Opat tangkal Natal pikeun digawe sareng murangkalih anjeun

karajinan tangkal natal

Ieu di dieu, Natal caket caket sareng waktosna parantos sumping pikeun ngahias bumi anjeun. Sareng upami aya simbol Natal anu klasik, éta tangkal natal. Di jutaan bumi di dunya mangrupikeun kabiasaan pikeun kaluar tangkal sareng ngahias salaku kulawarga salami tanggal-tanggal ieu.

Sacara tradisional tangkal Natal mangrupikeun tangkal cemara anu lumayan ageung, alami atanapi sintétis. Tapi, kumaha saur anjeun upami taun ieu urang hilap kana tangkal palastik has atanapi anu alami anu tungtungna dialungkeun dina wadah sampah? Aya seueur cara pikeun ngagaduhan tangkal Natal anu éndah nalika ngurus lingkungan. Barudak bakal resep gaduh tangkal anu didamel ku nyalira, salian ti diajar ngurus planét urang sareng ngadaur ulang masihan kahirupan anu kadua mangpaat pikeun hal-hal.

Tangkal Natal nganggo gulungan kertas wc

Karajinan tangkal Natal

gambar via pinterest

Gulungan kertas toilet nawiskeun seueur kamungkinan pikeun damel. Tangkal ieu moal tiasa saderhana. Jang ngalampahkeunana anjeun ngan ukur peryogi gulungan kertas wc sareng ornamén natal. Anjeun ngan saukur kedah nempelkeun gulungan sakumaha anjeun ningali dina gambar teras nahan hiasan anu anjeun parantos pilih di tengahna. Anjeun tiasa ngantepkeun ku warna kardus atanapi cet kana anu anjeun pikaresep. Hasilna nyaéta anu geulis.

Tangkal Natal sareng corks

Karajinan tangkal Natal

Gambar ngalangkungan www.curiosaideas.blogspot.com

Ngamangpaatkeun stopper gabus tina botol pikeun ngajantenkeun ieu saé sareng asli tangkal Natal lengkep didaur. Anjeun ngan ukur kedah nyimpen corks tina botol anjeun sareng ngantelkeun sakumaha anu anjeun tingali dina gambar. Anjeun tiasa ngantepkeun aranjeunna cet aranjeunna sacara alami, nempatkeun aranjeunna sababaraha hiasan sapertos ruku, bal, hérang. Bisi naon hasilna hasilna spektakuler.

Tangkal Natal sareng kerucut pinus

karajinan tangkal natal

Tangkal Natal ieu alesan sampurna pikeun leumpang alus di padesaan jeung kulawarga. Candak kasempetan pikeun mendakan kerucut pinus anu murangkalih engké tiasa cet sareng ngahias ku hérang, bola, pita atanapi naon waé anu aya dina pipikiran. Anjeun bakal gaduh dinten anu saé sareng anjeun bakal ngagaduhan mini tangkal anu cocog pikeun rohangan mana waé.

Tangkal natal kai

con Iteung iteuk, ranting garing, atanapi potongan kai, anjeun tiasa ngadamel tangkal sakumaha saé na dina awal pos. Anjeun kedah motong kai, lem kana bentuk tangkal cemara sareng ngantep murangkalih anjeun ngahias sakumaha karesepna.

Naha anjeun resep tangkal Natal didaur ieu? Wani ngalakukeun éta. Barudak anjeun bakal resep ngagaduhan tangkal buatan tangan ku nyalira. Aranjeunna ogé bakal diajar nilai daur ulang sareng miara planét. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.