Orok abdi saré sareng hudang langsung

Orok anu saré saeutik

Salah sahiji hal anu biasana kajadian, sareng sering pisan, nyaéta orok kuring sare sareng langsung hudang.. Dupi éta kantos kajadian ka anjeun? Pasti dina leuwih ti hiji jeung dua, sabab biasana kajadian leuwih remen. Lamun urang mikir yén manéhna geus fallen sare jeung nu urang boga sababaraha waktu pikeun ngabersihan nepi imah jeung ngamutahirkeun hal di jerona, Anjeun ngarasa yén hiji saeutik Anjeun cries.

Sigana anjeunna terang yén urang badé ngamimitian ngalakukeun hal-hal sanés sareng peryogi perhatian deui. Janten, Dinten ieu kami bakal ningali panyabab anu paling umum tina kajadian ieu sareng tangtosna, ogé sababaraha solusi anu pangsaéna supados budak leutik urang tiasa istirahat langkung saé, sareng langkung lami.. Upami Anjeun gaduh sababaraha taktik, Anjeun salawasna bisa babagi kalawan kami!

Naha orok kuring hudang unggal satengah jam?

Kadang urang teu meunang ngitung eta ngaliwatan jam, tapi leuwih atawa kurang, éta bisa woken up unggal satengah jam atawa leuwih saeutik. Ieu kudu ngomong yén dina bulan mimiti kahirupan éta leuwih sering. Anjeun panginten henteu tiasa bobo sering salami sajam, sabab ieu kusabab siklus bobo anjeun sareng teu aya anu hariwang. Nalika aranjeunna tumuwuh sareng ngahontal umur langkung ti 6 bulan, maka impian ieu bakal robih.. Kusabab aranjeunna ogé bakal gaduh langkung seueur kagiatan di sabudeureun éta, aranjeunna bakal langkung sadar kana sagala hal sareng bakal langkung béak atanapi béak. Tapi éta bakal aya nalika urang kedah netepkeun naon anu bakal janten rutin sare na, ku kituna unggal dintenna mapan dina hirupna sareng anjeunna tiasa istirahat réstoratif. Henteu ngan anjeunna tapi ogé kolotna.

Orok abdi saré sareng hudang langsung

Kumaha carana nempatkeun orok dina ranjang orok ambéh manéhna teu hudang

Urang sadayana terang yén ieu mangrupikeun waktos anu sesah. Utamana pikeun orok sababaraha bulan sareng anu gaduh sare anu paling hampang. Ku kituna, lamun geus hésé pikeun urang nempatkeun anjeunna saré, urang sieun anjeunna bakal hudang nalika urang nempatkeun anjeunna dina ranjang orok. Tapi leres yen urang teu bisa nahan eta sadaya waktu, jadi urang bakal nyandak eta kalawan ati pisan. Urang kudu ngabengkokkeun saloba mungkin ka ranjang orok jeung nempatkeun orok, tapi tanpa misahkeun leungeun urang ti anjeunna. Kusabab éta mangrupikeun rasa panyalindungan pikeun aranjeunna, janten upami urang gancang ngahapus aranjeunna, aranjeunna bakal perhatikeun sareng hudang. Anjeun laun tiasa nyabut leungeun anu nyepeng awakna atanapi bagian handapna, tapi urang bakal ngantepkeun anu nahan sirah atanapi bagian luhur sakedik deui.. Nalika anjeun ngantunkeun leungeun anjeun tina sirahna, éta langkung saé pikeun nyéépkeun anjeunna sakedik, supados anjeunna karasa yén anjeunna masih aya dina panangan anjeun. Ngan ku cara ieu sareng upami urang ngalakukeun éta kalayan ati-ati, urang tiasa ngajantenkeun aranjeunna bobo langkung lami.

Nyababkeun orok hudang pisan

Orok kuring saré sareng hudang langsung: sabab

Orok abdi saré sareng hudang langsung, naon anu tiasa janten cukang lantaranana? Pasti éta mangrupikeun salah sahiji patarosan anu paling dipénta sareng kami bakal nyarioskeun ka anjeun panyabab anu paling umum ku kituna anjeun teu ragu:

  • Siklus bobo sareng pamekaran: Urang geus disebutkeun eta jeung éta, ngimpi boga siklus na anu bakal robah nalika aranjeunna tumuwuh. Janten anjeun ngan kedah sabar tapi henteu hariwang.
  • Huntu: Ieu jelas yén prosés ieu mawa nyeri jeung teu ngarareunah nu moal ngantep anjeun beristirahat.
  • Kasilih hariwang: Ieu biasana lumangsung sabudeureun 9 bulan jeung kajadian nalika aranjeunna aya bewara yen bapana atawa indungna teu sareng maranehna. Éta sababna urang kedah ngadagoan, sanés ngan ukur aranjeunna sare, tapi pikeun aranjeunna bobo jero.
  • Inféksi: Nalika aranjeunna tumuwuh aranjeunna nempatkeun sagalana dina sungut maranéhanana sarta sababaraha inféksi bisa muncul. Tangtu, batuk jeung discomforts sarupa séjénna ogé bisa jadi leuwih ti sabab kabuktian aranjeunna hudang.
  • Setrés: Lamun geus kolot, sagala parobahan dina kahirupan maranéhanana bisa ngabalukarkeun stress. Kawas mimiti di binih, misalna. Éta pisan sababna naha éta bakal nalika aranjeunna peryogi urang paling di sisi maranéhna.

Kecap lemes, caresses, tucking anjeunna dina simbut-Na, nyanyi ka manehna atawa maca bisa jadi sababaraha kagiatan nu ngaronjatkeun ragrag saré.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.