Pentingna seuri ka kolot

Indung sareng putri seuri dina hujan.

Barudak bakal ngaraos stabilitas sareng nyaman nalika bapa atanapi indung seuri ka anjeunna.

Kolot mangrupikeun pilar tempat murangkalih murangkalih. Sadaya ajaran, tindakan, paripolah, kaputusan kolot mangaruhan sareng hartosna pikeun budakna. Hayu urang terang kumaha imut kolot anu penting pisan pikeun kamekaran budak.

Pagawean kolot

Kolot sering masihan sagala ti jero haté. Cinta pikeun budak anu ihlas. Aranjeunna mawa kana dunya mahluk sareng potter mana aranjeunna mimiti ngabentukna. Tugas indungna teras-terasan sareng sengit. Motivasi, katekunan, kerjasama, dukungan, kaasih bapa pikeun anakna bakal nangtoskeun cara hirup sareng kalakuan na. Barudak peryogi rujukan, pitunjuk, sareng aranjeunna kedah tumuh di lingkungan dimana cinta ngawasa.

Panangan sareng rangkulan bapa sering janten panyumputan murangkalihna. Teuteupna, imut niiskeun kasedih sareng kasedih budak. Budak leutik langkung terang kolotna tibatan anu sanés, sabab sabalikna. Kecap pasti bakal tetep dina sababaraha waktos. Barudak bakal ngaraos stabilitas sareng nyaman nalika bapa atanapi indung seuri ka anjeunna. Ieu kajadian sababaraha kali ku cara anu lengkep alami. Ngan ningali putra ngalakukeun sababaraha hal pikeun dirina sering mawa kareueus sareng kabahagiaan ka ramana.

Salaku aturan umum sareng jalanna waktos atanapi nalika salah sahiji sepuhna leungit, gambar anu aya dina pipikiran barudak nyaéta waktos anu saé. Geser méntal seuri kolot parantos penting pisan. Upami aya seuri aya suasana anu senang. Momen anu émut nyaéta anu leuwih sengit sareng pikaresepeun. Momen-momen éta dirékam sabab parantos nyumbangkeun hal.

Imut kolot

Kolot seuri ningali anakna nyepengan kembang.

Ngabagikeun waktos anu hadé diasah ku imut pisan ngahijikeun beungkeut.

Kalayan seuri bapak, barudak ngaraos kasihatan, kabagjaan, katenangan sareng aranjeunna nyalira, aranjeunna santai sareng percaya. Seuri nunjukkeun interaksi antara kadua anggota. Barudak nampi pesen sareng penting dina tingkat émosional. Budak anu ningali kolotna seuri ngaréspon dina cara anu sami sareng bakal tumuh di hareup. Anjeun bakal mendakan éta saatos sapuan éta kabungahan.

Kakuatan seuri anu jauh langkung ageung tibatan artos. Sareng anjeunna anak bakal katingali penting sareng sanggup nyanghareupan tangtangan anu datang. Nalika murangkalih ningali kabagjaan dina raray bapakna, anjeunna ngartos yén sadayana saé lancar sareng kenalkeun anjeunna. Bapa mangrupikeun acuan na sareng bakal mikanyaah ka anjeunna ku polah na, nanging anjeunna ogé kedah ngarti sareng dipikacinta.

Imut bapa ngajantenkeun putra

Kalayan imut bapak atanapi indung, murangkalih nyukuran kasabaran, kamurahan, empati sareng karesep. Seuri sareng teuteup anu bageur méré kakuatan budak pikeun nuluykeun tanpa sieun murag atawa ngarasa teu sanggup. Bapa anu seuri ngajantenkeun putrana mikir yén anjeunna henteu nyalira sareng anjeunna tiasa sakumaha anu dipikahoyongna, tanpa sieun ku nanaon, tanpa rasa aman.

Seuri seuri ngahampura sareng ngamungkinkeun, percanten sareng ngabantosan. Seuri mangrupikeun hal anu ikhlas anu lahir dina cara alami sareng anu ditepikeun ka jalma anu anjeun leres-leres bogoh. Seuri kedah ikhlas sabab upami henteu ngaraheutkeun kadua pihak. Putra bakal katépaan ku kaéndahan anu aya di jerona. Ngabagikeun waktos-waktos anu saé dina imut ngalembereh pisan tautan.

Saatos imut, ucap anu tulus sareng bageur ka putra anu hoyong empati, cinta, tenang, pertimbangan. Imut bapa ka hiji putra:

  • Éta tulus sareng henteu pamrih.
  • Nganyatakeun kaasih tanpa sarat.
  • Éta nandakeun dukungan sareng kapercayaan.
  • Ngalaan komitmen sareng ditampa. Éta bakal positip pikeun harga diri tina kaum minor.

Budak bakal raoseun sareng bakal ngartos yén imut lahir tina jero sareng tina bebeneran. Seuri mangrupikeun kado anu sayogi pikeun sadayana tapi ngagaduhan nilai anu saé. Sing saha jalma anu ngarasa nyalira sareng teu berdaya bakal ngaraosan sikep séntiméntal sapertos anu asalna tina jiwa. Anjeun nyobian masihan putra anjeun anu pangsaéna sareng nunjukkeun sikep panarimaan sapertos seuri anu bakal ngamungkinkeun anjeunna kabur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.