Panasna bakal ngajadikeun budak anjeun beuki ambek

inuman dina usum panas

Barudak ngora sareng orok tiasa raoseun pisan nalika panas. Sapertos jalma déwasa, panas tiasa ngaganggu sareng mangaruhan sanés ngan ukur kaséhatan fisik, tapi ogé kaséhatan méntal. Panas nyababkeun kacapean, lieur, sareng raos lemah, sareng murangkalih alit sareng murangkalih langkung-langkung.

Pikeun ngabantosan orok nyingkahan panas anu teu tiasa dihindari, kedah nuturkeun sababaraha tip. Kami ngawartosan anjeun ngeunaan aranjeunna di handap.

Bantosan orok anjeun ku fussiness panas

  • Ganti popokna iraha anjeunna baseuh, kusabab asor bakal ngajantenkeun anjeunna henteu raoseun.
  • Cegah orok anjeun tina kesang teuing, sabab anjeunna tiasa kéngingkeun ruam panas sareng ngaganggu.
  • Mandi orok anjeun unggal dinten ku ngamandian ku cai haneut.
  • Anggo pakean hampang sareng upami éta katun atanapi linen langkung saé.
  • Éta baju gaduh warna hampang.
  • Ati-ati ku AC, sanaos aya dina suhu anu leres, moal aya anu kajadian.
  • Tuang langkung kali tapi dina jumlah anu kirang, anu teu tiasa leungit nyaéta cai ... entong kurang hidrasi!

Ieu mangrupikeun sababaraha tips anu kedah anjeun turutkeun supados orok anjeun kirang raoseun kusabab panas. Éta tiasa sami sareng biasana. Tangtosna, anjeun moal hilap yén ninggalkeun bumi dina jam tengah dinten (antara 12 sareng 5 soré) sanés pilihan. Dina jam-jam ieu langkung panas sareng naon anu anjeun pikirkeun nyaéta jalan anu pikaresepeun sabenerna nyiksa pikeun anjeun sareng orok atanapi murangkalih anjeun. Naon deui, Éta tiasa bahaya sabab tiasa masihan anjeun stroke panas, hal anu pikeun jalma déwasa bahaya tapi pikeun orok éta tiasa, bahkan fatal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.