Organisasi nu mantuan barudak rentan

yayasan désa barudak

Aya organisasi anu dianggo pikeun ngabantosan murangkalih sareng anu ngalakukeun tanpa pamrih sareng altruistically. Pagawéan LSM ieu téh nangtayungan hak barudak anu aya dina resiko ambéh maranéhanana tumuwuh nepi ditangtayungan, kalayan kaperluan maranéhanana patepung jeung kalawan masa depan pinuh ku kasempetan.

Sakabéh éta gawéna kalayan jaminan yén maranéhna salawasna boga rojongan pikeun ngajaga pertumbuhan, pangwangunan sareng kualitas kahirupan anjeun. en Désa Barudak SOS dianggo kalayan tujuan yén sadaya murangkalih anu peryogina tiasa digedékeun dina lingkungan anu aman dikurilingan ku cinta supados ka hareupna tiasa ngahijikeun pinuh kana masarakat. Pikeun langkung kenal sareng aranjeunna, urang nganalisis karyana di Spanyol.

Tujuan jeung tugas organisasi barudak ieu

Seueur di antarana damel tanpa syarat di seueur nagara kalayan tujuan pikeun ngalayanan sajumlah ageung jalma anu peryogi. Désa Barudak Taun ka tukang SOS ngabantosan 1.178.200 urang di 137 nagara.

Husus, aranjeunna parantos aya di Spanyol ti saprak 1967, damel langsung sareng murangkalih sareng jalma ngora anu résiko. Aranjeunna nyayogikeun aranjeunna perawatan alternatif dina lingkungan kulawarga anu pelindung nalika aranjeunna henteu tiasa hirup sareng kolotna ngalangkungan Program Perlindungan. Urang marengan jalma ngora dina prosés transisi maranéhna pikeun kahirupan sawawa tur saluareun umur mayoritas di Program Pemuda urang. Sareng aranjeunna nguatkeun kulawarga anu ngalaman kaayaan kerentanan supados aranjeunna leres-leres miara putra sareng putrina sahingga ngahindarkeun perpisahan anu teu perlu. Urang ngalakukeun éta ngaliwatan Program Pencegahan.

Tujuanana sanésna nyaéta pikeun ngamajukeun bantosan ngalawan premanisme.

Ti Aldeas aranjeunna parantos nyangking Program Pendidikan ka ruang kelas di sakuliah nagara salami 21 taun. Unggal taun sakola aranjeunna ngirimkeun nilai ka 350.000 murid dina PAUD sareng Pendidikan Dasar. Aranjeunna yakin yén upami murangkalih muhasabah nilai-nilai sareng ngabagi ideu ka kolot sareng guruna, urang babarengan bakal ngabentuk jalma anu langkung saé sareng warga anu langkung tanggung jawab.

yayasan désa barudak

Program Rojongan Asuhan

Hatur nuhun kana program ieu dikembangkeun ku organisasi, aranjeunna marengan jeung mamatahan kulawarga anu geus dilaksanakeun a prosés ngabina, naha dina bentuk kulawarga nambahan, asing atawa husus, salawasna mastikeun kapentingan pangalusna anak. Aranjeunna marengan anak dina pangwangunan identitas positif; ngarojong kulawarga asal pikeun nungkulan kasusah nu geus ngabalukarkeun separation barudak maranéhanana; aranjeunna nungtun kulawarga asuh ku nawiskeun tungtunan parenting positif sarta ngamajukeun hubungan alus antara anak jeung dua kulawarga. Aranjeunna gaduh dalapan Program Rojongan pikeun Asuhan di Aragon, Kapuloan Canary, Castilla-La Mancha, Catalonia, Galicia sareng Madrid, hatur nuhun anu, dina taun kamari, aranjeunna ngiringan 701 budak lalaki sareng awéwé.

Puseur Poé jeung Puseur Atikan PAUD

barudak butuh kampung barudak

Ti Puseur Poé aranjeunna nawiskeun Pituduh pikeun kolot sangkan bisa ngurus budakna kalawan hadé sarta nyadiakeun sumberdaya diperlukeun pikeun ni'mat ngembangkeun fisik, intelektual jeung emosional budak jeung katresna.

Tujuanana nyaéta ngarojong jeung nguatkeun kulawarga dina kaayaan résiko pikeun nyingkahan ukuran panyalindungan anu langkung parah, sapertos pamisahan anak ti kulawargana. Kami ngagaduhan 29 Pusat Poé di Spanyol, dimana dina taun kamari, aranjeunna ngahadiran 1.925 budak lalaki sareng awéwé.

Sedengkeun pikeun Pusat Pendidikan Anak Usia Dini, aranjeunna nawiskeun perhatian atikan ka budak jeung katresna ti 0 nepi ka 3 taun tur mantuan sarta pituduh kulawarga maranéhanana ambéh maranéhanana bisa ngurus barudak maranéhanana dina cara pangalusna mungkin sahingga nyumbang kana ngembangkeun maranéhanana. Aranjeunna dihadiran ku kulawarga anu kedah nyumponan padamelan sareng kahirupan kulawarga sareng anu sanésna dirujuk ku Dinas Sosial kusabab aranjeunna ngalaman kaayaan kerentanan. Aranjeunna gaduh lima Pusat Pendidikan Anak Usia Dini di Cuenca, Granada, Madrid, Santa Cruz de Tenerife sareng Zaragoza, dimana dina taun kamari aranjeunna nyayogikeun bantosan pendidikan sareng perawatan ka 310 budak lalaki sareng awéwé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.