Ucapkeun pamit ka hapé dina usum panas

Diajar pegatkeun sambungan tina hapé anjeun dina usum panas pikeun ngahubungi sareng murangkalih anjeun. Ieu diperyogikeun sanés ngan ukur pikeun murangkalih anjeun, tapi ogé pikeun anjeun sareng kapinteran anjeun. Barudak kedah sareng kolotna nyambung sareng numbu ka aranjeunna sepanjang waktos, ieu anu bakal masihan aranjeunna kaamanan fisik sareng émosional. Sanajan anjeun damel mandiri sareng aranjeunna, éta ogé penting yén aranjeunna terang yén anjeun bakal sayogi sepanjang waktos.

Upami anjeun nyéépkeun waktos ningali telepon sélulér nalika barudak maénkeun atanapi ngalakukeun naon waé anu sanés, anjeun bakal dipisahkeun ti éta. Malah parah nyaéta nalika anjeun ningali ka hapé anjeun sareng murangkalih nyobian ngobrol sareng anjeun tapi anjeun teu maliré. Sigana éta hapé nyangkut dina panangan anjeun tapi engké anjeun ngarékrut barudak anjeun upami aranjeunna nyéépkeun waktos teuing payuneun layar ...

Anjeun kedah nyéépkeun waktos sareng murangkalih atanapi ngabagi pangalaman ka aranjeunna. Anjeun tiasa ngalakukeun éta, anjeun ngan ukur kedah nyobian. Aranjeunna peryogi permainan, paguneman sareng kesenangan tanpa telepon anjeun dina panangan. Sanaos tangtosna, ieu sanés ngan ukur nalika usum panas, kedahna sapertos kitu sapanjang taun! Soca anjeun kedah permanén ningali ka murangkalih anjeun, utamina nalika anjeun ka pantai atanapi kolam renang. Aranjeunna peryogi anjeun nonton aranjeunna, aranjeunna kedah terang yén sanaos aranjeunna henteu ningali anjeun, anjeun ningali aranjeunna, anjeun ngajagi aranjeunna sareng anjeun aya di sisi aranjeunna.

Kaleungitan perhatian tina ningali telepon bahkan tiasa bahaya sabab anjeun henteu tiasa niténan atanapi ngawas budakna kalayan hadé. Telepon mangrupikeun alat anu saé, tangtosna, salami éta dianggo saé sareng terang kumaha netepkeun wates. Ayeuna nyaéta pikeun cicing, babarengan jeung kulawarga, pikeun mikaresep barudak ... Sareng upami anjeun ngartos ieu, anjeun bakal sadar yén hénpon éta sama sakali henteu pentingna tibatan menikmati jaman ayeuna sareng murangkalih salaku kulawarga.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.