Pentingna ponakan pikeun paman sareng bibi

Kauntungannana gaduh ponakan

Leres yén dina kulawarga urang tiasa gaduh sababaraha hubungan atanapi hubungan anu penting sareng caket. Tapi pentingna nephews nyaeta salah sahiji anu pang luar biasa. Mamang sareng bibi tiasa masihan aranjeunna kakompakan anu dibutuhkeun ku keponakan, ogé janten bagian dasar tina kahirupan aranjeunna.

Kabéh ieu brings kalawan runtuyan kaunggulan atawa kauntungan nu urang kudu nyebut. Tangtosna, upami anjeun parantos ngalaman éta dina jalma anu munggaran, pasti sadayana ieu bakal wawuh ka anjeun, upami henteu, anjeun tiasa nyiapkeun diri nalika sumping. éta momen magis narima keponakan anjeun atanapi kaponakan awewe. Salah sahiji hubungan anu pangsaéna anu anjeun kantos gaduh bakal sumping dina kahirupan anjeun!

Pentingna keponakan pikeun paman sareng bibi: aranjeunna masihan anjeun ilusi

Meureun anjeun boga anak sorangan sarta tangtu cinta nu dibandingkeun nanaon. Tapi lamun hirup teu dibikeun ka anjeun, nephews bakal salah sahiji joys greatest anjeun tiasa gaduh. Kusabab aranjeunna bakal masihan anjeun deui ilusi, ngajantenkeun kasedihan langkung tahan. Naon anu bakal ngajadikeun anjeun hoyong ngalakukeun hal-hal anu langkung seueur, ngan ku ningali aranjeunna, langkung énergi. Éta mangrupikeun hal anu magis, urang tiasa nyarios, tapi aya kakompakan sareng kasih sayang anu tiasa ngalakukeun sadayana. Ku alatan éta, ieu téh salah sahiji kaunggulan hébat nu nephews boga di urang.

Pentingna ponakan

anjeun bakal jadi kapercayaan

Janten amanah tiasa gaduh hal-hal anu saé sareng anu sanésna henteu seueur. Tapi lamun datang ka kaponakan awewe, pasti seuseueurna bakal positif. Dina hal ieu, urang terang yén nalika aya silaturahim sareng kaasih anu hébat, urang bakal ngajantenkeun budak leutik langkung percanten ka urang tibatan kolotna. Éta pisan sababna naha urang bakal jadi ambéh maranéhanana bisa ngabejaan urang sagalana nu kajadian ka maranehna jeung bisa mantuan urang dina sagalana nu aya dina leungeun urang. Aranjeunna terang pisan kumaha carana ngahontal urang ka anu paling jero sareng éta pentingna kaponakan pikeun urang.

Aranjeunna ngadeukeutkeun kulawarga

Sabab teu kabeh lanceuk-lanceuk atawa ipar-iparna sok raket pisan. Éta pisan sababna naha nalika anak sumping di kulawarga, sagalana bisa robah jeung hadé. Luhureun sadaya, nalika aya anu complicity nu urang geus commenting on. Mamang sareng bibi ngajantenkeun diri urang penting dina kahirupanna, ku kituna urang ogé bakal aya dina duduluran urang. Ngajantenkeun beungkeut kulawarga langkung caket. Lantaran kitu, éta ogé salah sahiji kaunggulan anu urang resep nyorot.

Kaunggulan jadi paman

A cinta hébat tapi tanpa jadi loba tanggung jawab

Anjeun bakal gaduh cinta anu hébat ka aranjeunna sareng tangtosna, aranjeunna ogé ka anjeun. Anjeun bakal ngarasa aranjeunna saolah-olah éta bagian anjeun, anu aranjeunna. Tapi Tangtu, anjeun moal boga saloba tanggung jawab saolah-olah éta barudak anjeun.. Lantaran kitu, anjeun tiasa ngabagi momen pangsaéna dina kahirupan anjeun sareng aranjeunna. Tapi dina waktos anu sanés, éta bakal janten kolotna anu kedah ngalaksanakeun rutinitas atanapi tugas anu paling rumit sareng aranjeunna. Ku alatan éta, éta bakal jadi bagian utama tapi dina waktu luang atawa hal paling positif.

Balm ngalawan kahariwang atanapi déprési

Memang leres sateuacan aya gejala kahariwang atanapi depresi urang kedah angkat ka dokter. Kusabab éta spesialis anu tiasa ngabimbing urang pikeun kaluar tina duanana panyakit. Tapi kabeneran aya yén upami urang gaduh tambihan énergi, motivasi sareng sumanget di antawisna, éta bakal paling nguntungkeun. Nephews na nieces téh, jadi lamun urang ningali aranjeunna, sigana yen sagalana geus ditinggalkeun kumisan jeung urang nyobian ngarasakeun aranjeunna ka fullest. Kami henteu hoyong aranjeunna ningali kami sedih, janten kami ngaluarkeun versi anu pangsaéna pikeun ngamangpaatkeun unggal waktos. Leuwih ti éta, maranéhna ngajadikeun urang ngarasa kawas budak deui sabab geus pasti bakal nyieun anjeun ulin, luncat jeung seuri kawas baheula. Sumuhun, Ieu kudu ngomong yén maranéhna boga kado husus, yén maranéhna nyieun anjeun ngarasa penting tur diperlukeun dina kahirupan maranéhanana. Kituna pentingna ponakan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.