Orok dilahirkeun deui

orok dilahirkeun deui

Di daérah tempat kuring cicing aya kulawarga anu ngagaduhan orok dilahirkeun deui sareng aranjeunna ngubaran anjeunna sapertos orok normal. Aranjeunna ngalaksanakeunana nalika aranjeunna naék kana mobilna, nalika kolot atanapi murangkalih anu nyandak éta. Upami kuring henteu terang naon anu janten orok anu dilahirkeun deui, kuring bakal mikir yén éta mangrupikeun orok anu salawasna sami sareng kuring bakal mulai curiga nalika dinten-dinten na orok henteu robih posisi atanapi henteu tumuh atanapi henteu kantos nangis. ..

Orok anu dilahirkeun deui mangrupikeun masalah anu hésé anu henteu sadayana ngartos sareng saha anu ngartos éta ngahormat éta. Naha anjeun kantos ningali orok dilahirkeun deui? Naha anjeun terang naon aranjeunna atanapi kumaha aranjeunna kedah dijaga? Entong sono tulisan ieu sabab dinten ieu kuring bakal nyaritakeun ngeunaan bonéka khas ieu anu seueur dipimilik ku awéwé.

Orok dilahirkeun deui

Orok anu dilahirkeun nyaéta orok bonéka biasana didamel tina vinil anu katingalina sapertos orok asli. Éta didamel ku seniman anu merhatoskeun detil pamungkas sahingga duanana sacara visual sareng anu keuna katingalina sapertos orok anu sajati.

Pikeun nyieun orok anu dilahirkeun anjeun hoyong ngajantenkeun réalistis sabisa-bisa, ieu kahontal ti mimiti ku mésér atanapi nyiptakeun cetakan boneka kosong sahingga tiasa ngamimitian prosés pangébrolan deui. Peryogi ngawarnaan boneka sareng sadaya bagian awak ngalangkungan téhnik ngalukis anu béda pikeun nyiptakeun épék mottél siga anu kulit manusa asli.

Lapisan anu béda kedah dilakukeun pikeun nyiptakeun épék spékul sapertos orok anu énggal. Véna sareng metode sanésna ditambihan nambihan pangaruh anu leres pisan tina kualitas anu paling luhur. Mangrupikeun padamelan anu saé pikeun seniman pikeun kéngingkeun orok anu leres. Salaku tambahan, seniman tiasa ngagarap paménta, nyaéta, palanggan anu hoyong ngagaduhan orok anu dilahirkeun deui tiasa ngajelaskeun ciri anu pasti anu dipiharep ku anjeunna.

Aya orok dilahirkeun mimitian ti bayi anu anyar dilahirkeun dugi ka dilahirkeun deui barudak yuswa 8 taun.

orok dilahirkeun deui

Pentingna detil leutik

Orok kedah ngahontal palanggan anu ngagaleuh cara sapertos anu ngan ukur ku ningali éta aranjeunna hoyong ngarangkul sareng mikanyaah aranjeunna siga orok anu sajati. Panangan, suku sareng sirah kedah lengkep sareng ngagaduhan beurat anu saimbang sareng orok anu sajati.

Buukna ogé kedah réalistis pisan, ogé bulu panon atanapi alis. Bahkan aya orok anu dilahirkeun deui anu tiasa ningali rambut rai atanapi rambut awak sapertos orok. Dina raraga nambihan rambut sareng rambut ka orok anu dilahirkeun deui, éta dilakukeun nganggo jarum khusus anu nutupan unggal rambut dina awak bonéka vinil. Hal éta dilakukeun rambut ku rambut, hal anu tiasa lami sababaraha dinten bahkan sababaraha minggu ... kasabaran mangrupikeun kahadéan anu paling hébat tina seniman anu nyiptakeun orok anu dilahirkeun deui.

Dina akhir prosés nyiptakeun aranjeunna varnished supados aranjeunna gaduh caang pikaresepeun. Aranjeunna biasana panonna kabuka, sanaos aranjeunna ogé tiasa nutup. Liang irung dibuka pikeun masihan sensasi napas anu nyata. Aya orok anu dilahirkeun deui anu tiasa dipesan siga anu ngagaduhan haté anu leres pisan. Sareng upami éta henteu cekap, aranjeunna diasah nganggo baju orok kualitas anu saé pisan supados aranjeunna sumping ka bumi énggal kalayan cara anu pangsaéna.

orok dilahirkeun deui

Harga orok reborn

Harga orok dilahirkeun tiasa pisan-pisan gumantung kana propésional anu ngadamelna, bahan-bahan anu dianggo sareng kualitas akhir produk. Aya orok anu dilahirkeun deui anu anjeun tiasa tingali yén éta téh bonéka sareng aranjeunna gaduh harga tina 100 euro, 200, 300 sareng hargana naék numutkeun kualitas orok. Ku ieu hartosna yén langkung katingalina sapertos orok asli, langkung mahal produkna sabab langkung seueur padamelan anu bakal dilakukeun pikeun nyiptakeunana sareng bahan na bakal langkung spésifik. Di Spanyol, orok vinil dilahirkeun ulang ku bérés spektakuler tiasa hargana sakitar 1000 atanapi 2000 euro bahkan langkung ... hal normal nyaéta aranjeunna ngarugikeun antara 300 sareng 3000 euro.

Naha gaduh orok dilahirkeun deui?

Alesan anu tiasa ngadorong hiji jalma pikeun ngalahirkeun orok tiasa seueur sareng rupa-rupa, tapi biasana kusabab jalma aranjeunna resep ngagaduhan orok dina panangan. Aya seueur awéwé anu henteu hoyong atanapi henteu ngagaduhan murangkalih sareng hoyong ngaraos sensasi gaduh orok dina panangan sadidinten, panginten raos langkung dipikacinta atanapi ngiringan sareng orok anu dilahirkeun mangrupikeun jalan kaluar anu aranjeunna mendakan parasaan ieu .

Jalma anu ngadopsi orok dilahirkeun deui ngalakukeunana sabab anjeun ngarasa butuh, pikeun ngurus éta sareng ngagaduhanana di bumi salaku batur sareng sanés ngan ukur obyék.

Jalma terang yén éta sanés orok anu asli tapi tiasa janten hal anu terapi pikeun jalma anu kaleungitan orok tapi ogé aya jalma anu ngumpulkeun éta salaku hobi.

orok dilahirkeun deui

Seueur ibu-ibu anu ngalahirkeun deui miara orok anu dilahirkeun sapertos orok normal. Aranjeunna masihan aranjeunna botol (tanpa susu asli) pikeun ngaraos yén aranjeunna tuangeun éta, aranjeunna ngamandian siga orok, aranjeunna ngaganti popok, aranjeunna mésér baju sareng bahkan maénkeun asesoris sanajan aranjeunna moal pernah maén sareng aranjeunna sabab aranjeunna leres-leres bonéka, sanaos sigana nyata.

Naon pikir anjeun

Téma orok dilahirkeun deui nyaéta téma anu seueur jalma anu gairah tapi jalma séjén ningali éta anéh, anéh atanapi bahkan écentric.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, tong sono pidéo YouTube ieu ti saluran TeleMadrid supados anjeun terang sakedik deui ngeunaan topik ieu. Janten anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan kumaha cara ngadamelna, pendapat saha waé anu parantos ngalahirkeun deui orok dina kahirupan aranjeunna ... sareng saha anu terang? Meureun anjeun wani ngadopsi salah sahiji orok anu dilahirkeun ieu pikeun ngagaduhan éta dina kahirupan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Elena cenahna

    kumaha awon aranjeunna aya gunana
    vwdc

    1.    BEUNGEUT BAYI SAKITU NINGALI cenahna

      naon anu anjeun pikirkeun

    2.    Gabrielle cenahna

      Ieu gélo, aranjeunna geulis, sagigireun anu ngajantenkeun orok-orok éta bakal janten miyonario

  2.   Clarita putri alit cenahna

    Naon anu anjeun carioskeun, hé sapertos Elena, orok anu dilahirkeun deui megah

  3.   BEUNGEUT BAYI SAKITU NINGALI cenahna

    alawalestery hahahahahahajapo .HYNGCQFBYD7VW6O

  4.   Jeruk nipis cenahna

    Halo, abdi hoyong terang sabaraha biaya orok anu dilahirkeun deui

  5.   katherine cenahna

    Abdi bogoh ka aranjeunna, kuring maot pikeun orok anu énggal

  6.   joanna sanchez cenahna

    Hai! Abdi hoyong terang kumaha kuring tiasa aksés mésér murangkalih ieu?

  7.   sebastian eureun cenahna

    Halo, kuring hoyong terang upami anjeun ngagaduhan orok anu parantos dijual nalika éta sareng kumaha kuring tiasa milarian anjeun

    1.    Macarena cenahna

      Hai Sebastian, MH mangrupikeun blog eusi, sanés toko online. Sing salamet.

  8.   Alba lo Cabas cenahna

    Halo, kumaha mésérna?
    Rebonr sabaraha hargana seueur atanapi sakedik mah ngan ukur ngagaleuh dugi ka 500 euro

    1.    Macarena cenahna

      Halo Alba, anjeun kedah ngahubungi pabrikan atanapi distributor. Sing salamet.

  9.   Ge cenahna

    Abdi henteu tiasa ngartos