Mangpaat ko-bobo

Ibu sareng orok latihan babarengan bobo

"Co-bobo" dipikaharti salaku kanyataan ngabagi tempat tidur sareng orok urang, antepkeun anjeunna bobo sareng kami dina ranjang anu sami atanapi dina ranjang anu ngagabung. Para pendukung prakték ieu, nyayogikeun diri tina panilitian anu nyatakeun yén ko-bobo ngagaduhan seueur manpaat pikeun kamekaran barudak urang.

Sababaraha mangpaat ieu nyaéta: ngirangan kamungkinan sindrom maot dadakan, ngirangan frékuénsi susun orok nalika wengi, langkung milih pakan wengi nalika nyusu, ningkatkeun tali hubungan antara kolot sareng murangkalih, jst.

Pangalaman kuring sareng ko-bobo

Dina kasus anu khusus kuring, kuring ngamimitian ngalamun pikeun masalah salamet, orok kuring sakitar 4 bulan, mimiti hudang sababaraha kali unggal wengi, éta praktis teu mungkin pikeun ngantepkeun anjeunna dina imbit na, Abdi nyéépkeun wengi-wengi, linggih dina dipan, ningali budak leutik kuring bobo damai dina panangan abdi. Kadang-kadang henteu bobo kalayan alus ngajantenkeun anjeun nganggap ko-bobo sanajan anjeun henteu pernah mikirkeun sateuacanna, istirahat penting pisan!

Abdi nyéépkeun langkung ti sataun sapertos kieu, kaseueuran dinten kuring bahkan henteu bobo, kusabab kuring henteu kedah gugah deui. Dugi ka usum panas datang. Pikeun alesan kanyamanan, nalika liburan kuring nyéépkeun sababaraha dinten bobo sareng orok dina ranjang anu sami, Ka reuwas kuring tétéla yén turunan kuring bobo ampir sapeupeuting, hudang sareng ngan ukur kedah noél kuring pikeun bobo deui.

Abdi henteu percanten, pas kuring balik ka bumi, kuring henteu ngémutan perkawis éta sareng kuring ngagabung sareng ranjang kuring kana boks, ti saprak éta kuring parantos ngabagi rohangan sareng wengi-bulan cinta ka putra abdi. Kuring parantos mendakan kumaha éndahna bobo sareng bobo gigireunana, raoskeun bau na, leungeun alit na ngusapan beuteung anu nyandak anjeunna salami 9 bulan.

Ayeuna di bumi, urang sadayana bobo saé

Kuring parantos kéngingkeun bobo deui, hal anu kuring pikahoyong pisan pikeun tiasa deui damel sareng hirup sacara umum. Anak kuring tetep hudang nalika wengi, tapi anjeunna ngan ukur peryogi rangkulan, kanggo terang yén indungna aya, pikeun bobo deui.

Ti saprak éta, unggal kuring ngadiskusikeunana sareng ibu-ibu sanés, kuring ngadangu koméntar yén anak kuring bakal biasa, sareng kuring heran, Naha leres parah anjeunna tiasa dibiasakeun? Kuring pikir kumaha goréngna pikeun anjeunna janten biasa kana hal-hal anu sanés, sapertos ngamungkinkeun anjeunna janten henteu patuh atanapi biasa anjeunna ngagaduhan naon anu dipikahoyong sareng janten capricious, salaku conto.

Saur kuring henteu biasa ngabiayaan mommy goréng pikeun orok. Sabalikna, kuring ngarepkeun pikeun ngaraosan salami mungkin, unggal panggung éndah, gancang pas sareng teu tiasa dicandak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.