngarareunah atanapi kagaringan heunceut sareng anjeun ngagaduhan épisiotomi atanapi cimata anu sapinuhna pulih, maka anjeun panginten raoseun pikeun ngamimitian hubungan seksual anjeun, tapi pikeun ngaraosan anjeun langkung aman sareng langkung senang kuring nyarankeun ka anjeun anu nganggo krim pelumas pikeun penetrasi anu langkung saé.

Dupi anjeun ngalaman pangalaman séks nalika karantina? Éta pikaresepeun atanapi éta nyeri? Naha anjeun parantos hamil di karantina? Kumaha pangalamanana? Naha éta kakandungan normal atanapi anjeun kedah ngagaduhan jinis tindak lanjut khusus? Pangalaman anjeun salaku awéwé sareng indung anu dipikaresep ku urang sadayana, sabab ku pangalaman duanana urang tiasa ningali yén naon anu urang rasakeun ayeuna, sieun kakandungan atanapi larangan hubungan seksual mangrupikeun hal anu seueur di urang dipikanyaho. Dupi anjeun ngawartosan ngeunaan pangalaman anjeun? Kami bakal resep ngabagi pangalaman ieu!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

305 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Elizabeth Urbina cenahna

    Abdi hoyong terang upami saatos keguguran kuring tiasa hamil deui.
    Tilu minggu ka pengker kuring kaleungitan orok, hamil ampir dua bulan, sareng sakitar dua dinten ka pengker kuring hubungan sareng salaki kalayan éjakulasi masing-masing dina diri kuring. Kuring henteu siap pendak deui kusabab kuring masih keneh kaleungitan putra abdi. Naon tiasa atuh? Punten piwuruk kuring. sieun

    1.    Debora cenahna

      Halo kuring nyaritakeun pangalaman kuring. Kuring ngalaman aborsi spontan jam 7 minggu 12.8.2016/15/XNUMX sareng XNUMX dinten saatos pendarahan réngsé kuring hubungan intim sareng tétéla hamil. Janten perkawis éta gumantung ka masing-masing awéwé kusabab éta kajantenan ka sababaraha tapi sanés ka batur. Kuring miharep anjeun gancang cageur!

  2.   Claudia cenahna

    Upami kuring ngagaduhan orok 27-minggu-hamil kuring sareng anjeunna lahir tanggal 18 Juni sareng dinten ayeuna kuring ngagaduhan hubungan penetrasi sareng kabogoh tanpa ngurus diri, naha kuring tiasa hamil?

    1.    Jenny Madinah cenahna

      Upami kuring ngagaduhan orok dina tanggal 21 Agustus ku bagian caesar sareng kuring hubungan intim sareng salaki kuring dina 8 Oktober tanpa panangtayungan, éta bakal tiasa hamil

    2.    Lily cenahna

      Aranjeunna nyarios yén upami kuring hariwang, anak awéwé kuring yuswa 2 bulan sareng kuring pernah hubungan sareng salaki kuring tapi kuring henteu éjakulasi di jero tapi aranjeunna nyarios yén anjeunna tiasa hamil

      1.    Lily cenahna

        hiji-hijina hal anu kuring nyusu budak awéwé kuring

      2.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

        Kasempetan na handap sareng anjeun ayeuna sacara khusus nyusu, janten anjeun henteu berovulasi. Ngan kedah ati-ati ti ayeuna sabab anjeun moal terang pasti iraha anjeun badé mimiti ovulate deui sareng anjeun bakal heran 😉

      3.    dayana cenahna

        Hai, kuring badé naroskeun patarosan, kuring gaduh patarosan kanggo kuring, bb 12 Juli, sareng sateuacan réngsé diét, kuring salingkuh sareng salaki tanpa perlindungan sareng éta tungtungna aya di jero kuring, mmmm, kuring preokupada sabab kuring henteu terang naha kuring hamil, sabab salain éta saatos Di diet, kuring masihan suntikan nyalira salami tilu bulan sareng kuring henteu terang saatos éta sareng kuring ngaluarkeun getih saeutik tapi sakedik kuring ngaraos km éta Kuring reuneuh deui sareng éta preokupa ngabantosan kuring

  3.   ana cenahna

    Hello.

    Kuring lega 2 minggu ka tukang, éta babaran alami

    Salaki kuring sareng kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijaga,
    tapi tembusna ngan ukur sababaraha detik
    sakitar 3 sareng 6 detik.

    Patarosan abdi .. aya résiko kakandungan?
    Anjeun tiasa hubungan sareng panyalindungan contona
    kondom?

    hatur nuhun

  4.   cintia cenahna

    Halo wilujeng siang
    Abdi hoyong terang upami kuring tiasa nyandung, kuring ngagaduhan orok 7 minggu ka tukang, sareng kuring mimiti nginum obat pél KB saminggu satengah saatos kuring lega ngalaman hubungan séks. Saatos aranjeunna réngsé, kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring tanpa perlindungan dugi masa abdi réngsé. sareng saatos réngsé kuring teras-terasan ngagaduhan aranjeunna. dupi abdi tiasa nyandung

  5.   Anu hariwang cenahna

    pantun,
    Kuring gaduh hubungan séks tanpa lindung sateuacan karantina kuring réngsé. Sabulan saatos kuring ngalakukeun uji kakandungan getih sareng éta négatip deui. Naha kuring kedah ngalakukeun deui atanapi percanten ka éta, atanapi gaduh sonografi?

    1.    Anaiz cenahna

      Kuring lega 2 minggu ka tukang, éta babaran alami
      Salaki kuring sareng kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijaga,
      tapi tembusna ngan ukur sababaraha detik
      sakitar 3 sareng 6 detik.
      Patarosan abdi .. aya résiko kakandungan?

  6.   yuraima cenahna

    Halo, kuring ngalaman keguguran tilu minggu ka pengker, kuring kantos hubungan sareng salaki opat dinten ka pengker tanpa panangtayungan, tapi kuring nyandak pil darurat, naha kuring masih tiasa hamil

    1.    david cenahna

      Héi sobat, anjeun henteu kedah hariwang sabab ku nginum pil éta anjeun atosan ku prihatin anjeun tapi disarankeun konsultasi ka dokter anjeun pikeun ningali metode kontraséptip anu paling henteu nyinggung nasib awak anjeun sareng bravo pikeun nilai anjeun

    2.    Alexandra cenahna

      yuriama ngawartosan anjeun hamil, kuring bakal ngalaman hal anu sami sareng anjeun

  7.   Elena cenahna

    Halo, dina tanggal 25 Agustus kuring ngagaduhan anak, sateuacan akhir karantina kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring tanpa perlindungan, Dua minggu ka pengker nalika kuring ngabersihkeun diri saatos kiih kuring noda sakedik getih, tapi teu langkung. Ayeuna parantos 10 minggu ti saprak kuring ngalahirkeun sareng haid kuring henteu acan turun, kuring ngalaman nyeri ovarium tapi hampang pisan. Dupi abdi tiasa reuneuh? Naha dini teuing janten prediktorna?

  8.   JOVANA cenahna

    Abdi hoyong naroskeun punten upami aya anu tiasa ngawartosan, perawatan anu kuring kedah jaga
    Saatos aborsi 7 minggu kakandungan anembryonic, kuring resep ngalakukeun érobik anu luhur sareng kuring henteu terang iraha kuring tiasa balik latihan

  9.   anu cenahna

    Abdi gaduh orok umur 2 bulan sareng kuring kantos hubungan sareng pasangan kuring nalika karantina sababaraha dinten ka pengker, masa kuring kedah sumping sareng teu aya anu ngajadikeun kuring gering, pusing sareng nyeri sirah gejala anu sami tina orok munggaran kuring sareng salaki. rada sieun sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun

  10.   christopher cenahna

    Halo, pamajikan kuring, anjeun gaduh bb tanggal 25 Nopémber sareng dinten ayeuna, 3 Januari, kami hubungan sareng kondom sareng patarosan kami nyaéta kamungkinan ngareureuwas atanapi panyakit nalika anu gaduh hubungan seksual sateuacan karantina.
    Hatur nuhun pisan .

  11.   lizzy cenahna

    Hai, kuring ngagaduhan orok dina 22 Désémber. sareng kamari kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring aya penetrasi tapi éta henteu tungtungna di jero kuring
    Kuring tiasa hamil Abdi masih dina waktos anu kuring atos saatos ngalahirkeun patarosan abdi naha kuring tiasa hamil

    1.    aphoridta cenahna

      halo ... hei, kuring resep terang naha anjeun hamil? Hal anu sami sareng anjeun anu kajadian ka kuring ... orok abdi bakal yuswa 3 bulan énjing sareng kamari kuring ngagaduhan période tapi henteu turun !! anjeun rada hariwang ... tapi salaki kuring ogé parantos angkat heula !! Kuring miharep anjeun ngajawab kuring sareng anjeun tiasa masihan sababaraha saran ... Kuring terang yén kuring masih kedah ngantosan sababaraha dinten, éta kirang 1 telat, tapi kuring turun sapertos 2 atanapi 3 dinten sateuacan !! hatur nuhun x waleran

      1.    nicole cenahna

        Abdi peryogi pisan terang yén jawaban éta kajantenan ka kuring sapertos anjeun, punten bantosan kuring!

        1.    Tita cenahna

          Budak awéwé kuring sami, naon anu lumangsung upami aranjeunna hamil? Abdi nembe 2 dinten telat tapi kuring ngarep pisan nyandak tés, punten waler!

  12.   Gambar Cheila cenahna

    Kuring parantos dina karantina salami 1 minggu sareng kuring gaduh hubungan séks sareng pasangan kuring, éta henteu tungtungna di jero kuring, tapi upami kuring baseuh teuing, kuring henteu terang upami tina cairan mani na. Tapi naha aya résiko nyandung?

    1.    Angelica cenahna

      Teu acan kantos dipikaterang yén ku hubungan hubungan anal anjeun tiasa hamil, upami hariwang anjeun yén cairan mani parantos ngumbara kana heunceut, tong hariwang, mustahil.

  13.   Irene cenahna

    langkung ti opini mangrupikeun cangcaya anu naros ka kuring teuing .. tingali kuring nembé orok dina tanggal 28 Désémber kuring nempatkeun IUD salaku kontraséptif salaki kuring nungtut kuring ngalakukeun hubungan séks anu kuring henteu tahan deui kusabab éta ampir bulan kuring teu tiasa nanaon pisan tapi sateuacan akhir bulan kuring hubungan sareng anjeunna… sareng anu leres kuring hariwang yén kuring henteu terang naha alatna 100% épéktip sabab kaleresan kuring henteu hoyong hamil kusabab abdi hoyong ngaraosan orok abdi…. Kumaha saur anjeun ngeunaan éta .. Kuring kedah gancang terang .. Hatur nuhun pikeun sadayana

  14.   bentang cenahna

    Kuring kaleungitan orok kuring nalika 16 minggu kakandungan sareng ngagaduhanana salaku pangiriman alami. saatos kuring gaduh hubungan séks saminggu engké dina dua waktos kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil salami periode ieu.
    Kuring hatur nuhun kana réspon anu gancang

  15.   Lore cenahna

    Salaki kuring sareng kuring hubungan intim 17 dinten saatos gaduh orok anu kadua sareng kuring hariwang sabab kuring henteu ngantosan karantina yén kakandungan bakal kajantenan atanapi meureun awak kuring bakal rusak tapi pétrasi henteu nganyenyeri, bantosan atuh nuhun

  16.   Tamy cenahna

    Kuring kaleungitan orok umur 20 minggu kuring dina 2 Pébruari, dua minggu kalangkung sareng kuring ngamimitian kahirupan séks anu langkung aktif tanpa perlindungan tapi salaki kuring éjakulasi di luar kuring…. dupi abdi tiasa nyandung kaleresan kuring hariwang

  17.   anu nekat cenahna

    Halo kuring gaduh 3 minggu anu kuring lega sareng kuring hariwang kusabab kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijaga tapi salaki kuring datang kuring tiasa hamil

    1.    Nicole cenahna

      Halo, kuring gaduh keraguan anu hébat, tétéla kuring ngagaduhan putra abdi tanggal 15 Juli sareng sabulan kuring gaduh hubungan séks 2 kali tanpa panangtayungan, tapi salaki kuring réngsé di luar, sakitar saminggu katukang kuring parantos seueur pusing sareng nyeri sirah , sakapeung kuring mikir yén kuring tiasa reuneuh, abdi hoyong nyandak tés reuneuh, tapi kuring pikir éta gancang pisan, naha kuring tiasa hamil? Kuring miharep henteu mikaresep orok abdi, mugia anjeun tiasa ngabantosan kuring, halaman na saé pisan, wilujeng

      1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

        Hai nicole!

        Tiasa waé, tapi ogé panginten yén anjeun panginten capé sareng éta sababna anjeun nyeri sirah sareng pusing, sasih munggaran sareng orok sesah sabab urang kedah adaptasi sareng jadwalna. Coba cobian sahenteuna bari istirahat, mandi sayah, bobo saé sareng hilap kana sagala hal, anjeun bakal ningali kumaha rasa teu nyaman ieu ningkat; )

        Hatur nuhun pisan kana ucapan salamet anjeun! Mudah-mudahan anjeun tiasa ngaraosan orok anjeun 100% :)

        Wasalam

        1.    Angelica cenahna

          Kumaha damang, kuring satuju sareng Nicole tina halaman, ucapan salamet. Kuring miharep anjeun tiasa ngajawab patarosan kuring. Kuring gaduh orok abdi dina 30 Séptémber sareng sateuacan 20 dinten kuring hubungan intim sareng salaki kuring, sadaya waktos anjeunna éjakulasi di luar kuring sareng sababaraha anu upami anjeunna éjakulasi anjeunna parantos nganggo kondom, sababaraha dinten terakhir kuring ngagaduhan bintik-bintik alit getih tina heunceut kuring, tapi haid kuring teu acan diregulasi deui, dugi iraha haid diréparasi? naha anjeunna janten hamil?

          1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

            Halo Angelica,

            Mimiti, hatur nuhun pisan kana ucapan salamet! Ngeunaan kamungkinan kakandungan, éta leres-leres handap, utamina upami teu aya éjakulasi dina heunceut tanpa kondom. Ku teu sangka anjeun parantos reuneuh, sigana jaman anjeun masih diatur, tapi upami anjeun hoyong langkung yakin anjeun tiasa nyandak tés; )

            Salam sareng ucapan salamet pikeun orok anjeun anu anyar!


        2.    Tita cenahna

          Halo, kuring ngalahirkeun tilu bulan ka pengker dina Méi! 5 Juni sumping waktos abdi sareng kuring ngagaduhan hubungan tanpa perlindungan sareng salaki kuring parantos éjakulasi di jero ayeuna kuring gaduh 2 dinten. Telat sareng kuring ngalaman nyeri sapertos dina ovarium sareng lieur, naha kuring hamil? Naha saur anjeun upami kuring nyandak tés éta bakal masihan kuring hasil anu dipercaya? Bantosan punten

          1.    Aisyah Santiago cenahna

            Upami sahanteuna 15 dinten parantos lungsur, saé hasilna bakal dipercaya.


  18.   Montserrat cenahna

    Halo 35 dinten saatos kuring ngalahirkeun kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki sareng anjeunna datang ka kuring, kuring hoyong terang naha éta goréng pikeun organisme kuring sareng upami aya résiko tina kedar hamil, ogé gim kuring maca suntikan noristerat janten dijagaan sareng kuring dipasang nalika kuring 29 dinten saatos dikantunkeun sareng kuring hoyong terang naha éta parantos pangaruh sahingga kuring henteu hamil, kuring ogé nyusuan, anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng kuring bakal ngahatur nuhun pisan ..... pikeun fas

  19.   Laura cenahna

    Halo!! Kuring peryogi terang naha kuring tiasa hamil, orok abdi lahir tanggal 6 Maret sabulan katukang, sareng dinten ayeuna kuring hubungan seksual sareng penetrasi sareng éjakulasi, salami waktos ieu kuring ngagaduhan cairan transparan sareng getih tapi sakedik pisan - naon tiasa abdi ngalakukeun kaleresan urang henteu ngurus diri sareng kuring ngartos yén kuring henteu tiasa nginum pil KB kanggo nyusuan kuring .. punten waler kuring .. hatur nuhun

  20.   Claudia cenahna

    Halo, dina 8 Maret, kuring ngagaduhan putri anu geulis sareng minggu katilu kuring masih ngalaman pendarahan sakedik sareng kuring hubungan seksual sareng salaki kuring sareng anjeunna tungtungna aya di jero kuring sareng perdarahanna lirén upami kuring hamil ????? Sareng bidan kuring ngawartosan yén lamun kuring nyusuan aya sakedik kasempetan kakandungan kuring lieur.

  21.   Denise Mendoza cenahna

    Halo…. Kuring parantos ngantunkeun kuring dina 23 Maret, sareng dugi ka ayeuna kuring henteu ngagaduhan hubungan intim sabab kuring masih ngagaduhan masa kuring, anu kuring hoyong terang nyaéta iraha kuring kedah ngamimitian nginum obat kontrasépsi kumargi kuring henteu ngarencanakeun hubungan sareng salaki dugi ka saatos 40 dinten sareng kuring henteu hoyong reuneuh deui sareng kuring hoyong ngurus diri

  22.   Diana cenahna

    Halo, punten, kuring peryogi anjeun ngabantosan kuring, kuring ngagaduhan orok umur 3 bulan anu éndah, nalika réngsé karantina, periode normal sumping sakedik tapi kuring dugi (ka anu saur kuring kajantenan ka kami) ogé sareng Kuring mimiti nginum Pél sareng kuring balik deui kana 15 dinten tapi sakedik pisan, ngan 2 dinten sareng praktisna henteu aya noda tapi kuring kedah ngagantungkeun aranjeunna kusabab kakuatan majeure, nanging pun bojo ngurus diri tapi ayeuna 15 dinten kaliwat saprak anjeunna alatan sumping sareng anjeunna teu acan sumping, kuring sieun pisan kuring henteu hoyong hamil deui gancang pisan upami aya anu terang yén éta normal mangga bantosan kuring ku patarosan ageung ieu ... Kuring ngan ukur nyusu orok sareng anjeunna tuang pisan….

  23.   Mary cenahna

    Persis 29 dinten kamari kuring gaduh putra awéwé anu pangpayunna sareng 2 dinten berturut kuring salingkuh sareng salaki tanpa panangtayungan, penetrasina ngan ukur antara 30 detik sareng 2 menit, kumargi kuring dugi ka ayeuna cairan semu coklat janten bodas, naha tiasa hamil? bantosan kuring kuring nekat HASIL

  24.   Itzel cenahna

    Halo ….
    Éta parantos sataun sareng opat bulan ti saprak kuring ngalahirkeun, tapi kuring hariwang kusabab saprak kuring lega kuring henteu acan tiasa nambahan beurat sanaos kuring nginum vitamin, kuring kaleungitan seueur beurat sareng sesah pikeun kuring balik deui ka ukuran kuring anu kuring baheula, jalma nyarios yén Anjeun tiasa maot upami anjeun gaduh hubungan sateuacan karantina, anjeun garing dugi ka maot. Naha kuring hoyong terang naha éta leres? atanapi éta kusabab kuring henteu ngiringan beurat ...

  25.   Nancy cenahna

    Halo Maria !!!

    Hal anu sami kajadian ka kuring0, tmbn kuring turun persis sabulan saatos ngalahirkeun orok abdi sapertos warna coklat, tapi pisan, langka pisan, kuring bahkan henteu kedah nganggo anduk .... Kuring henteu terang naha éta periode munggaran kuring saatos ngalahirkeun0 atanapi aranjeunna tanda kakandungan0.

    upami ku kabeneran anjeun milarian terang naha anjeun reuneuh atanapi henteu masihan terang ka kuring ku punten

  26.   Tatiana cenahna

    halo abdi gaduh mamang kuring tiasa hamil saatos hubungan sareng salaki kuring bb abdi lahir tanggal 26 April 2010 sareng kuring tanggal 17 Mei k kamungkinan kamungkinan hamil.

  27.   TATIANA cenahna

    Abdi parantos gaduh orok salami 25 dinten, abdi nganggo karat sareng kuring gaduh hubungan tapi teu ngadeukeutkeun ka kuring, kuring tiasa hamil.

  28.   Jessica cenahna

    Halo, patarosan abdi sapertos kieu, kumargi kuring ngagaduhan orok taun ayeuna tapi hanjakalna anjeunna pupus, sareng éta naha kuring henteu ragu lamun kuring hamil saprak kuring ngagaduhan période kuring dina Maret sareng ti saprak éta kuring henteu ngalaman haid kuring gaduh. ngalaman kakandungan tés sareng kuring ngagaduhan négatip sareng kuring ngaraos sami sareng nalika nuju hamil payudara kuring parantos tumuh sareng kuring asa ngagedur dina beuteung kuring sareng kuring ragu kuring butuh jawaban punten ti ayeuna hatur nuhun

  29.   barina cenahna

    Halo, putra abdi lahir tanggal 13 Juni sareng kuring ngayakeun hubungan intim tanggal 25 Juni, tapi pasangan kuring ngan ukur nempatkeun anjeunna sababaraha detik sareng tumpah mani kaluar, aya résiko hamil.

  30.   Alejandra Macarena cenahna

    Kuring kakandungan prématur, aranjeunna henteu ngurus ngajantenkeun kuring lebetkeun kana heunceut, sadayana tetep sami
    Kuring gaduh hubungan séks salami 3 minggu éta bakal mangaruhan kuring sabab aranjeunna nyarios yén kuring moal ngabdi pikeun kalahiran anu sanés

  31.   Andrea cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan anak kahiji sareng kuring dileupaskeun di karantina, tapi kabogoh kuring kaluar, sareng kuring hariwang, kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil.

  32.   Moni Diaz Salazar cenahna

    Halo, kuring lega dina 8 Juni sareng kaping 22 kuring ngagaduhan hubungan sareng pamajikan kuring aya penetrasi sakitar 3 menit, tapi éjakulasi di luar kuring,
    Candak téh jinten énjing saatos aranjeunna nyarios yén éta dipaké pikeun meresihan rahim ,, tapi, sanaos kitu kuring sieun hamil ,,, naon anu anjeun nyarankeun kuring lakukeun ???? Sareng kuring henteu terang iraha masa abdi bakal datang deui?

  33.   hariwang cenahna

    Kuring aya di karantina, kuring ampir 3 minggu, ampir 4 ti saprak ngalahirkeun kalayan pangiriman séésan, kuring hubungan séks sareng salaki tanpa perlindungan tapi anjeunna henteu lami di jero kuring sareng anjeunna tungtungna di luar kuring. Anjeunna kaluar, éta ogé mungkin? Abdi prihatin pisan

  34.   Laura Marquez cenahna

    Halo, kuring butuh orientasi, kuring nganteurkeun 32 minggu, hanjakalna orok abdi maot, kuring parantos kelamin nalika yuswa 20 dinten, sareng upami kuring éjakulasi di jero, naon kamungkinan kuring bakal tetep dina kaayaan deui, punten bantosan abdi tina mamang

  35.   gabriela perales cenahna

    Abdi tiasa kedar hamil saatos karantina sabab kuring henteu teratur sareng dumasar janten enbarasarme sareng yuswa kuring 2 bulan, orok abdi lahir sareng kuring yuswa 15 dinten na anjeunna henteu angger deui

  36.   wol cenahna

    halo .. tanggal 16 Juli 2010 kuring ngalaman kehamilan 6 minggu kehamilan ... aranjeunna ngalakukeun sadayana tés pikeun ningali aya anu lepat, tapi sabalikna sadayana henteu kunanaon .. Kuring ngalakukeun hubungan sélulér ti 30 Agustus nepi ka 3, 2010 ..: Leres tiasa janten kuring tiasa hamil dugi ka tanggal ieu ??? ku faaa .. Abdi gugup ... bantosan abdi

  37.   camila cenahna

    Halo ... orok abdi yuswa 2 satengah bulan, kuring hubungan sareng pasangan kuring nalika orok abdi umur 2 bulan, tanpa perlindungan ... ayeuna kuring ngaraos nyeri beuteung sareng kuring mimiti noda sakedik ... kuring henteu 't terang naha mungkin kuring hamil atanapi naha ieu normal sabab masih Organ na anu diakomodir dina jero kuring, kudu dicatet yén kuring gaduh sesar, hatur nuhun pisan sateuacanna

  38.   Marie cenahna

    Halo, kuring gaduh budak awéwé umur 4 bulan sareng kuring sareng pasangan kuring sakitar 2 taun. Abdi hoyong terang upami kuring hamil akhir-akhir ieu, kuring ngalaman lieur sareng lieur sakedik tapi henteu éjakulasi janten kuring ngagaduhan ieu patarosan ageung, punten jawab kuring.

  39.   Richard cenahna

    Halo, kuring ngadesek anjeun pikeun ngaluarkeun kuring tina keraguan, punten, pamajikan kuring ngalahirkeun tilu bulan sareng saminggu kamari tanggal 18 Méi, ti saprak éta tanggal anjeunna henteu ngalaman perdarahan, dinten ieu 30 Agustus urang sanggama, éta ngan sakedap tanpa kondom, Tapi kuring datang ka luar, anjeunna nyusuan orok abdi unggal dinten. Patarosan abdi upami anjeunna tiasa hamil, kami rada sieun, iraha anjeunna bakal ngagaduhan masa dirina, kuring bakal ngahargaan pisan upami anjeun tiasa ngajawab kuring. hatur nuhun

  40.   Marco cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha pamajikan kuring hamil, naha urang gaduh hubungan sareng urang henteu nganggo pengawet sateuacan karantina? sareng kuring hariwang pisan

  41.   camila1 cenahna

    Abdi di karantina - tapi kuring gaduh kabogoh sareng henteu bérés di jero kuring hoyong terang upami henteu hamil

  42.   nulungan cenahna

    Halo: Kuring ngagaduhan orok kadua kuring dina tanggal 23 Juni sareng ti 23 nepi ka 26 Agustus kuring hubungan sareng salaki sareng dua kali kuring éjakulasi di jero tapi dina 27 kuring ngagaduhan masa x 4 dinten kuring tiasa hamil. Kuring henteu ngaraos raos pisan n dinten-dinten ieu ku nyeri d kbza, kuring henteu lapar, kuring kiih pisan, kuring lieur sq gejala tina 2 panangan anu sateuacanna béda pisan ... bantosan kuring. Mangsa biasa kuring datang dina saminggu ti 4 dugi ka 6 unggal bulan tapi sts ditambah teu aya nanaon sareng sia, awak osql teu murag dina waktosna ???

  43.   miriam cenahna

    Héi sadayana, anjeun terang yén 54 dinten kuring ngagaduhan orok sareng kuring kantos hubungan sareng salaki kuring salami teu ngurus urang salami dua dinten éta nurunkeun kuring tapi ngan ukur énjing sareng angkat, naha normal atanapi éta eta anu kuring hamil?

  44.   japati cenahna

    Patarosan abdi upami kuring reuneuh saprak kuring ngalakukeun hubungan séks sareng salaki nalika réngsé karantina sareng tanpa perlindungan ... Naon résiko hamil? Abdi mésér tés di apoték sareng kuring nyandak tés reuneuh sareng éta négatip, tapi masih sababaraha dinten saatos éta ...?

  45.   mariela cenahna

    Hai, kuring gaduh mamang sabab kuring nembe ngagaduhan orok, anjeunna yuswa yuswa 15 dinten, tapi kuring henteu ngantosan karantina. Kuring gaduh ragu upami kuring kentut hamil, kuring henteu ngagaduhan hubungan séks sapertos biasa urang lakukeun, naha tiasa hamil upami abdi gaduh hubungan séks ???????? ??? Hatur nuhun.

  46.   dori cenahna

    Halo:
    5 bulan ka pengker kuring ngagaduhan orok, ti ​​saprak éta kuring nyusuan anjeunna sareng période kuring henteu acan sumping, bieu 2 minggu ka tukang kuring sareng kabogoh sareng urang ngalakukeun hubungan séks tanpa penetrasi, patarosan abdi, naha aya kamungkinan hamil?

  47.   ngadesek cenahna

    Tingali saatos kuring janten langkung saé, jaman kuring parantos ampir siga sabulan anu berturut-turut sareng réa tapi sateuacan akhir karantina sareng kuring turun deui dua dinten saatos masa kuring réngsé, kami ngalakukeun deui tapi anjeunna nyarios yén sateuacan sumping anjeunna Éta tinggaleun tapi parantos ampir sabulan satengah na teu turun deui. Naha kuring bakal reuneuh ????????? Mangrupikeun mamang anu henteu ngantep kuring bobo sareng kuring henteu ngadorong diri pikeun nyandak tés ku cara anu positip, naha anjeun tiasa ngabantosan abdi …… .. ?????????

  48.   mayra cenahna

    Halo, kumaha kabarna? Nami abdi Mayra… Kuring ngalahirkeun sabulan sareng dua minggu ka pengker ... Abdi janten séésan ... sareng ngagaduhan hubungan. Perhatosan abdi nyaéta upami kuring tiasa hamil…

  49.   kavic cenahna

    Halo, 1 minggu ka tukang kuring ngalaman aborsi spontan nalika kuring hamil 6 minggu, dokter nyarankeun yén kuring nginum pil GINOSTAT 20, dinten énjing-énjing kuring henteu deui ngalaman haid sareng urang hubungan sareng salaki kuring sareng anjeunna tungtungna kuring , kumaha kamungkinan kuring hamil?

  50.   celeste cenahna

    halo sabulan katukang kuring indung sareng sanés r
    ngegel
    karantina sanggeus hubungan munggaran kuring nyandak pil dinten saatos tapi jam 48 dina hubungan anu kadua kuring ngurus diri ku kondom tapi kuring henteu nempatkeun éta di awal kajadian anu sami kajadian sareng hubungan katilu sareng dina kaopat kondom peupeus teras kuring balik deui ka énjing-énjing saatos pil dinten énjingna. Dinten ayeuna aranjeunna masihan kuring kontraséptif di rumah sakit sareng kuring henteu nyarios anu leres ka dokter, naha merenah pikeun kuring anu gaduh buktina? atanapi analisis? Naha bakal kaluar upami kuring hamil atanapi henteu? tulungan abdi punteun

  51.   Mary cenahna

    saé ... Abdi gaduh 26 dinten postpartum sareng kuring hubungan sareng salaki, pendarahan kuring sakedik sareng coklat, dina hubungan anu urang tembus tapi anjeunna ngalaman éjakulasi di luar ... Abdi hoyong terang naon kamungkinan kuring janten hamil .
    punten aya balesan anu gancang. hatur nuhun

  52.   uriko cenahna

    21 dinten kapengker upami kuring lega éta bagian cesarean tapi kuring ngalaman hubungan anu teu dijagaan tapi kuring sieun kakandungan patarosan abdi naha kuring tiasa nyandak sisitan tanpa mangaruhan nyusu

  53.   Jarami cenahna

    Halo, abdi hoyong terang naha kuring tiasa hamil, orok abdi lahir tanggal 22 Nopémber sareng tanggal 18 Désémber, pasangan kuring éjakulasi dina heunceut abdi, henteu terang naha kuring tiasa hamil, kuring sieun, anjeunna henteu Teu nembus kuring sareng tungtung puerperium ngabantosan

  54.   hee cenahna

    Halo, kuring hoyong terang, kuring ngagaduhan orok abdi tanggal 8 Nopémber, anggota lahir saatos 10 dinten ngalahirkeun, kuring hubungan séks sareng pasangan kuring, anjeunna nembus kuring (tapi kuduna aranjeunna nempatkeun IUD ka kuring) sareng éta carana kami parantos, aya kasempetan hamil deui, punten waleran kuring punten tapi jawaban anjeun

  55.   estefania cenahna

    Kuring kantos hubungan sareng salaki kuring dina 26 dinten postpartum tanpa panangtayungan sareng salaki kuring datang ka jero kuring kuring tiasa hamil deui

  56.   Martina cenahna

    Kuring peryogi kauninga naha éta ampir kuring gaduh hubungan séks sateuacan tanggal anu ditunjukkeun, nalika nyandak pél tilu dinten ka pengker, bakal ngagaduhan kasempetan kakandungan, atanapi upami kuring ngagaduhan hubungan sateuacan ménél sareng kuring ngamimitian nginum pél saminggu engke. pangaruh atanapi henteu ,,,,, puxa Kuring gaduh seueur patarosan tapi kuring asa pisan

    1.    kadal cenahna

      Nya, anu dicarioskeun ku dokter kandungan kuring nyaéta pél anu diberlakakeun saatos dua minggu nginum pil, seuseueurna metode anu anjeun kedah ngantosan x Sahenteuna 2 minggu supados tiasa dianggo, nasib !!!!!

  57.   Francisco cenahna

    Kami ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring sareng panangtayungan karantina. Anjeunna gaduh 23 dinten tapi masa na dipotong 3 taun ka pengker, naon hartosna anjeunna hamil? Tapi upami urang nyalindung ka Condon? : S

  58.   ximena cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok umur dua bulan dilahirkeun dina 31 Oktober taun anu kalangkung ... masalahna nyaéta nalika jaman karantina kuring kantos hubungan sareng pasangan kuring tanpa jinis panyalindungan sanaos anjeunna henteu éjakulasi di jero .. .. Tétéla yén dina bulan Désémber nalika kuring kedah haid ternyata kuring henteu ngalakukeun éta ... Kuring sieun kusabab éta teuing mimiti kakandungan anu anyar sareng kusabab panik dina hasilna kuring henteu nyandak tés kakandungan

    naha aya masalah sanés kakandungan anu ogé tiasa nyababkeun reureuh ieu

  59.   Sherly cenahna

    Kuring peryogi kauninga yén upami saatos karantina kuring upami kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijaga tapi pasangan kuring datang, naha kuring gaduh kasempetan hamil?

  60.   Natalia cenahna

    Abdi reuneuh sareng kuring hoyong terang naha goréng pikeun salaki kuring datang ka kuring. Abdi hoyong pisan ngaapresiasi. Hatur nuhun

    1.    leres cenahna

      Héi sobat, upami résiko pikeun anjeun hubungan intim sabab anu nyababkeun cairan tina plasénta tumpah sareng anu nyababkeun pangirimanna maju, kuring nyarankeun yén anjeun henteu ngalakukeun hubungan séks, jaga malaikat alit anjeun, abdi ucapkeun tina pangalaman.

      1.    Johan cenahna

        Halo, anjeun tiasa ngajelaskeun éta sakedik? kumaha pangalaman anjeun sareng ngabandingkeun éta sareng kuring jadi narik kasimpulan kuring

  61.   prihatin cenahna

    Kuring ngagaduhan hubungan 31 dinten saatos karantina, naon résiko anu dibawa ka pamajikan kuring?

  62.   Jane cenahna

    Halo:
    4 bulan ka pengker kuring lega tina orok ka-1, éta bagéan caesar, période munggaran kuring tanggal 6 Pébruari sareng lumangsung sakitar 8 dinten kuring turun pisan, tapi sabulan parantos kalangkung sareng teu turun deui, nyaéta aya kamungkinan kuring hamil? ???

  63.   natasha isea cenahna

    Kuring ngalaman aborsi salami 5 minggu sareng saatos 8 dinten kuring hubungan intim sareng salaki kuring. Kuring nembus, tapi kuring henteu tungtungna asup. Naha kuring tiasa hamil? waleran xfa

  64.   Dianne cenahna

    Nembus taun karantina, naha aya kajadian? Mugi waleran, hatur nuhun

  65.   hehehehe cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan jatah dina 3 minggu saatos nganteurkeun sareng kuring henteu terang naha kuring tiasa hamil, kami henteu nganggo jinis panyalindungan naon waé sareng kuring henteu terang naon anu tiasa kajantenan, kami sieun pisan sareng kami lirén hubungan x sami

  66.   Mary cenahna

    Kuring ngalaman aborsi saminggu katukang sareng 5 dinten sateuacana kuring hubungan sareng kabogoh, kuring éjakulasi di jero kuring, naha kuring tiasa hamil ??? pangjurung

  67.   natali cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok umur tilu bulan .. saatos karantina anjeunna ngamimitian nyandak kontraséptif tapi kuring tilu dinten tanpa nyandak éta sareng kuring hubungan intim .. anjeunna sumping ka kuring saminggu tapi kuring turun pisan .. Kuring nyusuan tapi anjeunna ogé nyandak sabotol .. Abdi hoyong terang upami kuring tiasa hamil ... atanapi naha normal kuring kaleungitan sakedik ...

  68.   John cenahna

    Halo, kuring salingkuh sareng pamajikan kuring 27 dinten saatos bagian sesar, patarosan ageung abdi nyaéta upami anjeunna aya résiko hamil

  69.   adriana lumpat cenahna

    Halo, kuring ngalaman bagian sesar darurat sareng nalika kirang langkung teu aya perdarahan kuring hubungan sareng salaki tanpa perlindungan, naha kuring tiasa hamil? Tapi kuring parantos maca yén nyusuan mangrupikeun metode kontraséptif.

  70.   alejandra cenahna

    Kuring aya dina poé panungtung karantina kuring tapi kamari kuring hubungan sareng salaki kuring tanpa perlindungan sareng anjeunna datang ka kuring, naha mungkin kuring hamil?

  71.   Lizbeth cenahna

    Halo, 2 bulan ka pengker, kuring ngagaduhan orok. Abdi rada kasieunan yén kuring henteu acan turun. Kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki nalika orok abdi yuswa 3 minggu. Anjeunna lebet tapi henteu éjakulasi di jero, anjeunna di luar. Kuring ngarasa aya anu ngabocorkeun Asia kana heunceut abdi anu kedah dilakukeun, punten bantosan abdi. Éta bakal janten kuring reuneuh kumargi teu ngalaman haid sareng ngaraos parah pisan akhir-akhir ieu .. Hatur nuhun.

  72.   mrist cristy cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kumaha akibat tina hubungan seksual, kumargi kuring saatos saminggu ngalaman curettage sareng kuring dioperasi sareng bagian sesar, punten wartoskeun naon anu kedah dilakukeun.

  73.   mrist cristy cenahna

    Halo, kuring hoyong terang kumaha akibat tina hubungan seksual, kumargi kuring saatos saminggu ngalaman curettage sareng kuring dioperasi sareng bagian sesar, punten wartoskeun naon anu kedah dilakukeun.

  74.   tukang emas cenahna

    Nya, kuring kantos gaduh bb kuring 4 bulan ka pengker sareng pasangan kuring kami parantos sababaraha kali ngalakukeun hubungan séks. mamang kuring nyaéta bulan-bulan kahiji m datang aturan normal nyaéta 4 atanapi 5 dinten sareng ayeuna kuring ngan ukur ngagaduhan 1 dinten sareng éta poék satengah henteu normal ... Kuring bakal hamil atanapi ngan ukur cocooan ngalirkeun gulungan .. xfa respondam

  75.   Linda cenahna

    Halo Kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring 24 dinten saatos ngalahirkeun ngalahirkeun alami aya penetrasi pikeun sababaraha detik sareng salaki kuring tungtungna aya kamungkinan hamil anjeun jawab kuring. Kuring hariwang orok kuring leutik teuing pikeun ngagaduhan orok anu sanés … HATUR NUHUN ...

  76.   cecilia hernandez cenahna

    saatos ngalahirkeun kuring kuring parantos séks sareng pasangan kuring sareng kuring henteu terang naha kuring hamil kuring rada sieun kusabab kuring henteu hoyong gaduh orok anu sanés pikeun waktos abdi hoyong pendapat anjeun

    1.    Dunya cenahna

      Halo cecilia!

      Upami anjeun parantos hubungan intim nalika nyusuan, kamungkinan kakandungan minimal. Sanaos kitu, upami anjeun henteu kersa gaduh orok sanés ayeuna, langkung saé anjeun nganggo kontraséptif.

      Wasalam

  77.   rocio cenahna

    Halo, kuring gaduh mamang, orok abdi yuswa 5 bulan sareng kuring henteu pernah hubungan sareng salaki kuring dugi ka bulan ieu sareng kuring henteu terang naha kuring tiasa hamil sabab kuring masih henteu ngagaduhan masa saprak kuring nyusu orok abdi. lucu atte: rocio

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Rocio!

      Nyusuan dianggap "kontraséptif" salami éta éksklusif, nyaéta dugi ka 6 bulan. Anjeun gaduh ngan hiji bulan deui, janten disarankeun anjeun ati-ati, tanpa sadar, kuring néwak anjeun dina periode ovulasi sareng lanceukna mimiti nuju di jalan; )

      Wasalam

      1.    Mayra Iliana cenahna

        Halo, abdi Mayra Iliana, sareng kuring hariwang pisan, kuring gaduh 5 dinten deui kanggo ngalengkepan karantina sareng kuring hubungan sareng salaki kalayan kondom tapi anjeunna henteu lebet sabab kami sadar yén kondom éta rusak upami kuring nyandak pil dinten sateuacan abdi masih tiasa tetep hamil? Punten kuring peryogi terang gancang-gancang kuring sieun kuring mimiti munggaran sareng kuring henteu hoyong hamil deui punten bantosan! !

      2.    Mayra Iliana cenahna

        Halo, abdi Mayra Iliana sareng kuring hariwang pisan, kuring gaduh 5 dinten deui kanggo ngalengkepan karantina sareng kuring hubungan sareng salaki kalayan kondom tapi kuring henteu éjakulasi di jero sabab kami sadar yén kondom éta rusak upami kuring nyandak pil ti dinten sateuacan kuring masih tiasa hamil? Punten kuring peryogi terang gancang-gancang kuring sieun kuring mimiti munggaran sareng kuring henteu hoyong hamil deui, punten bantosan! !

  78.   Monica cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring ngalaman curettage kusabab kaleungitan orok kuring dina cikal, teu aya ketukan, sareng dokter kandungan kuring nyarankeun yén kuring nginum pil kontraséptif, kuring nyandak éta unggal wengi tapi kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring sareng kuring akhirna dina diri kuring kasieunan, kuring tiasa tetep hamil upami nyandak pél.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Monica!

      Upami anjeun ngonsumsi pél ulah hariwang, kamungkinan kakandungan turun pisan (1% upami kuring émut leres). Kuring terang awéwé anu mangtaun-taun ngan ukur nyandak pél salaku pancegahan sareng henteu janten hamil sanaos éjakulasi kajantenan di jero.

      Wasalam

  79.   Jenny cenahna

    Hello sadayana. Dina waktos ieu kuring hariwang pisan kumargi 6 minggu ka tukang kuring ngagaduhan bb sareng sababaraha dinten ka pengker kuring parantos séks sareng pasangan kuring tapi anjeunna nganggo kondom.
    Abdi hoyong terang naha kuring tiasa nyandung, aa! Orok abdi ngan ukur nyusu, éta henteu ngalayanan nanaon .. salam sareng kuring peryogi waleran punten !!! ... hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Jenny!

      Upami anjeun nganggo kondom, tong hariwang, moal aya kajadian; )

      Wasalam

  80.   carla cenahna

    Hai! Abdi hariwang sabab orok abdi yuswa 1 taun sareng nyusuan sapertos biasa sareng dokter kandungan kuring terus masihan abdi palang kontraséptif kanggo nyusu sareng salami waktos ieu anjeunna ngurus kuring nganggo pil sareng kondom tapi dina 2 kali kuring henteu ngurus tina kondom kuring tiasa hamil? hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Carla!

      Upami anjeun ogé ngurus diri nganggo pél, sigana mah moal aya kajadian; )

      Wasalam

  81.   Bianca cenahna

    Kuring gaduh orok kuring dina 13 Juli sareng kuring hubungan intim 29 dinten sanggeusna, éjakulasi di jero sareng kuring lirén sareng langsung nyeuseuh, 2 bulan parantos kalangkung tapi kuring ngarasa seueul, pusing, sadayana, kuring hoyong terang upami kuring tiasa hamil , Abdi ngahargaan réspon anu gancang anjeun, kuring gugup: S

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai bianca!

      Tiasa waé, sanaos meureun ogé ku saraf anjeun anjeun bahkan ngalaman gejala, pikeun mersihan mamang anjeun tiasa nyandak tés; )

      Wasalam

  82.   Maria Jose cenahna

    Abdi dina karantina sareng éjakulasi nyalira .. Abdi nyandak énjing saatos pél ... naha éta nyegah kakandungan kuring?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Maria Jose

      Leres, anjeun tiasa tenang, teu aya résiko kakandungan; )

      Wasalam

  83.   tapi cenahna

    Kuring ngagaduhan orok opat bulan sareng peryogi sabulan kuring nyeri beuteung dokter nyarios ka kuring peradangan kuring sieun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      halo

      Tong hariwang, nembé 4 bulan ti saprak anjeun kakandungan sareng ngalahirkeun, awak peryogi waktos kanggo normal deui. Kuring anggap yén dokter anjeun parantos masihan anjeun naon-naon pikeun nenangkeun peradangan éta sareng, upami henteu, tong hariwang, anjeunna terang naon anu anjeunna lakukeun sareng pastina éta moal aya anu serius; )

      Wasalam

  84.   promb cenahna

    Halo, tanggal 24 Agustus 2011 kuring ngalahirkeun, ngalahirkeun alami, kuring nyusu tanpa masalah, gynecolo mah resep sababaraha pil kontraséptif khusus nalika anjeun nyusuan, tapi kuring mimiti nginum éta ngan jam 27 saatos ngalahirkeun, kuring parantos ngagaduhan hubungan tanpa sagala jinis panyalindungan ti saprak siang saatos nginum pil anu munggaran ti saprak prospek nyarios yén henteu aya kajadian upami henteu langkung ti 30 dinten saatos dikantunkeun, nyatana dinten ieu kuring gaduh hawa és krim, susu nalika wengi sareng kuring mimiti hariwang ngeunaan kakandungan anu mungkin, naha ieu tiasa leres ??? Abdi hoyong terang sababaraha pitunjuk sateuacan angkat ka dokter kandungan, anjeunna mangrupikeun rerencangan bapak sareng kuring bakal maot upami nyandung deui, naon anu kuring lakukeun ???

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      halo

      Mimiti sadayana ucapan salamet pikeun orok énggal! Upami anjeun ngamimitian nyandak kontraséptip, kuring henteu nyangka aya anu kajantenan, meureun éta ngidam disababkeun ku saraf pamikiran ngeunaan kamungkinan kakandungan atanapi ngan saukur ku nyusu awak awak anjeun ngagaduhan kabutuhan, tetep diémutan yén ngahasilkeun susu ngalibatkeun pengeluaran énergi anu ageung pikeun anjeun sareng anjeun kedah ngeusian deui éta pikeun tiasa ngadukung diri. Nyusuan éksklusif ogé mangrupikeun "kontraséptif", janten kamungkinan kakandungan pisan handap.

      Bersantai terasrasakeun orok anjeun; )

      Wasalam

      1.    promb cenahna

        Hatur nuhun pisan kana waleranna, éta parantos katenangan pikeun kuring, kuring tiasa angkat ka gyne cek kirang tegang tibatan kuring, kuring miharep kuring henteu hamil kusabab sanaos hal anu saé, dina waktos ieu kuring henteu tiasa anggap tanggung jawab sapertos kitu pikeun karaharjaan bb anu aya sareng anu bakal datang.
        Kuring ogé nyandak kasempetan pikeun masihan ucapan salamet tulus sareng hatur nuhun kana padamelan anu anjeun laksanakeun ngajawab patarosan kami, aranjeunna bantosan pisan. hatur nuhun

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Hatur nuhun pikeun percanten ka kami. Kami resep pisan ngabantosan anjeun. Ati-ati sareng nampi salam anu hébat!

  85.   Elena cenahna

    Kuring kantos hubungan hiji dinten sateuacan karantina kuring réngsé, kuring nyusuan orok kuring sareng sajaba ti éta, dokter kandungan kuring resep sababaraha pil kontraséptif anu cocog pikeun kuring sareng tiasa neraskeun nyusu orok kuring tanpa masalah. Kuring nunjukkeun génne kuring) sareng kuring kantos hubungan séks sareng salaki kuring kamari sareng dinten ayeuna kuring yuswa 8 dinten tapi kami henteu nganggo metode anu sanés (kondom) aya kasempetan pikeun hamil jaa Kuring percanten ka pil sareng pertama kalina kuring ngagunakeun metode éta kusabab awak kuring nolak Diu sareng sateuacan kakandungan anjeunna ngurus kuring ku metoda suntik nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Elena

      Upami anjeun nginum pil KB sareng anjeun ogé nyusuan orok anjeun, sigana moal aya kajadian. Pélna parantos tiasa dianggo saé sareng nyusu éksklusif mangrupikeun 'kontraséptif', janten kamungkinan kakandungan pisan rendah; )

      Wasalam

  86.   abigail cenahna

    Hai! 26 Sep Kuring ngagaduhan orok, hanjakalna anjeunna pupus saatos 3 dinten ... sareng salaki kuring urang gaduh hubungan saatos dua minggu, anjeunna tungtungna aya di jero kuring ... patarosan kuring nyaéta lamun kuring tiasa hamil di karantina, kusabab urang duaan hoyong anak anu sanés, Mugi waleran, hatur nuhun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Abigail

      Hapunten pisan kana karugian éta ... Salaku kakuatan enya, anjeun tiasa hamil dina karantina, tapi tetep émut yén anjeun kakarék ngalaman kakandungan sareng ngalahirkeun, éta mangrupikeun pengeluaran énergi anu hébat pikeun awak anjeun sareng nungtut langkung seueur meureun henteu cocog. Hal pangsaéna anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta konsultasi sareng dokter kandungan, anjeunna bakal tiasa ngawartosan anjeun langkung saé dina kaayaan naon waé sareng upami ngabahayakeun atanapi henteu hamil ayeuna.

      Salam sareng surak alusna ti Madreshoy! Kami arepkeun anjeun gancang-gancang kéngingkeun orok anu anjeun pikahoyong.

  87.   jalur cenahna

    Halo, 2 bulan ka pengker kuring ngalaman karugian nalika hamil 34 minggu ... ku jalan niup pisan pikeun kuring kumargi putri abdi ageung pisan; Salami karantina kuring parantos hubungan intim nalika kuring aya di karantina salami 25 dinten ... sareng mani sakedik murag kana heunceut abdi, naha aya kamungkinan dina tanggal éta yén kuring tiasa hamil atanapi ngan ukur minggu kahiji anu paling subur? punten ngantosan réspon anu ngadesek anjeun !!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Pathy

      Kami kasieun pisan kana karugian éta, éta pasti pasti hésé pisan. Ngeunaan kamungkinan kakandungan, enya, aya kamungkinan, tapi disarankeun ngantosan sahenteuna sahenteuna karantina supados awak anjeun pulih, tetep émut yén kakandungan ngalangkungan pengeluaran énergi anu hébat sareng nungtut teuing tiasa ngabahayakeun. Upami anjeun kersa, anjeun tiasa konsultasi sareng dokter anjeun sareng anjeunna bakal tiasa ngawartosan anjeun langkung saé dina kaayaan naon anjeun sareng upami aya masalah atanapi henteu nyandung deui.

      Wasalam

  88.   Jenny cenahna

    Hai, nami abdi Jenny.
    Kuring hariwang, sabab kuring ngalahirkeun 4 minggu ka tukang sareng kamari kuring hubungan sareng salaki kuring tanpa kondom sareng kuring éjakulasi di jero.
    Kuring sieun hamil nalika karantina.
    Abdi henteu nyusuan orok.
    Abdi hoyong terang upami kuring tiasa nyandak énjing saatos pil sareng upami aya résiko.
    Hatur nuhun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Jenny,

      Upami anjeun henteu nyusuan orok anjeun anjeun tiasa nyandak énjing saatos pil tanpa masalah; )

      Wasalam

  89.   krén cenahna

    Hai, abdi Karen, 4 bulan ka pengker, kuring kaleungitan orok, kuring ngagaduhan curettage, tiasa hamil atanapi kedah ngantosan langkung lami, hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Karen,

      Biasana disarankeun ngantosan sababaraha sasih supados anjeun tiasa bénten deui sacara émosional, tapi upami anjeun aya dina haté nyobian deui, teraskeun.

      Salam sareng mugia enggal-enggal meunang kakandungan anu dipikahoyong!

  90.   pathyuscka cenahna

    Halo, anjeun terang, kuring hoyong terang naha aya kamungkinan hamil nalika kaleungitan 34 minggu kehamilan, kaleresan kuring parantos hubungan sélulér saatos sabulan réngsé curenténa, haid kuring henteu datang sareng mani teu sopan dina jero kuring heunceut kamungkinan naha atanapi henteu atanapi henteu kuring subur

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Anjeun masih subur sareng upami éjakulasi henteu kajantenan diluar aya kamungkinan kakandungan.

      Wasalam

  91.   Olivia cenahna

    Abdi hoyong sayah anal sareng salaki kuring parantos 18 dinten ngantunkeun, éta goréng yén kami ngaganggu éta

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Olivia,

      Henteu, éta henteu goréng, hiji-hijina hal anu anjeun kedah émut nyaéta henteu silih ganti antara anus sareng heunceut pikeun nyingkahan inféksi.

      Wasalam

  92.   Elisabeth cenahna

    Halo, kuring badé naroskeun hal, kuring parantos ngiringan aborsi salami sasasih, dina 14 dinten, anu nalika kuring biasana ovulate, urang ngagaduhan nasib buruk kondom na peupeus, kuring ngaevaluasi kamungkinan nyandak énjing saatos pil tapi dokter Anjeunna nyarios ka kuring yén éta bahaya kusabab anjeunna ngalaman perdarahan anu cukup ageung sareng aborsi. Abdi telat sababaraha dinten sareng saur kuring kuring parantos hamil dina karantina aborsi, naon anu tiasa kajantenan? Kuring sieun pisan, kumargi saatos aborsi aranjeunna nyarankeun yén anjeun kedah ngantosan sahenteuna 2 période, sareng kuring parantos ngalaman 2 aborsi, anu munggaran sataun katukang sareng anu kadua anu terakhir sabulan katukang. Naha aya kamungkinan yén upami kuring dina kaayaan éta bakal lancar? Punten aya anu ngajawab kuring, kuring sieun pisan. Hatur nuhun.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Elisabeth,

      Upami anjeun nyandung, sadayana tiasa lancar tanpa aya masalah. Saatos aborsi, aranjeunna sok nyarankeun ngantosan dua période, tapi éta kusabab aborsi mangrupikeun kaayaan anu sesah pikeun awéwé sareng anjeunna kedah pulih sacara émosional, tapi upami anjeun raos nyobian deui: teraskeun.

      Salam sareng mugia enggal kéngingkeun orok anu dipikahoyong. Émut yén saatos 3 aborsi, dokter moal nolak masihan anjeun tés pikeun terang naon sababna ieu (di Spanyol).

  93.   sarai cenahna

    Abdi kaleungitan orok 3 minggu ka tukang tapi kuring henteu ngahargaan karantina kuring, aya kamungkinan hamil deui, bantosan abdi.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Leres, aya kamungkinan hamil deui tapi disarankeun ngantosan sahenteuna karantina dugi ka akhirna, tetep émut yén éta mangrupikeun pengeluaran énergi anu ageung pisan pikeun awak anjeun sareng anjeun kedah pulih.

      Salam sareng seueur dorongan ti Ibu ayeuna!

  94.   Rayem cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring ngagaduhan putri 2 bulan ka pengker, sareng kamari kuring hubungan sareng pasangan kuring tapi kuring éjakulasi di luar, kuring nyusu putri sareng ogé ngeusian, éta 50 sareng 50% sabab sigana kuring anu kuring putri lapar sareng payu, kuring hoyong terang upami aya kamungkinan hamil, punten waler

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Entong hariwang, kamungkinan kakandungan ampir nolih, sanaos masih disarankeun anjeun ati-ati bisi waé.

      Wasalam

  95.   eliana cenahna

    Halo, naon anu lumangsung nyaéta sabulan ka pengker kuring ngalaman aborsi spontan sareng kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil dina periode ieu sareng tanpa période munggaran dugi, maka tina kasus ieu pikeun fis, upami aya anu terang, jawab kuring kusabab Abdi ngarep pisan jiwa kuring janten indung anjeun henteu tiasa ngabayangkeun sabaraha gendut anjeun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Eliana,

      Leres, anjeun tiasa hamil dina waktos éta, sanaos kami nyarankeun yén anjeun kedah sabar kusabab setrés moal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal atanapi ngajaga kakandungan.

      Salam sareng mugia orok éta sumping pas!

  96.   Sylvia cenahna

    Halo ... Abdi gaduh konsultasi, 2 satengah bulan ka pengker kuring ngagaduhan bagian sesar, kuring parantos hubungan séks sareng kabogoh tanpa perlindungan, anjeunna teras-terasan dugi di luar, sareng kuring 100% nyusuan putri abdi, tapi kadang kuring gaduh getihan deui, ngan ukur ngan hiji dinten sareng énjingna teu aya nanaon, naha janten haid? naha tiasa nyandung deui?

  97.   Dana cenahna

    Sabulan satengah ka tukang kuring ngalaman aborsi kuring hamil 7 minggu, tilu minggu saatos éta, pasangan kuring sareng kuring parantos hubungan intim, sareng kami parantos ngalakukeun rutin, kakandungan tiasa dilakukeun, anjeunna parantos ngurus diri nganggo kondom , sareng kuring henteu acan gaduh masa kuring (parantos tilu bulan ti saprak) minggu kamari ieu kuring ngarasa seueul, bakal mungkin kakandungan anyar atanapi rasa teu nyaman ieu ngan ukur mental, kuring henteu terang naha ngalakukeun tés, sabab dokter parantos ngawartosan yén éta bakal positip pikeun kuring kakandungan sateuacanna, naon anu langkung saé ultrasound? hatur nuhun

  98.   tatanya cenahna

    Hai, saleresna kuring gaduh patarosan, putra abdi lahir 13 dinten kapengker sareng kuring hubungan sareng salaki kuring ngan éta ngan 10 detik ... bakal aya kamungkinan janten hamil kusabab kuring ngagaduhan seueur pikasieuneun kumargi kuring henteu bakal resep ngaliwat bagian cesarean anu sanés kumargi kuring waktosna parah pisan ..

  99.   Patricia cenahna

    Halo, kuring ngalaman curettage kusabab aborsi spontan 10 dinten ka pengker, éta sedih pisan sareng kamari kuring hubungan sareng pasangan kuring tapi kuring masih henteu ngatasi éta.

  100.   Patricia cenahna

    Halo kuring ngalaman keguguran 10 dinten ka pengker éta sedih pisan sareng kamari kuring hubungan intim sareng pasangan kuring tapi kuring masih henteu acan cageur deui naon anu kajantenan, naha kuring tiasa nginum énjing saatos pil?

  101.   Jan cenahna

    halo
    Abdi hoyong terang naha kuring tiasa hamil dina waktos 40 dinten saatos ngalahirkeun ngan ku pelumas, hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Leres, anjeun tiasa nyandung.

      Wasalam

      1.    Raquel cenahna

        janten kontak pelumasna kirang ti menit ...
        Gracias

  102.   TERESA cenahna

    OLA ANAK ANAK LAHIR 27 Dinten Sateuacana sareng kuring bakal gaduh hubungan sareng batur kuring tapi kuring bakal terang upami kuring tiasa nyandak kontraksi sareng upami teu aya résiko kakandungan KEDAR punten kuring.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Teresa,

      Éta gumantung, upami anjeun nyusuan anjeun moal tiasa nyandak kontraséptip biasa, tapi aranjeunna kedah masihan anjeun anu langkung cocog pikeun nyusu. Bisi wae, sateuacan ngamimitian nanaon, disarankeun konsultasi sareng dokter kandungan, anjeunna bakal ngawartosan anjeun upami anjeun tiasa ngamimitian hubungan sareng metode kontraséptip naon anu paling cocog sareng kaayaan anjeun.

      Wasalam

  103.   Alexandra cenahna

    halo kuring mendakan sadayana ieu pikaresepeun pisan sareng mangpaat .. ayeuna patarosan abdi kieu: orok kuring sabulan satengah sareng dua kali hubungan anu mimitina nyaéta tilu minggu saatos pangiriman alami, anu tanpa perlindungan kusabab ieu kuring ngagaduhan ngaluarkeun getih sakedik dina waktosna sareng sakedik ngarareunah .. ti saprak dinten éta kuring mikirkeun naon kamungkinan kakandungan aya? Sareng anu kadua kalina nyaéta saatos karantina sareng kondom ... kuring ngaraos saé sareng orok kuring éksklusif nginum susu ibu. Naha kuring tiasa hamil kusabab henteu tanggung jawab éta?
    Kuring leres-leres ngantosan waleran anjeun kumargi kuring kasieunan .. salian ti karantina atanapi perdarahan kuring ngan ukur sesah di klinik sakali nalika kuring luhur kuring henteu lumpat ampir pisan.

    1.    Rossy cenahna

      Hai Alexandra,

      Orok abdi yuswa sami sareng anjeun sareng kuring ngagaduhan kaayaan anu sami sareng anjeun, kalayan bédana yén kuring nyusu nyusu campuran orok abdi ,,, naon anu lumangsung? Upami anjeun reuneuh? ... kuring masih henteu terang ... Abdi maot saraf ...

  104.   nulungan cenahna

    halo kuring gaduh patarosan sareng kuring hoyong terang kumargi kuring ngagaduhan hubungan saatos aborsi dilakukeun sareng pil, sareng waktos perdarahan parantos kalangkungan dina 2 minggu anu sesah kuring sareng ngan dua minggu dua dinten kamari kuring hubungan sareng pasangan kuring tanpa perlindungan , tapi Anjeunna henteu neundeun mani ka kuring, tibatan kuring miceun cairan anu unggal awéwé tuang dina hubungan séks.
    Nanging, kuring terang yén 4 atanapi 6 minggu kedah lulus haid kuring salajengna sumping sareng kuring henteu ngantosan waktos anu parantos ditangtoskeun; janten patarosan kuring upami hamil, henteu ngagaduhan hubungan anu lami, éta pondok, menit kuring bakal nyarios, kusabab kuring sieun. Punten antosan waleran anjeun. Abdi hoyong terang naha anjeun kedah mésér pél dinten ieu sgt. Hatur nuhun pisan.

  105.   Sarung Estefany cenahna

    Kuring pernah ngalakukeun hubungan séks anu teu dijagaan tapi kuring henteu éjakulasi dina diri kuring sateuacan kaluar tina karantina tapi kuring masih kénéh ngaluarkeun getih saeutik, naha aya kamungkinan kuring hamil? Urgenteeeee

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Kasempetan kakandungan rendah, tapi éta memang aya.

      Wasalam

  106.   Romina cenahna

    Halo, kuring gaduh masalah anu hébat …… .. Abdi ngagaduhan orok dina tanggal 25 Oktober, sateuacan sasih, (2 atanapi 3 snas saatos ngalaman) sareng (sna anu ka tukang ka tukang) Kuring parantos hubungan intim sareng salaki, aya penetrasi tapi anjeunna henteu éjakulasi Jero kuring. Abdi nuju nyusu tb. Naha kuring tiasa reuneuh dina waktos ayeuna ??? Upami kuring hamil sareng nyandak tés reuneuh, naha tiasa positip dina waktos ieu? Kuring biasana henteu rugi, ngan ukur sababaraha dinten…. Mudah-mudahan anjeun tiasa némbalan patarosan kuring ... Hatur nuhun pisan ...

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Romina,

      Kakandungan kusabab precum teu dipikaresep pisan, urang biasana ngingetkeun para nonoman bisi waé sabab henteu acan siap janten kolot, tapi kamungkinan na murah pisan. Anjeun ogé nyusuan sareng éta masihan anjeun "kontrasépsi" tambahan. Saur kuring henteu aya anu kajantenan ... Upami anjeun hoyong tés anjeun kedah ngantosan langkung lami, sahenteuna 15 dinten.

      Wasalam

  107.   Denise cenahna

    halo
    Kuring hariwang pisan sabab tilu dinten ka pengker kuring ngalaman kaluron dina 6 minggu kakandungan sareng kuring parantos ngayakeun hubungan séks tapi anjeunna tungtungna di luar ngan ukur tadi wengi urang babarengan sareng tilu kali anjeunna angkat ka jero, dr nyarios ka kuring yén anjeunna bade ngaluarkeun getih pikeun 2 minggu atanapi tapi ngan ayeuna kuring henteu deui ngaluarkeun getih, naon sababna?

  108.   nyonya cenahna

    Halo, orok abdi lahir tanggal 17 Nopémber sareng salaki kuring sareng kuring silih jaga nalika dikarantina tapi dinten ieu, 12 Januari, urang ngagaduhan hubungan anu teu dijagaan sareng orok abdi nginum susu ibu sareng susu tina toples, aya kamungkinan kéngingkeun hamil ??… Kuring bakal pisan ngahaturkeun nuhun kana jawaban anjeun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun parantos ngalaman haid, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan hamil. Dina nyusu khusus, henteu aya ovulasi dugi ka kirang langkung 6 bulan, nyaéta nalika orok ngamimitian diet anu langkung beragam, aya kamungkinan kirang kakandungan. Anjeun tiasa konsultasi sareng gynecologist anjeun pikeun nyarankeun cara nyingkahan kakandungan anu cocog sareng nyusu.

      1.    nyonya cenahna

        PS Kuring parantos gaduh pendarahan anu dijantenkeun saatos nganteurkeun sareng waktosna dugi ka 1 sasih
        TAPI TI TIASA TIASA NGUKUR ... JEUNG KITU AYA KAMAMPIRAN HAMIL ???

        1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

          Upami anjeun henteu acan haid, hal anu paling aman nyaéta anjeun henteu hamil, tapi anjeun tiasa nyandak tés pikeun mastikeun (getih 7 dinten saatos hubungan, buatan sendiri jam 15). Pokokna émut nganggo panangtayungan dina hubungan sabab anjeun moal perhatoskeun nalika anjeun ovulate deui sareng anjeun tiasa kaget.

  109.   Lola cenahna

    Halo, kuring resep pisan kamari kuring hubungan sareng salaki sareng bb kuring nembé 22 dinten mamang kuring nyaéta tiasa nyandung bb feed abdi ngan ukur payudara.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami nyusu sacara éksklusif, kamungkinan kakandungan sacara praktis nil, sanaos anjeun kedah ngahindaran hubungan anu teu dijagaan sabab anjeun henteu terang iraha anjeun bakal ovulate deui sareng anjeun tiasa kaget.

  110.   Fran cenahna

    Halo, orok abdi umur hiji bulan énjing sareng dinten ayeuna kuring ngagaduhan hubungan tapi anjeunna henteu ngahontal éjakulasi boh di luar atanapi di jero, naha aya kamungkinan kakandungan? Punten Abdi peryogi jawaban Abdi henteu hoyong orok anu sanés

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Saur anjeun henteu kedah hariwang, kamungkinan na sapertos 1 tina 1000, tapi upami anjeun resep, anjeun tiasa konsultasi sareng dokter kandungan sareng anjeunna bakal mamatahan anjeun nalika anjeunna pas.

  111.   jalur cenahna

    pantun,
    Nya kaayaan kuring ieu di handap sabab sababaraha bulan ka pengker kuring bébéja yén kuring kaleungitan obitus janin 34 minggu (Agustus 2011) mamang kuring dina menit éta alatan kamungkinan kakandungan ... kaleresan dinten ayeuna parantos 5 bulan ti saprak dinten anu pikareueuseun éta, kuring nyandak tés reuneuh tapi aranjeunna balik deui négatip ... sakitar 3 dinten ka tukang beuteung kuring ngagedéan kuring seueur nyeri dina beuteung kuring malahan henteu tiasa hubungan séks sabab nyeri pisan; di 5 bulan ieu kuring parantos menstruasi sacara normal sareng teras dina tanggal anu tepat waktos kuring sumping. Kuring prihatin ngeunaan tonjolan beuteung kuring sareng nyeri anu nyababkeun kuring masalah dina ranjang kumargi kuring henteu ngagaduhan hubungan séks sareng pasangan kuring salaku akibat tina ieu sering nyeri ... kuring henteu terang kakandungan sigana mah kamungkinan saeutik. Dina Oktober kuring ngalakukeun ékotomografi tinangtu sareng sadayana tétéla leres pisan janten patarosan kuring naha nyeri ieu sareng beuteung ieu (tingali beuteung sakitar 4 bulan) kuring nyungkeun anjeun ngajawab sareng ngabantosan kumargi kuring henteu acan indit ka dokter kandungan. atanapi naon-naon Kusabab kuring henteu ngagaduhan artos pikeun ngurus diri kuring sorangan, sareng kuring sieun ka perhatian umum kusabab kelalaian anu aranjeunna lakukeun (dina perhatosan umum nagara kuring aranjeunna ngalalaworakeun anu nyababkeun maotna putri abdi) ideu ngeunaan ke tiasa ti parantos hatur nuhun pisan patricia torres b

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami sadayana saé leres-leres dina ékotomografi éta panginten henteu aya anu serius, panginten bulan ieu periode anjeun rada rumit sareng éta naha anjeun ngaraos kembung sareng nyeri. Naon waé ti dieu urang moal tiasa ngawartosan naon-naon anu pasti, ngan dokter anu mariksa anjeun anu bakal tiasa ngawartosan anjeun pasti. Kami arepkeun sadayana lancar

  112.   Dimana cenahna

    Halo, ieu kajantenan kuring: Kuring hubungan sareng salaki tanpa perlindungan saatos 27 dinten ngaleungitkeun diri, kiriman ku bagian sesar sareng salami waktos karantina kuring ngalaman perdarahan sakedik sareng kuring ngan ukur nyusu orok, patarosan kuring upami kuring tiasa hamil? Kumaha upami kuring tiasa nginum pil kanggo énjing? Hatur nuhun kana réspon anjeun .. !!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Nyusu sacara éksklusif henteu ngahasilkeun ovulasi, janten kamungkinan kakandungan, dina prinsipna, nil. Kusabab éta masih mimiti kuring henteu nyangka aya kajadian, tapi ati-ati sabab anjeun moal perhatoskeun nalika ovulate deui sareng anjeun bakal kaget. Upami anjeun hoyong nyandak énjing saatos pil anjeun kedah konsultasi ka dokter kandungan kusabab kuring henteu cocog éta cocog sareng nyusu.

  113.   Babe180810 cenahna

    Halo, wilujeng wengi, kuring bakal nyaritakeun 5 bulan ka pengker kuring ngalaman aborsi spontan, pangalaman anu pikareueuseun anu kuring rasakeun sareng saminggu ka pengker kuring angkat ka dokter sareng anjeunna meresepkeun sababaraha vitamin sareng asam folat sareng kamari kuring ngagaduhan hubungan sareng abdi salaki sareng éta asup ka kuring, kuring hoyong terang naha mungkin anjeunna hamil? sareng upami bahaya? Punten antosan waleran anjeun 🙂 Hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Tangtosna anjeun tiasa hamil sareng henteu bahaya. Aborsi spontan sering pisan, sahingga nalika éta kajadian sakali, dua kali atanapi tilu kali dianggap normal, ti katilu kalina, disarankeun pikeun ningali naon anu lumangsung. Untung!

  114.   Babe180810 cenahna

    Halo, wilujeng wengi deui, hapunten, éta 5 minggu kuring ngiringan aborsi, tiasa waé kuring janten hamil & éta bahaya, punten, kuring hariwang, kuring henteu hoyong anu sami kajadian deui ka kuring: / 'Kuring ngarepkeun jawaban anjeun, hatur nuhun 🙂

  115.   marilina cenahna

    Halo, tanggal 18 Nopémber, kuring ngagaduhan putra awéwé sareng 20 dinten engké kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring tanpa perlindungan tapi anjeunna henteu éjakulasi di jero kuring. Naha kuring tiasa hamil? Punten, kuring peryogi pisan jawaban .. sabab dokter kandungan kuring nuju liburan. . Hatur nuhun pisan!

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Kasempetan na tiasa praktis sabab anjeunna henteu éjakulasi di jero, upami anjeun ogé nyusuan, anjeun bakal kurang kamungkinan hamil sabab henteu ngirut. Masih émut nganggo panyalindungan sabab iraha waé anjeun tiasa ovulate deui sareng anjeun tiasa kaget.

  116.   Meli cenahna

    Halo, kuring gaduh curettage saminggu katukang sareng saminggu kuring hubungan sareng pasangan kuring sareng kuring éjakulasi di jero. Naha mungkin kuring hamil deui?

  117.   anonimo cenahna

    Orok abdi lahir tanggal 30 Séptémber sareng kuring ngatur jam 43 dinten, salaki kuring sareng kuring gaduh hubungan 3 dinten saatos période kuring patarosan kuring nyaéta naha kuring tiasa cicing di Barazada anjeunna henteu tungtungna di jero tapi orok kuring ampir 5 bulan sareng kuring masih teu ngagaduhan masa abdi, hatur nuhun!

  118.   beureum ngora cenahna

    Halo, nami abdi Rosa sabulan satengah ka tukang kuring gaduh putri abdi ku bagian caesar sareng kuring gaduh séks anu teu dijagaan, putri abdi lahir 3 Januari sareng kami parantos 19 Pébruari, mungkin hamil tapi salaki kuring kaluar ti mamang punten enggal kuring sieun tiasa hamil ti bagian caesar dina 1 bulan satengah

  119.   lissette cenahna

    Halo, 2 minggu ka tukang, kuring kaleungitan orok. Kuring hamil 21 minggu. Éta kalahiran alami. Kuring henteu terang naha aranjeunna ngalakukeun épotomi, sareng kuring hoyong terang upami aranjeunna henteu ngalakukeun épotomi. Tiasa Abdi gaduh hubungan sareng pasangan kuring? sareng kumaha kuring tiasa terang upami kuring henteu ngalaman episotomi

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun ngalaman épisiotomi anjeun kedah gaduh jahitan, upami anjeun henteu gaduhna anjeun moal aya jahitan. Salaku tambahan, upami aranjeunna parantos ngalaksanakeunana, aranjeunna kedahna ngawartosan anjeun ngeunaan perawatan anu anjeun kedah gaduh sareng kumaha cara ngubaranana pikeun nyingkahan inféksi.

  120.   Lampu Irén cenahna

    Halo ka kuring, aranjeunna masihan kuring gelar dina 22 Pébruari sareng saminggu saatos gelar éta kuring hubungan sareng salaki sareng kusabab kuring sieun kusabab kuring henteu terang naha kuring tiasa néwak inféksi atanapi anu langkung parah.

  121.   Lampu Irén cenahna

    Halo ka kuring, aranjeunna masihan kuring gelar dina 22 Pébruari sareng saminggu saatos gelar kuring hubungan sareng salaki sareng kuring sieun kusabab kuring henteu terang naha kuring tiasa inféksi atanapi anu langkung parah. Punten sacara serius kuring hoyong terang kunaon kuring rada hariwang.

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Éta bakal gumantung kana sabaraha lami dokter anjeun nyarios yén anjeun kedah ngantosan dugi hubungan séks deui, upami anjeun tiasa ngantunkeun aranjeunna saminggu engké moal aya masalah, tapi upami anjeunna ngawartosan yén anjeun kedah ngantosan 15 dinten atanapi sapertos kitu , langkung saé konsultasi anjeunna supados nyarankeun naon anu kedah dilakukeun.

  122.   manrico cenahna

    Halo, kumaha kabarna? Tingali, kuring gaduh patarosan, kuring ngagaduhan orok dina 2 Maret 2012, kuring bieu parantos karantina 17, terus terang, kuring sareng pasangan kuring 17 Maret kami pikir kami bakal ngalakukeun hubungan séks tapi anjeunna henteu nembus kuring, kuring nyobian ngalakukeun éta 2 kali tapi kuring Éta nyeri sareng anjeunna henteu deui keukeuh, tapi anjeunna nempatkeun sirit na kana salah sahiji labia majora, jelas henteu aya penetrasi sakumaha kuring nyebatkeun, tapi patarosan kuring naha saeutik cairan pra-éjakulasi anu aya dina sirit na tiasa lebet kana heunceut abdi sareng kusabab kitu nyababkeun kakandungan anu sanés, diperhatoskeun yén kuring nyusuan sareng botol botol orok kuring kusabab kuring ningali yén anjeunna lapar Mugi anjeun tiasa ngajawab patarosan kuring, hatur nuhun pisan !

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami teu aya penetrasi teu aya résiko kakandungan.

  123.   Edith cenahna

    Halo, didieu sabulan kuring kaleungitan murangkalih umur 32 minggu, karugian éta fatal, hal anu nyeri pisan, dina 28 dinten kuring hubungan sareng salaki sareng kuring éjakulasi salami saminggu saatos hubungan sareng kuring seueur bobo , geuleuh sareng lieur, kaping 24 urang balik deui hubungan sareng éjakulasi deui dina diri kuring, kuring hoyong terang naha kuring tiasa kakandungan atanapi upami aranjeunna masihan gejala éta, éta penting pisan anjeun ngabales, hatur nuhun pisan .. . geulis pisan ...

    1.    Oscar cenahna

      Leres anjeun tiasa tapi aya seueur résiko io tube orok abdi sapertos kieu =) .. !! untung

  124.   Julia cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan bagian sesar sabulan katukang, éta orok munggaran kuring, kuring ngagaduhan budak awéwé umur 35 minggu anu lahir tanpa tanda-tanda vital kusabab panyakit jantung bawaan, kuring hoyong pisan orok sanés deui, naha kuring résiko hal anu sarua kajadian ka kuring?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Mimiti, kami ngahampura pisan kana karugian éta, kami ngarepkeun anjeun gancang kéngingkeun orok sareng kami ngiringan seueur dorongan. Résiko tina hal anu sami kajadian ngan ukur tiasa dituduhkeun ku dokter, aranjeunna kedah ngalakukeun tés ningali naha éta kajantenan.

  125.   Isabel cenahna

    Ola Kuring gaduh 8 dinten ningali kuring lega, pangiriman kuring normal sareng aranjeunna nyabak kuring kuring ngalaman hubungan séks sareng pasangan kuring kuring tiasa janten hamil

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Teu aya kamungkinan kakandungan ngalangkungan hubungan anal.

  126.   sandra cepeda cenahna

    Halo, pamundut kuring mangrupikeun anu salajengna anu kuring ngalahirkeun tanggal 19 Maret 2012 sareng kuring henteu ngantosan karantina ngan ukur 27 dinten sareng kuring hubungan sareng salaki sareng éjakulasi kuring tiasa hamil sareng kuring masih kénéh ngagaduhan titik getih alit

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Upami anjeun masih ngagaduhan bintik-bintik alit, sigana moal aya kajadian, tapi upami kitu, ati-ati sababaraha kali ka hareup.

  127.   Nadia cenahna

    Halo, abdi hoyong terang upami saatos 4 bulan atos ngalahirkeun orok abdi, naha hasil tina kabuyutan aman?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Leres, hormon tina kakandungan sateuacanna ngaleungit ngan sababaraha dinten.

  128.   Kristus cenahna

    Kuring hariwang orok abdi yuswa dua satengah bulan sareng kuring ngagaduhan hubungan tapi kuring henteu éjakulasi di jero tapi upami kuring ngahubungi siritna kuring tiasa hamil Abdi peryogi waleran punten

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami aya penetrasi, anjeun ngagaduhan résiko kakandungan, sanaos upami anjeun sacara éksklusif nyusu résiko ampir-ampiran. Hiji-hijina hal anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta konsultasi sareng dokter sareng anjeunna bakal masihan anjeun solusi anu pangsaéna.

  129.   mariluz cenahna

    Halo. Kuring ngagaduhan orok abdi tanggal 20 Méi ku bagian sesar sareng saminggu sanggeusna kuring hubungan intim sareng salaki ku kondom tapi engké kami sadar yén kondom na rusak sareng mungkin parantos kaluar di jero kuring. Dupi abdi tiasa reuneuh? Oh sareng kuring masih gaduh getih turun. Punten, éta ngadesek

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun masih gaduh getih teu aya kamungkinan kakandungan sabab teu aya endog pikeun dibuahan, tapi ati-ati sareng hubungan, biasana anjeun moal tiasa ngagaduhan éta deui dugi ka perdarahanna henteu lirén atanapi sahenteuna dugi ka bagian sesar leres-leres diséhatkeun (sakitar 15 poé).

  130.   mariluz cenahna

    Sareng éta ngabantosan. Pendarahanna arto tapi nyusuan orok kuring henteu sacara éksklusif ngabantosan kuring susu bubuk. Punten bantosan kuring sareng patarosan kuring sareng kuring hatur nuhun sateuacanna pikeun réspon anjeun. Wilujeng halaman ieu anu parantos ngabantosan pisan.

  131.   yoryina cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring parantos 25 dinten ngalahirkeun, éta mangrupikeun pangiriman normal, kuring nyusu, kuring aya di karantina sareng kamari kuring hubungan sareng salaki, naon kasempetan pikeun hamil? Abdi peryogi réspon anu ngadesek , punten, hatur nuhun.

  132.   yoryina cenahna

    Halo, wilujeng siang, kuring parantos 25 dinten ngalahirkeun, éta normal saatos, kamari kuring nuju karantina sareng kamari kuring hubungan sareng salaki tanpa perlindungan sareng kuring ngawartoskeun anjeunna pikeun tungtungna di luar naon kamungkinan pikeun hamil…. . Abdi peryogi jawaban anu jelas .. Hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Kasempetan kakandungan kusabab precum pisan lemah sareng langkung-langkung dina tahap anu anjeun alami anu henteu acan ngagaduhan ovulasi énggal, upami anjeun ogé nyusuan, kamungkinan kakandungan sacara praktis henteu aya gédéna. Sanaos kitu, ati-ati dina sababaraha waktos ka payun kusabab nalika anjeun henteu ngarepkeunana anjeun bakal ovulate deui 😉

      1.    yoryina cenahna

        Hatur nuhun pisan kana waleran anjeun kuring langkung trankila ...

  133.   yoryina cenahna

    Wilujeng wengi, kuring nuju umur opat puluhan. Naon résiko gaduh hubungan séks tanpa lindung upami anjeunna ngantunkeun kuring? Naon kamungkinan hamil nalika kuring nyusuan .. Abdi peryogi jawaban gancang-gancang .. Hatur nuhun .

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami éta réngsé, kamungkinan na langsing, tapi tetep ati-ati sabab éta henteu dipikaterang iraha anjeun bakal ovulate deui.

  134.   Ana cenahna

    Wilujeng wengi, 20 dinten saatos kuring ngantunkeun normal, urang hubungan sareng salaki sareng upami kuring éjakulasi dina diri kuring, anu aya hubunganana sareng nyusuan éta parantos satengah dada sareng satengah buatan abdi ngan sakitar 2 minggu (ti saprak 7 dinten ka 21) , ti harita éta dada murni), perdarahan kuring ti saprak ngalahirkeun dieureunkeun 14 dinten saatos nyusahkeun; sareng dua dinten saatos hubungan seksual, getih turun tina heunceut abdi deui (sapertos dinten saatos dikandung) salami waktos 4 dugi 5 dinten kirang langkung ... naon kamungkinan kakandungan ??? ...
    hatur nuhun

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Saeutik pisan, tapi upami waé ati-ati.

  135.   ngeunyeud cenahna

    Halo, orok abdi umur 26 dinten, kuring ngalaman hubungan séks sareng pasangan kuring, teu aya éjakulasi di jero kuring, atanapi di luar, tapi sirit na naék di luar heunceut tanpa qerer, naha aya bahaya kakandungan sabab sirit na pink? Kuring nyusuan sareng kuring ngan ukur ngeusi wengi, teu langkung ti éta, kuring ngarepkeun jawaban anu gancang pliissss !!!!!!!

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Anjeun moal tiasa hamil ngan ukur tina ngagosok.

    2.    campuran cenahna

      Halo !
      tingali kuring bakal onesta
      Kuring kantos nguping yén luvricant alami manusa ngandung spérma (anjeun tiasa nalungtik naha éta leres atanapi henteu)
      Sareng kosa anu sanés upami kuring henteu éjakulasi sateuacan mawar éta kuring tiasa nyebatkeun yén hal anu paling aman nyaéta anjeun tiasa tenang kusabab aya saeutik kakandungan tanpa penetrasi

      1.    Aisyah Santiago cenahna

        Leres, precum ngandung spérma, tapi tanpa penetrasi anjeun moal hamil.

  136.   Miley cenahna

    Halo, kuring gaduh putra awéwé 23 dinten ka pengker sareng kamari kuring hubungan sareng pasangan kuring, pangiriman kuring henteu lami sareng numutkeun IUD anu kuring ditempatkeun. Patanyaan kuring nyaéta: Naha kuring tiasa nyandung sanajan kuring aya di karantina sareng nganggo panyalindungan?

  137.   MARIA cenahna

    Halo, kuring kantos maca koméntar sareng waleran yén ku jalan éta pisan mangpaat pikeun urang awéwé anu sok hoyong nyingkirkeun mamang.
    Mamang abdi ieu di handap; Opat puluh opat dinten ka pengker anu kuring ngalahirkeun éta babaran alami sareng orok abdi anu maot hésé pikeun kuring nampi naon anu kajantenan kuring, kamari kuring hubungan sareng pasangan kuring pastina 44 dinten kaliwat saatos sadayana kajantenan, abdi henteu terang upami éta goréng pikeun kuring kaséhatan ngagaduhan hubungan séks dina sababaraha minggu sareng kuring ogé hoyong terang naha kuring tiasa hamil sanaos anjeunna nganggo kondom, kuring bakal ngahargaan nuhun gancang anjeun.

  138.   camila cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring 42 dinten saatos nganteurkeun tapi kuring aya dina pil katilu tina kontraséptif oral kuring, naha kuring tiasa hamil, punten, waleran, hatur nuhun.

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Langkung saé anjeun naros ka dokter anjeun, anjeunna bakal tiasa ngawartosan anjeun kalayan langkung pasti upami pélna parantos dipercaya tina dosis katilu.

  139.   julia cenahna

    Kuring gaduh keraguan ageung, kuring ngagaduhan anak awéwé dina 9 Juni, sareng ngagaduhan hubungan 12 Juli kuring hoyong terang naha kuring hamil sabab kuring henteu ngagolér dina naon anu kuring lakukeun anu kuring hoyong mikaresep putri anu ngan ukur 2 umurna sasih 🙁

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami anjeun nyusu sacara éksklusif, sesah pikeun anjeun janten hamil tanpa éjakulasi di jero, tapi tetep ngan ukur tés anu tiasa masihan anjeun jawaban pasti segura

  140.   nene cenahna

    Orok abdi yuswa sabulan, dua minggu saatosna, kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki nganggo peralatan tibalik sareng waktos sanés kalayan hadé. Naha kuring tiasa hamil? Kuring masih dina karantina. Iraha waktos anjeun kedah sumping?

    1.    Aisyah Santiago cenahna

      Upami nyusuan sacara éksklusif, panginten tiasa dugi ka 6 sasih payun. Saur anjeun henteu acan gaduh kasempetan kakandungan, tapi kudu ati-ati dina waktos salajengna deui sabab anjeun henteu kantos terang iraha bakal muncul ovulasi 😉

  141.   lupita cenahna

    ombak. 25 dinten kapengker kuring lega tina orok sareng normal tapi kamari kuring hubungan sareng pasangan kuring sareng numutkeun anjeunna anjeunna kaluar ti kuring. Abdi henteu terang naha percanten atanapi henteu. Janten patarosan kuring nyaéta naha kuring tiasa hamil. Kuring ngamimitian nyusuan orok kuring xk biaya kuring nurunkeun susu kuring sareng saprak anjeunna ngalahirkeun kuring parantos masihan anjeunna formula. Punten waleran kumargi orok abdi prematur sareng abdi hoyong masihan perhatian pisan sareng kuring terang yén janten reuneuh kuring moal tiasa. hatur nuhun

  142.   myl cenahna

    Gening dina halaman anjeun! Kuring gaduh patarosan: Kuring kantos ngantunkeun prématur (24 minggu) sareng orok abdi dilahirkeun teu aya umur ... hal anu nyeri pisan pikeun kuring. Sakali perdarahan éta dieureunkeun, salaki kuring sareng kuring gaduh hubungan anu teu dijaga dina sababaraha waktos. Naha aya kamungkinan kuring hamil? Naha uji cikiih (d. Farmasi) tiasa dipercaya? Ogé, kuring henteu terang naha masa kuring kedah dina dinten-dinten éta sateuacan kuring reuneuh atanapi tanggal 18 nyaéta pangiriman kuring….? Nya éta saatos perdarahan awal kuring henteu acan ngalaman haid. Hatur nuhun, abdi ngantosan waleran.

  143.   patékadan cenahna

    halo kuring gaduh patarosan sareng anu leres nyaéta kuring peryogi pisan jawaban, ogé ieu carita kuring sabulan ka tukang sareng dua dinten yén kuring ngagaduhan mojang awéwé sareng kuring angkat ka janjian sareng gynecologist kuring sareng anjeunna masihan kuring pil pas kuring mimiti nyandak aranjeunna dinten ieu, masih kuring henteu ngagaduhan menstruasi kuring, sareng saé kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring tapi anjeunna henteu éjakulasi di jero kuring, kaleresan kuring sieun kusabab henteu hoyong orok anu sanés. Kuring kadesek upami waleran bakal ngaapresiasi ku sadayana haté sareng naon anu kuring tiasa laksanakeun ..: /

  144.   Maria cenahna

    Hai! Kuring hariwang sabab kuring ngagaduhan anak kuring dina 3 Séptémber sareng salaki kuring sareng kuring ngalakukeun hubungan séks 3 minggu engké anjeunna kaluar sareng ayeuna ngancik 4 minggu urang gaduh hubungan séks deui sareng saur anjeunna anjeunna sumping, kuring ampir henteu nyusuan tapi kuring masih ngagaduhan saeutik pendarahan sareng pembuangan kristal .. naha tiasa hamil ??? Upami kuring angkat ka klinik nganggo IUD sareng tétéla yén upami kuring hamil, naha éta tiasa mangaruhan naon? punten ngabantosan! Hatur nuhun!

  145.   Joseph Vincent cenahna

    Halo, pamajikan kuring ngagaduhan putra abdi tanggal 26 Séptémber 2012, aranjeunna kedah ngalakukeun bagian sesar sareng anjeunna henteu acan tiasa nyusuan anjeunna, kusabab dua puluh dinten sanggeusna urang gaduh hubungan séks tanpa kondom tapi éta nembus sareng ngaluarkeun anjeunna di ditu teu aya deui sareng teu aya waktos kanggo eyuculasi atanapi naon waé deui pamajikan abdi tiasa hamil deui ??? sareng naha kuring bakal bahaya? éta urgent punten kami pisan saraf hatur nuhun pisan

  146.   Yuri rodriguez cenahna

    1 patarosan
    Kuring nembe gaduh putra abdi dua bulan ka pengker, Isisron Cesaria, kuring ngagaduhan hubungan sapertos salaki sareng bapa sekedo kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil sareng upami bahaya

  147.   Miguel Sideko cenahna

    Punten, kuring hoyong terang upami

    Nya, salami 2 bulan, rata-rata, kuring ngagaduhan orok, tapi salami 1 minggu, kuring ngagaduhan hubungan sareng budak kuring sareng anjeunna lebet sareng patarosan kuring naha kuring tiasa hamil deui, leres, kuring tiasa ngalakukeun éta supados henteu reuneuh 

  148.   dahlia rosemary cenahna

    saur kuring hamil sareng dikarantina

  149.   Yasna cenahna

    Dina 2010, dina umur 21 taun, kuring kaleungitan orok 4 bulan satengah kandungan (asphyxia intrauterine, pangiriman heunceut). Abdi ngantosan 6 bulan kanggo hamil deui, sareng teu nanaon, orok kadua kuring datang kana beuteung kuring saatos sataun sareng satengah, kuring kedah ngalakukeun bagian sesar darurat, kumargi tétéla teu dimana-mana kuring kénging inféksi kana mémbran (choriamnionitis) orok abdi lahir ku bagian séés darurat, sareng anjeunna maot dina 7 jam sareng 30 mnt ... kuring 23 taun, sareng kuring terang yén pikeun kuring sadayana anom sareng kuring tiasa sampurna ngantosan 2 taun anu dicarioskeun ku dokter ... Henteu sabulan lilana ti orok kadua kuring angkat, henteu kedah disebatkeun yén kuring henteu ngahargaan karantina. , Kusabab kuring hoyong ngahontal kakandungan, kuring asa raoseun pisan, Tapi kuring rada sieun kana bagian sesar ... Kusabab upami atanapi upami kuring terang yén éta bakal résiko tinggi kusabab dua karugian abdi sateuacanna, komo deui ayeuna upami kuring berhasil hamil sateuacan 6 bulan ... Sababaraha anjeun nangtoskeun tanpa masalah kakandungan anjeun ?? Orok anjeun dilahirkeun tanpa komplikasi? Ukuran naon anu kedah aranjeunna laksanakeun ??? Kumaha sasih anjeun nalika kandungan? Abdi hoyong pisan anjeun masihan kuring inpormasi anu paling seueur tentang éta, kuring peryogi bagian ti kuring, sareng saur kuring henteu tiasa ngantosan sataun atanapi dua taun pikeun nyobaan deui: (… Kuring ngantosan naséhat anjeun ...

  150.   barina cenahna

    Kuring nembe ngagaduhan orok 4 bulan ka pengker, sareng kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijagaan dugi ka ayeuna sareng salaki kuring sareng kuring ngarasa anéh, kuring henteu terang naha kuring hamil, percanten ka anjeunna yén kuring moal hamil sareng kuring ngagaduhan bagian sesar. , Kuring sieun sareng kuring henteu ngalaman masa normal saprak éta ngagentos kuring ... naon anu kuring lakukeun

  151.   henteu cenahna

    Kuring gaduh patarosan, anjeun terang, kuring hamil 6 minggu tapi kuring ngalaman aborsi anu kaancam sareng dina 4 Juni kuring gaduh perdebatan anu kuat sareng pasangan kuring sareng ti mana kuring mimiti kaleungitan getih, tapi kuring angkat ka ruang gawat darurat sareng aranjeunna tuh curettage a, dokter kandungan masihan kuring Anjeunna ngalakukeun curettage anjeunna henteu ngawartosan kuring anu sanésna yén aranjeunna parantos ngalakukeun curettage, teras sareng pasangan kuring urang gaduh hubungan intim dina tanggal 8 tapi éta sakedik nyeri sareng getih sakedik ogé kamari urang hubungan intim tapi anjeunna nyarios yén anjeunna henteu ngalaksanakeunnana dina jero iraha waé kuring henteu acan kantos ngalaporkeun kusabab kuring sibuk pisan sareng salaku warga kuring ngahijikeun diri kana rai .... Abdi hoyong terang naha kuring tiasa nyandung ... sababaraha waktos ka pengker kuring pusing sareng sieun pisan .. !! Abdi henteu terang naha anjeun tiasa ngajelaskeun kuring punten ... !!

  152.   Pirang79 cenahna

    Tanggal 2 Agustus, kuring ngalaman keguguran 23-minggu, kuring ngagaduhan mojang tapi anjeunna henteu tiasa lolos sabab anjeunna alit pisan. Ayeuna kuring aya dina minggu ka tilu karantina sareng kuring parantos gaduh hubungan séks sareng pasangan kuring dina panangtayungan, kumargi kuring hoyong sareng kuring gélo cicing deui. Tiasa batur ngabantosan kuring terang kumaha terang upami kuring hamil, kumargi saprak kuring henteu sono kana haid kuring kusabab kuring henteu acan sumping, kuring henteu terang naha kuring tiasa atanapi henteu! Kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring sareng upami aya anu kajantenan sami sareng kuring atanapi terang kasus. Hatur nuhun

  153.   Norma cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, putri abdi badé 2 bulan kuring hubungan sareng kabogoh sareng perlindungan tapi kondomna rusak, kuring tiasa hamil tapi ngantosan jawaban

  154.   Norma cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, putri abdi badé salami 2 bulan, kuring hubungan sareng kabogoh sareng perlindungan, tapi kondomna rusak, kuring tiasa hamil, abdi ngantosan jawaban

  155.   yoli cenahna

    Halo 42 dinten ka pengker kuring ngagaduhan kurungan, éta mangrupikeun aborsi anu nyangsang, kuring hoyong terang upami saatos dinten-dinten ieu parantos kalangkung kuring tiasa nyobian deui.

    Nuhun sareng salam sateuacana

  156.   yoli cenahna

    Hapunten 44 dinten

  157.   Carolina cenahna

    Halo 19 dinten ka pengker kuring ngagaduhan kurungan pikeun aborsi spontan, kamari kuring parantos kelamin sareng salaki kuring tungtungna di jero, aya kamungkinan kakandungan sareng upami leres éta tiasa kajadian sacara normal kumargi urang hoyong pisan ngagaduhan orok

  158.   picis cenahna

    Halo budak awéwé!
    Kuring béjakeun ka anjeun dina 5 Agustus 2014 si kuring alit lahir dinten éta sareng ti tanggal 10 dugi ka ayeuna kuring ngagaduhan hubungan sareng pasangan kuring tanggal 20 kuring ngantepkeun getihan sareng dina kaping 29 sareng dinten ayeuna 30 kuring noda baju jero kuring nganggo médium Noda coklat semu beureum, anak kuring henteu nginum susu ibu sabab anjeunna aya di rumah sakit karantina kuring teu acan réngsé.
    naha kuring tiasa hamil?
    Iraha kuring tiasa nyandak tés pikeun ningali naha kuring ???
    Salam sareng hatur nuhun pisan kuring ngantosan waleran anjeun

  159.   arlet cenahna

    Halo, mugia aya anu tiasa ngabantosan abdi,
    Abdi prihatin pisan.
    Éta 4 minggu ti saprak kuring ngagaduhan orok sareng kuring ngagaduhan hubungan sareng Salaki MY
    tanpa perlindungan. Anjeunna henteu tungtungna di jero kuring tapi kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil atanapi naha aya résiko sanés?
    Nuhun parantos ngabantosan kuring.

  160.   yeuh cenahna

    Halo, kumaha damang? Wilujeng siang.
    Patarosan?
    Pamajikan kuring nembé ngan ukur lega 2 bulan, sareng urang hubungan sélulér, tapi kuring hasil bérés di luar, upami aya spérma sakedik anu tersisa di jero anjeunna tiasa hamil.
    Kuring miharep aranjeunna ngajawab kuring, naha urang hariwang hatur nuhun

  161.   inol cenahna

    Hai kumaha kabarna?

    Nya (sabulan katukang) dinten Saptu 6 Séptémber taun ayeuna (2014) kuring ngalaman aborsi spontan kuring 13 minggu sareng hiji dinten, kuring ngalaman kurungan dina Minggu 7 (Séptémber), dinten Jumaah 17 d bulan ieu (Oktober) mangrupikeun dinten terakhir kuring karantina.

    Nya patarosan na nyaéta dina dinten Jumaah 3 bulan ieu (Oktober) kuring kantos hubungan sareng pasangan kuring 2 kali tapi éta nganggo kondom dina dinten Senén kami parantos séks deui 4 kali tapi tanpa kondom! Abdi hoyong terang upami aya kamungkinan yén anjeunna janten hamil? Nya, kami henteu hoyong éta ayeuna: '(Kusabab éta anyar pisan, kuring terang yén urang kedah nganggo kondom tapi kami henteu hoyong! Lmao.

  162.   kiriki cenahna

    Halo. Salam heula dina halaman anjeun. 26 dinten kapengker kuring ngagaduhan orok sareng kuring hubungan intim sareng salaki tapi tungtung heunceut abdi henteu nyusuan orok abdi. Abdi tiasa nyandung mantuan !!;

  163.   Maria :) cenahna

    Kuring kantos hubungan sareng pasangan kuring tapi kuring ngan ukur yuswa sabulan saatos cesarean, mimitina kuring gaduh hubungan sareng anjeunna nganggo kondom teras kuring ngaluarkeun, sareng anjeunna teras-terasan anjeunna nyandak éta sabab nyeri pisan, ogé kuring tiasa hamil, sanaos kuring henteu éjakulasi di jero kuring, tapi upami karaosna sapertos baseuh, langkung parah henteu éjakulasi?

  164.   Chris cenahna

    Halo budak awéwé, salam ka anjeun sadayana, muhun kuring ngawartosan sakedik saatos maca naséhat anjeun, patarosan sareng pikasieuneun, kuring ngawartosan anjeun dina 14 Juni kuring ngagaduhan orok anu geulis, alhamdulillah, séhat, kuring ngantosan dua bulan kanggo babarengan sareng salaki salami lami sareng kasulitan, kondomna tetep aya dina pananganna sareng éta tungtungna aya dina diri kuring dina 4 Séptémber kuring ngamimitian nyeri beuteung sareng bintik coklat éta ngaraos nyeri sareng laktasi kuring 100% sareng 20 dinten anu ka pengker kuring indit ka dokter kandungan sareng nalika kuring ngagaduhan ékol-sonogram kuring ampir 12 minggu hamil tapi kuring ngagaduhan plasénta previa sareng éta dirusak dina hiji sisi sabab éta bersih pisan saatos dikantunkeun anu henteu tiasa nahan istirahat salami 4 dinten x orok abdi anu sanés sareng Kuring kaleungitan 15 taun ka pengker, aranjeunna ngajantenkeun kuring curettage sareng éta awon dilakukeun sabab orok abdi yuswa 5 bulan sareng anu sanés dina beuteung kuring 3 bulan x percanten ka dokter kuring anu nyarios nalika anjeun nyusu sacara éksklusif, budak awéwé, naséhat kuring béjakeun ka anjeun salaki anu sateuacan aranjeunna nganggo kondom, cairan mani kalayan penetrasi ogé ngajantenkeun urang hamil. urang bersih pisan jaga silih sahenteuna 2 bulan supados kontraséptip aktip dina tuah awak sareng émut bintik coklat implantasi endog anu dibuahan ngambung tuah mugia carita kuring ngabantuan seueur

  165.   Ukuran A cenahna

    Hai! AING PERHATOSAN PISAN !!! 35 Dinten Saatos Ngalahirkeun (Ku CESAREA) kuring parantos hubungan sareng salaki kuring, kuring henteu meunang némbak sasarengan kusabab éta nyerang kuring, sanaos kuring kaluar pisan. Ayeuna parantos 15 dinten naon anu kajantenan, gelombang bodas ngalir ka TRANSPAREN, kuring siga anu ragu kuring bakal datang ka kuring upami kuring tiasa hamil sareng cairanana PRESEMINAL? Abdi masihan dada tanpa jadwal anu tetep, nalika murangkalih hoyong nyandak. Punten ngantosan réspon anu gancang

  166.   murka teh cenahna

    Halo sabulan katukang kuring ngagaduhan bagian sesar sareng kuring hubungan séks, kuring tiasa nganggo pél énjingna

  167.   marian cenahna

    Halo, dua minggu ka pengker kuring kaleungitan orok umur dua bulan, kuring hoyong terang naha kuring tiasa hamil ku hubungan seksual sareng pasangan kuring saatos dua minggu éta kuring kaleungitan orok, punten bantosan abdi

  168.   Diana cenahna

    Kuring kantos hubungan 17 dinten saatos gaduh orok, tapi éta laun pisan sareng ampir teu aya nanaon, kuring henteu usaha. Penyembuhan abdi lancar sareng nalika ngalakukeun éta kuring henteu ngaraos nyeri .. naha tiasa kajantenan?

  169.   ucing cenahna

    Halo, abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring sareng ngaleungitkeun mamang, kuring gaduh 5 dinten deui kanggo ngarengsekeun karantina sareng 4 dinten ka pengker anjeunna nempatkeun kuring implan sareng kuring hubungan sareng salaki kuring tanpa perlindungan, kuring nyandak pil darurat glanique, éta bakal janten kuring hamil atanapi pél sareng susuk aranjeunna ngalakukeun pangaruhna sareng aranjeunna ngurus kuring, saha anu ngalaman anu ngalangkungan hal anu sami tiasa hamil?

  170.   kirang cenahna

    Gelombang !! Orok abdi lahir ku bagian sesar dina 03 Maret, kuring ngagaduhan hubungan séks anu kuat sareng pasangan kuring 3 Méi. éjakulasi di luar kuring, naha mungkin kuring nyandung ???? bantosan abdi ku faborrrr !!!

  171.   anonimo cenahna

    Hiji awéwé tiasa maju sareng kakandungan anu anyar dina sabulan saatos lega?

  172.   anonimo cenahna

    Konsultasi anu hébat dua bulan ka pengker kuring janten séésan pikeun waktos 2 d kusabab kuring hamil nalika orok abdi yuswa 9 bulan sareng ayeuna kuring ngalahirkeun 2 bulan kapengker sareng anu saleresna mah kuring kantos téréh waktuna dina masa kuring sareng dua anu sateuacanna kakandungan. sasih saatos ngalahirkeun waktos abdi sareng ayeuna dina kasus ieu kuring ngagaduhan bintik coklat saatos 40 dinten 1 sadidinten sareng dsps dua puluh dinten getih anu loba pisan sareng éta pisan kuring hariwang sanaos kuring nyandak tés kakandungan sareng kaluar négatip sareng sanggama sareng salaki kuring 5 dinten saatos cesarean, punten bantosan abdi ... ..

  173.   Adriana cenahna

    Halo!
    Kuring gaduh orok abdi dina 9 Pébruari sareng dina 22 Maret kuring parantos ngalakukeun hubungan séks sareng salaki kuring tanpa perlindungan, naha kuring tiasa hamil sanaos ngagaduhan IUD sareng kuring nyusuan orok kuring? Abdi kasieunan kusabab haid kuring henteu acan sumping

  174.   Mary cenahna

    halo kuring ngan ukur sikat sareng kabogoh tapi sanajan kitu kuring hariwang yén bulan payun période kuring henteu sumping teras kuring turun dina waktosna salami 4 bulan tapi bulan ieu hartosna anu kalima kuring henteu turun sareng kuring rada hariwang kuring henteu nyandak pél atanapi nanaon tiasa nyandung? punten ngabantuan kuring kuring pisan saraf

  175.   Brenda cenahna

    Halo, kuring parantos séks sareng salaki kuring sapoé sateuacan karantina dina 27 April sareng anjeunna datang ka kuring. Kuring ngabandungan orok, patarosan kuring naha kuring tiasa hamil sareng sabaraha lami kuring ngantosan tés. Hatur nuhun

  176.   Daniela cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok dina 28 Méi sareng kuring ngayakeun hubungan séks dina 11 Juni, tapi salaki kuring tungtungna, kuring ngan ukur nyusu susu, naha kuring tiasa hamil? Abdi hariwang

  177.   Paola cenahna

    Halo, halaman anu saé, anjeun terang, kuring gaduh patarosan, kuring ngagaduhan murangkalih umur 2 bulan sareng kuring kantos hubungan sareng salaki, tapi anal henteu pernah réngsé di jero, teras di luar, tapi upami anjeunna nempatkeun ramo ku precum na, Kuring nyebatkeun yén seueur waktos kuring nyusuan orok kuring kadang-kadang kuring masihan formula, kuring rada hariwang kumargi kuring atos ngaraos pusing sareng nyeri sirah, kakandungan tiasa, ni'mat énggal, kuring peryogi jawaban sateuacanna, hatur nuhun anjeun pisan

  178.   Dinora cenahna

    Halo, abdi peryogi bantosan sababaraha dinten ka pengker kuring ngalaman aborsi sareng pil kuring hamil 6 minggu tapi énjingna kuring hubungan séks sareng salaki kuring kusabab kuring henteu ngarareunah sareng istilah kuring masih ngalaman perdarahan pisan saatos aborsi.

  179.   Yuleicy Ayala Julio cenahna

    Wilujeng siang abdi gaduh patarosan nyaéta yén kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki sareng dua dinten engké kuring ngagaduhan suntikan bulanan dina kaping 4 bulan ieu kuring kedah haid dina tanggal 12 bulan ieu, éta henteu acan sumping, kuring henteu teratur , tapi henteu kasep kumaha telatna sumping. Abdi kenging nomer 15 sareng teu aya naon-naon kuring seueul puting kuring nyeri pisan kuring henteu terang naha kuring hamil atanapi éta kusabab suntikan anjeun tiasa ngabantosan abdi

  180.   fernanda cenahna

    Hello!
    20 dinten kapengker kuring ngalahirkeun orok kadua kuring. Kuring kantos hubungan sareng salaki nganggo kondom. Dokter Kandungan kuring nempatkeun IUD ka kuring. Naha ieu mangrupikeun akibat tina kakandungan atanapi masalah anu sanés?

  181.   fernanda cenahna

    Abdi nekat !!! ???

  182.   Elizabeth cenahna

    halo Abdi hoyong terang naon résiko nyobian kakandungan anyar saatos sabulan satengah babar normal saprak orok abdi lahir prématur tina 26 minggu sareng saatos tujuh dinten orok abdi maot ,,,, Abdi hoyong hamil nalika gancang-gancang tapi kuring henteu terang naha bahaya pisan ,,, punten waler patarosan kuring kuring nekat

  183.   Elizabeth cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naon résiko nyobian kakandungan anu anyar saatos sabulan satengah saatosan anu normal teras kuring ngalaman kurungan sabab orok abdi lahir prematur dina 26 minggu sareng saatos tujuh dinten orok abdi maot ,,, , Abdi hoyong nyandung gancang-gancang tapi kuring henteu terang naha bahaya pisan ,,, punten waler patarosan kuring kuring nekat

  184.   daisy cenahna

    halo bantosan abdi ?????? Abdi ngalahirkeun sabulan satengah katukang sareng teu gaduh pelindung dilindungi tiasa nyandung ,,, Abdi parantos nginum pil KB 10 dinten ,,,, Kuring hariwang ,,, punten waler ,,,,,,,, ,,

  185.   masjid cenahna

    Kuring kantos nembus alit sareng salaki ... Sateuacan nembus, kuring parantos éjakulasi di luar, tapi anjeunna meresihan nyalira teras kuring nembus, kuring ngan ukur hoyong terang naha aya kamungkinan kakandungan ... Nyaéta, upami bb abdi mah ngan ukur masihan bedbug sareng bb mah gaduh 3 bulan

    1.    Gynecologist profésional cenahna

      Halo Cami,

      Salami aya penetrasi, aya résiko kakandungan. Naha anjeunna éjakulasi sateuacanna henteu nyingkahan résiko kusabab sirit sareng spérma parantos lebet kana heunceut anjeun sareng éta langkung ti cukup pikeun nyandung.

      Salam,

  186.   Norvis cenahna

    Halo, orok abdi lahir dina 31 minggu sabab kuring mimiti milih cairan orok abdi lahir tanggal 12 Juni sareng pupus tanggal 15 Juni, kuring henteu ngagaduhan hubungan séks dina karantina tapi 20 poé sanggeusna sareng kuring hamil deui kuring dina bahaya kuring ngagaduhan kaséhatan saraf tina orok énggal kuring Kuring ngantosan waleran anjeun hatur nuhun

  187.   Ana cenahna

    Halo, kuring parantos gaduh bb bb 21 dinten kamari tapi dina dinten ka-13 karantina kuring kuring hubungan sareng salaki, ayeuna kuring sieun hamil .... naon kamungkinan janten hamil? Sareng jam sabaraha kuring tiasa ngadamel tés bumi? ……

  188.   Stephany cenahna

    Hello!
    Abdi mendakan rada hariwang.
    Orok abdi lahir di akhir Juni sareng saatos ampir 3 satengah bulan kuring hubungan intim sareng salaki kuring, tapi kuring henteu acan ngalaman haid sareng tilu dinten saatos sanggama kuring ngagaduhan "sakuduna dituju periode munggaran saatos ngalahirkeun" siga 5 dinten sareng sasasih parantos kalangkung saatos éta sareng 2 atanapi 3 dinten ka pengker kuring kedah sumping deui tapi teu nanaon.
    Patarosan abdi upami kuring tiasa hamil.
    Punten upami anjeun tiasa ngajawab kuring. Hatur nuhun

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Saatos ngagaduhan orok normal yén aya jaman anu henteu teratur, tapi upami anjeun parantos ngalakukeun séks anu teu dijaga tiasa hamil. Salam!

      1.    Stephany cenahna

        Nuhun kana waleran anjeun.
        Tapi ieu kumaha masa kuring datang ampir saminggu saatos ngalakukeun hubungan séks, naha mungkin kuring mendakan kakandungan?
        Punten jawab kuring upami tiasa!

        1.    Maria Jose Roldan cenahna

          Upami éta kelamin henteu dijagaan, meureun aya résiko. Salam!

  189.   Hilary cenahna

    Halo, punten nyingkirkeun kuring dina keraguan dina 25.1 Nopémber kuring ngalaman aborsi expulsive kuring ngagaduhan XNUMX minggu kuring masihan pangiriman normal sareng kahoyong kuring janten indung deui, kuring henteu deui pendarahan sareng rahim kuring henteu nyeri, naha kuring bakal tiasa nyandung? Abdi peryogi jawaban anu ngadesek punten

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Hai Hilary, anjeun kedah ngobrol sareng dokter sabab gumantung kana aborsi sareng sabab-musababna. Kuring miharep anjeun untung sareng tiasa janten indung. Salam sareng rangkulan!

      1.    Hilary cenahna

        Nuhun Maria Jose pikeun waleran anjeun tapi kuring gaduh patarosan sanés kuring henteu acan angkat ka dokter tapi kuring parantos ngalakukeun hubungan séks sareng salaki kuring sareng kuring tungtungna di jero, kakandungan tiasa janten mungkin

        1.    Maria Jose Roldan cenahna

          Iraha aya panerapan anu teu dijagaan, meureun aya kamungkinan kakandungan, salam!

      2.    Hilary cenahna

        Nuhun kana waleranana, tapi kuring masih teu acan nganjang ka dokter sareng kamari kuring hubungan seksual sareng salaki, naha mungkin kuring nyandung? Pliss jawab kuring enya

  190.   Nydia cenahna

    Halo, inpormasi dina halaman éta saé pisan, tapi kuring gaduh patarosan. Kuring parantos ngalakukeun hubungan séks sareng salaki kuring tanpa perlindungan sareng kuring masih dina karantina, naha kuring tiasa hamil .. ?? Karantina kuring réngsé dugi ka 24 Des kumargi orok abdi lahir tanggal 14 Nov .. Kuring nyusuan orok kuring sareng ngarumuskeun kapisah sareng kuring parantos pusing sareng nyeri beuteung .. Éta tiasa ngantunkeun kuring sateuacan angkat ka dokter kandungan sareng ngalakukeun tés kakandungan. Abdi sieun

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Leres anjeun tiasa hamil nalika dikarantina sacara sampurna upami anjeun ngagaduhan kelamin teu kajaga. Salam!

      1.    Hilary cenahna

        Halo Maria Jose, kusabab kuring ngagaduhan hubungan séks dina karantina tanpa panyalindungan sareng 19 Désémber ieu karantina kuring lekasan kuring henteu nyusuan sareng dina tanggal 3 Désémber kuring ngalaman kaluarna coklat terang tapi ngan sababaraha jam kuring ngira yén masa kuring bakal sumping sareng Henteu aya anu engké. dina dinten Salasa, 8 Désémber, kuring ngagaduhan kaluarna warna pink anu jelas pisan tapi ngan hiji dinten kuring ngira yén haid kuring bakal datang teu nanaon tapi minggu-minggu ieu beuteung kuring nyeri sapertos keram sareng kadang kram sareng éta hal anu sami anu kuring rasakeun nalika hamil pikeun kahiji kalina ……. Iraha kuring tiasa ngalakukeun tés reuneuh ???? Punten jawab kuring urg.

  191.   Valery cenahna

    Halo, kuring gaduh putri sareng 38 dinten saatos karantina kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki tanpa perlindungan, anjeunna lebet ka kuring sareng kuring hoyong terang kumaha kamungkinan hamil, anak awéwé kuring karék umur 1 bulan sareng kuring hariwang Kuring henteu hoyong kakandungan anu sanés éta teuing, kuring nyusu putri sareng anjeunna nginum botol waé soré kuring angkat damel, punten bantosan abdi?

  192.   Lizberh cenahna

    Halo Kuring karantina sareng sababaraha dinten ka pengker kuring ngagaduhan hubungan sareng salaki kuring, kacilakaan kajantenan sareng panyalindunganna rusak sareng numutkeun kami kuring henteu ngagaduhan éjakulasi dina jero kuring kuring nginum pil dinten énjingna tilu dinten saatos polah seksual
    aya kasempetan hamil deui?
    hatur nuhun

  193.   Jefferson cenahna

    Halo…. Pamajikan kuring ngagaduhan orok opat bulan ka pengker sareng ayeuna anjeunna reuneuh dalapan minggu deui. Naon résiko anu dipibanda ??? Sareng perawatan naon anu kedah dipiboga ku anjeunna ?? Hatur nuhun

  194.   Michel cenahna

    Punten pisan, orok abdi lahir tanggal 14 Nopémber sareng kuring ngayakeun hubungan séks saminggu saatos anjeunna dilahirkeun, anjeunna henteu éjakulasi dina jero kuring tapi kuring asa sanget pisan yén kuring tiasa hamil

  195.   Michel cenahna

    Discualpen orok abdi lahir tanggal 14 Nopémber sareng saminggu saurna kuring ngagaduhan hubungan, éta bakal janten kuring hamil kusabab kuring ogé ngagaduhan aliran, kuring dipasihan waleran bodas, punten, kusabab kuring asa pisan stres.

  196.   flora cenahna

    Halo Kuring parantos kakandungan anembrian 9 minggu, kuring heran naha kuring bakal ovulate bulan ieu

  197.   ani1991 cenahna

    8 dinten kamari kuring ngalahirkeun orok 20-minggu leutik pisan anu henteu nolak. Anjeunna pupus saatos anjeunna ngalahir. Kuring ngagaduhan anjeunna dina pangiriman nolal. Tapi ku salaki kuring, kami tinggaleun hoyong ngagaduhan orok sareng urang parantos terang yén Ayeuna urang teu tiasa sahanteuna 6 bulan, dokter nyungkeun urang cobian deui .. ogé masalahna nyaéta antara ciuman, rangkulan sareng manja, urang balik deui ka hubungan sakiwa 8 dinten saatos gaduh orok abdi nalika ngantunkeun normal .. Abdi henteu gaduh perdarahan deui .. Abdi resep hamil deui tapi naha ieu tiasa gancang-gancang?

    1.    Macarena cenahna

      Ani, kami henteu terang, sabab awak kedah nampi deui siklus menstruasi na pikeun anjeun ngagaduhan kasempetan hamil. Kuring ngartos kahoyong anjeun, tapi biasana masalah waktos. Rangkulan.

  198.   beuheung biru muda cenahna

    Halo, kuring gaduh patarosan, kuring gaduh 1 bulan sareng 22 dinten ti saprak kuring ngalahirkeun sareng kuring parantos hubungan séks nalika kuring 1 bulan saatos damel kuring sareng kuring henteu nempatan perlindungan sareng salaki kuring tapi tapi anjeunna henteu éjakulasi di jero kuring sareng Kuring ngan ukur nyusu Dua putri abdi tiasa kakandungan Kuring teu ngagaduhan gejala nanaon sareng naon deui, pendarahan abdi parantos réngsé, ngan kuring ngarepkeun masa munggaran kuring datang, naha aya kamungkinan hamil?

    1.    Macarena cenahna

      Hai Celeste, nalika urang nyarioskeun perkawis kamungkinan, teu aya jawaban anu akurat. Nyusu kana paménta sareng sacara éksklusif tiasa dianggo salaku kontraséptif, tapi anjeun nyarios, anjeun kedah ngantosan période mimiti anjeun, anu tiasa langkung lami. Sing salamet.

  199.   Debora cenahna

    Halo, abdi hoyong konsultasi, kuring ngagaduhan orok ngalangkungan bagian cesarean 23/5, pendarahanna lumangsung ampir sabulan sareng dina 16/7 kuring ngagaduhan masa kuring, anu dina tanggal 28 bulan anu sami kuring ngamimitian nganggo kontraséptip anu cocog kanggo nyusu (kuring masihan nyusuan campuran) sareng anjeunna sumping deui ka kuring dina 8/8 sareng ayeuna kuring ngantosan anjeunna sumping deui. Naha nyusuan campuran ngaganggu épéktip kontrasépsi atanapi naha masih épéktip? Sareng aya kamungkinan kakandungan? Anu kuring henteu hoyong kajantenan. Hatur nuhun sareng kuring miharep anjeun tiasa ngaleungitkeun mamang éta.

  200.   Lily cenahna

    halo
    Abdi gaduh orok umur opat bulan, éta pikeun lirén
    Kuring kantos hubungan anu teu dijagaan sareng kuring nyandak tés kakandungan sareng positip. Naon résiko anu kuring tiasa ngagaduhan kusabab teu ati-ati?
    Kuring miharep anjeun tiasa ngabantosan kuring

    1.    Macarena cenahna

      Lily, anjeun kedah ngobrol gynecologist anjeun. Sing salamet.

  201.   Paola cenahna

    24 dinten kapengker kuring ngagaduhan orok, kuring teraskeun sareng perdarahan postpartum sareng kuring ngan ukur nyayogikeun susu indung ka murangkalih. Naon kamungkinan hamil?

    1.    Macarena cenahna

      Hai Paola, nyusuan ON Nungtut sareng Sacara éksklusif mangrupikeun metode kontrasépsi HANYA salami 6 sasih munggaran, sareng TEU 100% KEPERCAYA. Teu mungkin pikeun masihan anjeun jawaban anu jelas sabab teu aya jawaban. Anjeun ogé tiasa nganggo kondom.

  202.   Ana cenahna

    Halo, nami abdi Ana sabulan katukang kuring gaduh putra sareng dinten saatos kuring ngancik anjeunna. Kusabab kuring ngagaduhan hubungan anu teu dijaga, masa kuring datang tapi éta ngan ukur runtah kopi, naha aya kamungkinan éta kakandungan?

  203.   Adriana cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok dina tanggal 18 Nopémber, ayeuna kuring henteu gaduh deui jahitan tapi kuring tetep ngaluarkeun getih, dina tanggal 29 Nopémber kuring ngalaman hubungan anu teu dijagaan, naha kuring tiasa hamil?

    1.    Macarena cenahna

      Halo Adriana, nalika pendarahanna tetep, anjeun kedah ngantosan sareng henteu hubungan seksual, sabab éta ningkatkeun résiko pendarahan; Sacara umum, teu kunanaosan ngantosan sababaraha minggu, tapi éta gumantung kana masing-masing kasus. Ngeunaan résiko hamil, éta jauh, tapi salami kontraséptif henteu dianggo, éta aya, di sisi anu sanés ASI dianggap cara kontraséptip anu saé, tapi henteu 100 persén épéktip, sabab henteu aya.

      Nu nangkeup

  204.   Nicole cenahna

    Halo budak awéwé kuring gaduh patarosan, 7 dinten kapengker kuring ngagaduhan orok ku bagian sesar sareng aranjeunna bakal ngaleungitkeun jahitan, tapi pasangan kuring sareng kuring gaduh karep pikeun babarengan, kuring panginten gaduh séks anal tapi kuring henteu terang upami aya aya lepat sareng ieu atanapi upami kuring kedah ngantosan sakedik deui, punten bantosan kuring

  205.   Pihak Abigail cenahna

    Kuring masihan pangiriman normal ka orok umur 23 minggu kuring Sareng kuring ngaluarkeun getih Kuring hubungan sareng salaki kuring 11 dinten saatos ngalahirkeun sareng aya penetrasi sareng kuring éjakulasi di jero kuring tiasa hamil

    1.    Maria Jose Roldan cenahna

      Leres, panginten aya kamungkinan, sanaos nembé ngalahirkeun, awak anjeun panginten parantos mimiti ovulate. salam!

  206.   misleydy cenahna

    Halo, kuring ngalahirkeun tanggal 14 Januari taun ieu kuring hubungan sareng pasangan kuring, kuring gaduh 5 dinten deui kanggo ngancik 40 dinten, sigana bakal hamil

  207.   Ana cenahna

    Kuring kantos hubungan intim salami 40 dinten tapi tetep sareng panangtayungan Naha kuring tiasa hamil ???

  208.   Patricia lemos cenahna

    Nya, sahabat kuring ngawartosan yén anjeunna ngagaduhan masalah dina trimester terakhir kakandungan sareng disarankan ngalawan kelamin heunceut ku dokterna, sareng sami nalika trimester munggaran saatos kakandungan kusabab tatu anu henteu sembuh kusabab masalahna sareng trombosit.
    Janten salami 6 bulan aranjeunna ngan ukur gaduh séks oral sareng numutkeun anjeunna éta saé pisan.
    Mimiti, anjeunna pastikeun yén ingesting mani henteu dikontekeun pikeun nyusu, sakumaha sadayana publikasi ilmiah nyatakeun, sareng dokter kandungan dirina mastikeun yén éta.
    Sareng di sisi anu sanésna, sigana yén ingesting mani nyegah aborsi, preeclapsia, sareng sacara alami ningkatkeun wanda awéwé hamil, malahan ampir-ampir ngaleungitkeun déprési postpartum.
    Sadaya ieu tiasa disada aneh, tapi kuring ogé kantos ningali situs ilmiah (sanés forum murangkalih) sareng éta leres-leres nyata.
    Janten séks oral mangrupikeun cara anu lengkep pikeun nyayogikeun pasangan anjeun dina waktos anu sanés, nyugemakeun sareng santai. Kumargi kitu kuring henteu ningali kasulitan.

bool (leres)