Naha panggunaan siki disarankeun pikeun tuang barudak?

Budak leutik dahar

Salami sababaraha taun panggunaan siki dina tuangeun parantos modis pisan. Produk anu dugi ka ayeuna pisan, kami henteu ngémutan atanapi henteu terang. Panilitian ilmiah mastikeun yén siki ngagaduhan sipat gizi anu luar biasa.

Penting pikeun terang jinis superfood ieu, sabab éta tiasa mawa kami kauntungan anu penting ku cara anu saderhana pisan. Tapi henteu sami pikeun nyarioskeun tuangeun pikeun jalma déwasa, tibatan ka budak. Utamana lamun barudak ngora, urang kedah ati-ati pisan nalika kalebet tuangeun anu tangtu dina diét.

Urang bakal terang jinis-jinis sikiKu cara ieu urang bakal terang upami aranjeunna dituduhkeun atanapi henteu, dina tuangeun barudak urang. Ku cara kieu urang bakal ngahindaran nyandak résiko anu teu perlu, utamina upami urang nyarioskeun murangkalih.

Diantara bibit anu kawéntar nyaéta:

  • Sikina Chia
  • Siki rami atanapi rami
  • Sikina popok
  • Wijén
  • Sikina sunflower
  • Sikina waluh
  • Sikina fennel

Béda jenis bibit

Diantara sipat-sipat anu aya diantara nilai gizi tina siki, urang ngagaduhan antioksidan, jumlah ageung serat, kalsium, sareng protéin tutuwuhan. Sikina ngandung a sumber penting minyak lemak Omega3. Penting pikeun tuangeun.

Diantara sadaya siki anu parantos kami daptar, anu paling nguntungkeun pikeun tuang barudak nyaéta siki wijén. Kusabab sumber kalsium sareng séngna, aranjeunna disarankeun khusus pikeun ibu hamil atanapi nyusu, murangkalih murangkalih sareng jalma anu penderita osteoporosis.

Kusabab kitu, urang tiasa nyarios yén henteu ngan ukur disarankan pikeun nganggo siki dina nutrisi barudak, tapi ogé éta nguntungkeun pisan pikeun kamekaranana.

Di pasar urang tiasa mendakan sadaya jinis siki. Janten gampang aya di bumi anu paling cocog sareng kabutuhan unggal kulawarga.

oge siki tiasa dikonsumsi ku cara anu seueur pisan, Sangkan anjeun tiasa nawiskeun ka murangkalih kalayan henteu merhatoskeun yén aranjeunna tuangeunana.

Anjeun tiasa ngalebetkeun aranjeunna dina sarapan, dina yogurt atanapi bahkan nganggo éta pikeun ngadamel roti sareng tuang tuangeun. Éta ogé mangrupakeun iringan sampurna pikeun sagala jinis salad sareng purees.

janten tong ragu ngagunakeun kadaharan super ieu, éta disarankeun pisan hususna dina diet déwasa. Tapi tong ragu ngagunakeunana sareng murangkalih, salami éta aya dina cara anu tanggung jawab. Émang kunaon entong dianggo salaku suplemén kanggo katuangan anu sanés, dipikabutuh pikeun tumuh barudak anu pantes.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)