Organisasi sareng tempat diajar barudak

Waktos diajar

Nalika murangkalih dimimitian panggung sakola éta kolot anu sadar kana padamelan barudak, kagiatan ékstrakulikuler ... Mimiti normal pikeun kolot pikeun ngatur jadwal tapi urang kedah menanamkeun ka aranjeunna yén aranjeunna anu ngatur tugas.

El tempat diajar Éta mangrupikeun hal anu sanaos sawatara kolot panginten yén damel padamelan di ruang keluarga atanapi dapur sami sareng kamar tidurna, aranjeunna kedah ngagaduhan tempat pikeun nyalira sareng jauh tina gangguan pikeun nyiptakeun kabiasaan diajar. ka ngatur waktos diajar urang tiasa ngalakukeun sareng aranjeunna a almanak dimana kami masihan anjeun kabébasan pikeun milih jadwal anjeun dina pasisian anu wajar. 

Wayah pangsaéna pikeun ngerjakeun PR nyaéta ku soré kira-kira pukul lima saprak saatos tuang awak biasana runtuh sareng urang kedah masihan sakedik istirahat.

Upami murangkalih gaduh kagiatan ékstrakulikuler penting pisan yén PR parantos réngsé saencan pikeun buka kagiatan sabab engké aranjeunna bakal capé sareng kirang daék ngalaksanakeunana. Urang tiasa mendakan murangkalih anu sesah ngalaksanakeun padamelan na da puguh dugi ka angkat kana kagiatan anu dipiboga engké, janten upami urang kedah "ngahukum" aranjeunna bari henteu ngiringan kagiatan éta, urang kedah ngalaksanakeunana supados aranjeunna ngartos yén éta prioritas éta dina studi aranjeunna sareng salaku ganjaran kagiatan anu aranjeunna laksanakeun.

Tempat diajar

El tempat diajar éta ogé penting pisan sahingga anjeun kedah ngajauhan sadayana selingan, idéalna nyaéta yén unggal murangkalih ngagaduhan ruang diajar na sareng kamarna meja jeung bahan ku panangan ngarah teu kedah gugah kénging naon-naon. Upami teu mungkin pikeun aranjeunna ngagaduhan rohangan ieu kusabab kamarna alit atanapi ku alesan anu sanés, urang kedah nyiapkeun tempat ti bumi pikeun fungsi sapertos kitu bari henteu hilap yén teu tiasa aya gangguan sapertos cocooan, tipi atanapi tempat jalan pikeun anggota bumi. Janten upami urang mutuskeun damel padamelan di kelas contona, dina waktos éta urang kedah nyingkahan gangguan (televisi sareng radio dipareuman).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.