Siapkeun sareng murangkalih anjeun sababaraha korma pastry warna-warni

Panggang pastry warna-warni puff

Nyiapkeun manisan sareng barudak mangrupikeun kagiatan paling pikaresepeun anu anjeun tiasa laksanakeun. Anu leutik resep kolaborasi sareng tugas dapur, kumargi aranjeunna resep pisan kana macem-macem tuangeun, produk, tekstur sareng anu sanésna. Sareng luhur sagala hal, naon anu aranjeunna paling resep nyiapkeun manisan sareng pastry, Kusabab metode anu pikaresepeun biasana dianggo sareng langkung ti sadayana, sabab saatosna éta manisan lezat didahar.

Henteu aya countless resep tina cuci mulut anu tiasa anjeun nyiapkeun sareng murangkalih tanpa bahayaManisan saderhana tapi beunghar pisan anu biasana resep ku sadayana. Salah sahiji manisan ieu nyaéta palmeritas pastry puff, anu ngeunah sareng henteu beurat teuing, kumargi henteu ngagaduhan krim anu ngajantenkeun tuangeun beurat teuing. Palmeritas disiapkeun dina cara anu saderhana, tapi upami anjeun ogé hoyong masihan aranjeunna sentuhan khusus, anjeun tiasa nutupan ku coklat warna.

Persiapan anu luar biasa ieu pastry puff berwarna saderhana pisan. Sanaos upami anjeun hoyong ngaleungitkeun bagian panutupan, anjeun tiasa ngantepkeun sapertos kitu sareng éta bakal sami ngeunah. Upami éta, tibatan nganggo gula bodas, langkung saé nganggo gula beureum janten langkung emas nalika dipanggang.

Kumaha palmeritas pastry puff parantos disiapkeun

Puff pastry pikeun brondong

Bahanna saderhana pisan, anjeun ngan ukur peryogi gula sareng sepré tina puff pastry. Jisim, langkung disayogikeun yén éta seger sareng bentukna pasagiNanging, upami anu anjeun gaduh buleud atanapi beku, henteu aya anu lulus. Anjeun kedah nyandak éta kaluar dina suhu kamar sareng ngantosan éta cai. Upami buleud, anjeun tiasa sacara ati-ati knead sareng motong sisina.

Persiapan:

Persiapanana saderhana pisan, mimitina urang kedah ngabersihkeun permukaan damelna kalayan sabun sareng cai teras garing. Kami nempatkeun lambaran kertas pembakaran dina konter sareng pasang adonan pastry puff di dinya, anu parantos bentukna pasagi. Ayeuna, naburkeun gula dina luhur, mastikeun yén sakabéh lambaranana ditutupan ku lapisan gula ipis.

Kalayan pin rolling, kami masihan sababaraha lampu sahingga gula nempel kana adonan. Ayeuna urang kedah amis sisi sanés adonan, sacara saksama urang balikeun deui sareng ngulang prosésna. Teras, itung sakitar satengah jisim sareng bikeun tungtung katuhu ka satengah. Laksanakeun léngkah anu sami sareng sisi kénca, sareng adonan bakal narilep nyalira.

Urang Sprinkle gula deui jeung naksir ku pin rolling. Deui, urang bawa luar ka jero, ngadamel tilepan anu sanés. Urang Sprinkle gula jeung naksir ku roller. Pikeun ngarengsekeun, urang nempatkeun dua rupa adonan, anu mana éta bakal katingali sapertos suling sareng sababaraha lapisan. Kalayan péso seukeut, urang motong bagian tina jari anu kandel.

Urang preheat oven dugi ka 200 derajat nalika urang bérés. Dina baki pembakaran, kami nempatkeun lambaran kertas greaseproof teras nempatkeun tangkal korma kalayan jaga yén éta henteu caket pisan. Nalika aranjeunna masak, aranjeunna bakal dua kali ukuran. The urang bakar sakitar 10 atanapi 12 menit atanapi dugi ka urang tingali yén éta aya coklat.

Kumaha nyiapkeun ibun coklat warna

Lapis warna pikeun manisan

nu bahan nyiapkeun coklat warna nyaéta:

  • 200 gr coklat bodas
  • 2 séndok numpuk mentega henteu asin
  • 4 séndok gula gula
  • ngawarnaan dahareun
  • 150 gr sirop

Persiapanana Ieu mangrupikeun:

Mimiti urang kedah nyiapkeun sirop, urang ngan ukur kedah ngagolak 300 ml cai sareng nambihan 200 g gula. Hayu na kulub dina panas low sakitar 10 menit dugi ka ngirangan sareng urang simpen. Ayeuna, urang nempatkeun cikopi sareng sirop dina panci sareng lebur dina panas anu handap, henteu lirén kanggo ngagaur. Teras we nambihan gula kawung sareng nalika éta ogé leyur, urang tambahkeun mantega.

Sakali sagalana ogé kagabung, tambahkeun sababaraha tetes pewarna dahareun pikeun masihan warna anu urang hoyongkeun. Kami ngan ukur kedah nempatkeun glaze coklat dina tangkal palem, anjeun tiasa ngalaksanakeunana sareng séndok sareng ngantep éta garing dina raka.

Upami anjeun hoyong ngadamel ibun anu seueur warna, anjeun kedahna waé misahkeun persiapan coklat kana sababaraha peti sateuacan nambihan pewarna. Teras, tambihan ngawarnaan pikeun masing-masing sareng anjeun bakal ngagaduhan cakupan coklat tina warna anu béda.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.