Ngadamel langlayangan kanggo murangkalih anjeun

Barudak ngalayang langlayangan

Langlayangan mangrupikeun salah sahiji cocooan tradisional anu henteu pernah leupas tina gaya, langkung ti mungkin yén nalika budak anjeun maénkeun kalayan langlayangan. Upami kitu, anjeun parantos terang kumaha pikabungaheunna ningali lalajo langlayangan anjeun, ngendalikeun katerampilan nanganan langlayangan anjeun, sareng tumut kana arah angin janten lancar. Upami anjeun henteu kantos ngapung langlayangan, ngalakukeun éta babarengan sareng murangkalih anjeun bakal langkung istiméwa.

Langlayangan Éta kaulinan anu saderhana tapi sederhana pisan, kalayan warna anu kuat sareng hiasan anu ngajantenkeun langkung pikaresepeun. Iraha waé dina sataun éta cocog pikeun kaluar ka nagara pikeun ngapung langlayangan, tapi panginten ku datangna usum liburan usum panas anjeun bakal ngagaduhan waktos langkung. Janten urang dina usum anu sampurna pikeun kaluar sareng senang sareng murangkalih sareng ulin ker.

Jinis cocooan ieu cocog pikeun nyéépkeun waktos sareng kulawarga, ulin sareng senang babarengan, hal anu diperyogikeun saatos padamelan sadidinten. Leres, sajabina nyiptakeun langlayangan di bumi, cocooan ieu bakal ngagaduhan insentif khusus, parios naha éta didamel saé. Sakali anjeun parantos siap, anjeun tiasa angkat ka basisir laut, ka sawah atanapi ka taman anu caket, pikeun parios yén langlayangan ngapung ogé.

Kumaha cara ngadamel langlayangan

Ngadamel langlayangan buatan urang saderhana pisan, anjeun ngan ukur peryogi sababaraha bahan sareng bari sareng anjeun bakal siap-siap cocooan anu pikaresepeun ieu. Dihandap ieu anjeun bakal mendakan langkah demi langkah pikeun ngawangun langlayangan. Proyék ieu gampang pisan dilakukeun, janten barudak bakal tiasa ngabantosan anjeun tanpa nyandak résiko. Barudak tiasa milih gambar karesepna pikeun ngahias sareng ngarobihna sesuai karesepna. Aranjeunna bakal ngagaduhan langlayangan anu unik sareng khusus, mémori anu teu tiasa hilap.

Bahan anu diperyogikeun

  • 6 batang tusuk sate
  • papel
  • tutas
  • gunting
  • pita napel

Kumaha cara ngadamel langlayangan di bumi: step by step

Langlayangan damel

  • Candak teken sate na misahkeun aranjeunna dua ku dua, Sangkan anjeun kéngingkeun 3 kelompok tusuk gigi.
  • Pita tusuk gigi babarengan pikeun ngajantenkeun pageuh.
  • Ngamankeun ogé ku sababaraha strip tina cellophane supados sumpit henteu papisah iraha waé.
  • Sakali anjeun ngagaduhan odol pageuh, potong tipna nganggo gunting.
  • Balikan deui léngkah ieu ku 4 sumpit anu anjeun tinggalkeun, saatos anjeun bérés anjeun bakal gaduh 3 sumpit ganda.
  • Ayeuna anjeun kedah gabung sareng dua odol dobel supados langkung panjang, tempatkeun salah sahiji tusuk gigi di tengah tusuk gigi anu sanésna, ngiringan saé sareng sababaraha strip pita perekat.
  • Ku cara ieu anjeun bakal ngagaduhan dua tusuk gigi, hiji langkung pondok sareng hiji deui langkung panjang.
  • ayeuna tempat sumpit ngadamel bentuk salib, anu pang pondokna kedah ngaliwat pangpanjangna.
  • Dasi sumpitna sareng benang, supados pageuh pisan anjeun kedah pastikeun masihan sababaraha péngkolan kalayan benang sareng ketang na ogé.
  • Balik nyebrangan benang nyalira ngadamel bentuk silang, janten silangna bakal pageuh pisan.
  • Sakali sumpit dipasang aman, dasi cangreud ku benang.
  • Ayeuna anjeun kedah ngagulung benang sapanjang panjang tusuk gigi, anu hiji sacara nangtung.
  • Nalika anjeun dugi ka tungtung sikat huntu, dasi cangreud dina benang supados henteu kabongkar.
  • Motong kaleuleusan benang, tong diteukteuk datar, antepkeun sababaraha séntiméter tetep.
  • Tempat anu salib dina kertas anu dipilih.
  • Cirian tungtung salib dina kertas.
  • Kalayan pitulung penguasa, sambungkeun titik-titik dugi kéngingkeun inohong opat sisi. Potong inohong ieu nganggo gunting.
  • Ayeuna datang waktuna gabung silang sareng kertas, tempatkeun supados ujung silang saluyu sareng titik-titik tokohna.
  • Lem silang oge nganggo pita kana kertas, anggo sababaraha strip pita perekat pikeun ngiringan opat tungtung, tapi tinggalkeun tengah salib gratis.
  • Anjeun sacara praktis parantos langlayangan, anjeun ngan ukur kedah ngahias ku stiker atanapi ku motif anu dipikahoyong ku barudak. Mangga nempatkeun sababaraha segitiga hiasan dina buntut, benang sésa anu anjeun tinggalkeun tadi.
  • Urang ngan ukur peryogi pasang senar ngapung langlayangan, ngabeungkeutna di tengah kayu salib, supados napel saé.

Komet undak-usuk

Sareng voila, sakedap anjeun bakal gaduh langlayangan buatan imah siap maénkeun sareng murangkalih anjeun. Ngarasakeun ngapung langlayangan karajinan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.