Orok Alive dina Kaulinan Leutik

Halo ibu-ibu! Dinten ieu kami mendakan bonéka énggal anu parantos ditepikeun ka kami ti Juguetitos, Orok Alive. Bonéka orok anu ceurik ku cimata anu sajati. Aya sababaraha rupa di pasar anu ngalakukeun sababaraha hal anu béda, tapi dina hal ieu, omongan bonéka urang, meunang malita y ceurik. Tiruan kalakuan budak saha waé.

Bonéka Orok Alive pampering jeung perawatan Éta kalebet botol alit anu nyerep cai sareng dipasihkeun saolah-olah jus, éta mangrupikeun cara pikeun ngenalkeun cai kana mékanisme internal sahingga nalika tindakan dilakukeun, éta tiasa ceurik.

Di sagigireun ngeclakkeun cimata gesticulate pouting komo irungna jadi beureum pura-pura nyintreuk sareng tiis. Bener nya éta pisan ngahibur maén sareng anjeunna na diajar pikeun ngaidentipikasi émosi anu anjeun nganyatakeun.

Kalayan cocooan ieu, budak leutik urang bakal diajar ngurus batur sareng nunjukkeun empati, Ngaraosan émosi anu sami anu tiasa aranjeunna rasakeun nalika aranjeunna gering sareng peryogi indung indungna pikeun ngurus aranjeunna.

Anjeun parantos terang yén Juguetitos milik urang saluran pidéo barudak pikaresep dina Youtube. Pikeun tetep update sareng sadaya berita anjeun kedah ngalanggan. Dina saluran ieu anjeun tiasa mendakan seueur waktos tina senang jeung hiburan pikeun barudak urang dumasar kana luang atikan sareng konstruktif sareng anu mana aranjeunna tiasa diajar seueur hal cocooan karakter karesep anjeun atawa kagiatan pantun pangénggalna pikeun murangkalih.

Ngaliwatan Juguetitos urang tiasa tetep mutahir sareng bérita paling énggal dina luang barudak sareng sepi sabab urang terang yén barudak urang ningali a eusi diawasan sareng disarankeun ku para profesional. Kami arepkeun anjeun resep proposal anyar ieu sapertos anu kami laksanakeun sareng anjeun ngalanggan saluranna. Salaku tambahan, anjeun tiasa ilubiung dina éta ngaliwatan koméntar.

 

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.