Orok anjeun terang yén anjeun bogoh ka anjeunna sareng anjeun bakal ngajaga anjeunna salamet

ibu anu masihan cinta tanpa syarat ka orokna

Sugan nalika anjeun ngalahirkeun orok anjeun saatos aya di jero anjeun salami 9 bulan, anjeun ningali anjeunna salaku mahluk anu rapuh sareng teu pertahanan. Sabenerna siga kitu ... tapi éta ogé mahluk anu pinuh ku émosi sareng parasaan. Sanaos anjeun henteu tiasa ngahargaan émosina sareng parasaan éta, éta leres-leres sengit ogé, orok anjeun terang yén anjeun bogoh ka anjeunna sareng anjeun bakal ngajaga anjeunna salamet.

Perasaan aman sareng cinta éta anu paling kuat anjeun rasakeun sareng anu anjeun kedah rasakeun unggal dinten pikeun tumuh sareng berkembang salaku orok anu séhat sacara fisik sareng émosional.

Anjeun ngajaga anjeunna aman

Teu gampang ngadamel bumi, atanapi bahkan sababaraha kamar, aman pikeun orok anu mimiti ngajajah dunya na. Anjeun kedah ngabéngkokeun ningali hal anu ngagoda dina tingkat na ... Upami pepelakan anu tiasa ditingali anjeunna, anjeunna bakal ngorondang sareng muter dina kokotor éta, janten anjeun kedah mindahkeun pabrik sababaraha bulan, pasang konci panto sareng ngarobih objék anu tiasa dipecah na lahiriah sabab éta hal anu pikaresepeun teuing pikeun pramuka orok anjeun.

Nutupan stop kontak, pasang pelindung dina juru méja, pikeun rel kaamanan dina tangga ... bagian mana waé di bumi tiasa janten tempat anu bahaya pikeun orok anjeun, tapi pikeun anjeunna, anu dina prosés mendakan dunya, sagalana mangrupakeun cocooan jeung alesan pikeun mariksa, toél atanapi nempatkeun hal dina sungut.

Anjeun resep orok anjeun langkung ti anu sanés, sareng anjeunna terang!

Naha éta tuangeun anjeunna, ngadamel pesawat sareng séndok, ngorondang anjeunna unggal wengi, bangun subuh kanggo nyumponan kabutuhanna sareng mikeun anjeunna sadaya cinta anjeun ... Saban poé anjeun ngalakukeun hal-hal anu ngalantarankeun orok anjeun yén anjeun aya di sisina sareng anjeun bakal salawasna aya, mikanyaah anjeunna tanpa syarat.

Anjeun bogoh ka anjeunna saluhureun sagala hal sareng orok anjeun terang éta ku unggal partikel mahluk na ... sareng tangtosna orok anjeun ogé mikanyaah ka anjeun ku sadayana kakuatan!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.